• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende hiç uyanmamak istiyorum :uykucu:
Dün gece bebek uyanmamış hiç, 6 saat deliksiz uyudum, 🧿 nazar değmesin de uyandığımda çok şaşkındım, nasıl ya ben gerçekten uyudum mu diye😂 uzun zamandır ilk kez kendim uyandım.
bende uyumak istiyorum yıllardır saatlerce uyuyamadım. haftasonu dahil erkenden ayaktayız. ne eşim uyur ne çocuğum:KK43:
Benim eşim de bıraksan 24 saat uyur ki bi ara 22.5 saat uyuyordu, kabus gibi günlerdi. Ben sevmem.
Kış sebzelerine (tere marul maydanoz havuç )
Bir limon sıkıp,
1 yk da keten tohumu yağı ekleyip yaptığım tuzsuz salatamı yerken
Sana selam veriyorum rakibem
Sn. Mefkurem Mefkurem :KK24:
36 saat sonra salata mı yedin😱👏

Ayy yok kız ne testi esegın aklına karpuz kabuğu sokma :KK70: :KK70:
Korkunun ecele faydası yok diyecektim ki regl olmussun:)
Tebrikler rakibem :işsiz:
Thanks baby seni tutan Mefkurem Mefkurem bir daha düşünsün :)
Bildirimim
Geçen hafta 82.1
Bugün 82.7
Fark +600 gr
Regl oldum bugün :KK51:
benim de gelmek uzere insallah cumadan sonra gelir

1 ayda artik ne kadar kilo verirsem sonrasinda baslicaz tedaviye
Saglikli 3kg versen bile kardir sağlıksiz vücudunu yorma canim
Fazla değilmiş, acliktan sonra eksiye dusersin kesin ☹️

Beni tutarsan, senide tutarim baharim bidenem 😅😅😅

100 gr artidan saymam ben zaten cnm 😁

Cumaya guzel eksi gelecegi kesin demekki cnm 😁

Allah içine ferahlik versin asiyecim 💕💕💕💕nami-diger Güzin abla olarak, anlatmak istersen dinlerim:)) 😊

Sagol bitanem şükür atlattik 💓

Rakibin senden avantajli ponican :)) suyu artir tatlim

Menulerin bu kadar arti getirecek sekilde degildi cnm
Demekki bakliyat sana yaramiyor, bide 2 gün üst üste olunca boyle oldu demekki

Senelerdir kilo alip vere vere diplamasiz diyetisyen olduk 😂😂😂

Eşine gecmis olsun cnm

Sen gormemişin 🤣🤣🤣🤣
Artidaydim cnm 😭

Eline saglik kuzum 😍ben fazla yapmadigim icin seni ugrastirmak istemedim, o yüzden etiket yapmamistim
Yinede eklemişin sagolasin 💓

Anacim sen suyla yaşarsan ben nasil seni geceyim 😭😭😭😭

Manti acmadim cnm ev yapimi hazir aldim :)) evdekilere yaptim

Cocuklari 1 aydir gormuyordum, cok özlemiştim
Bugün geldiler 😁
Bugun -0.55 ama reglim cok yakın artik oda poninin sansina ne zaman olur bilmem

8 mart pazartesi

Sabah kahve

12.00
1.5 tavada yumurta
Peynir
Dereotu, domates

18.15
Firinda tavuk
Salata
1 bar. Ayran

Su 3 lt
Spor 15 dk. Ağırlıkla bölgesel
@Nidsalii
Gayet guzel abla
Günaydın kızlar
Cumartesi beklediğim regli bugün geldi şükür ki geldi ya gelmeseydi🐣🐣🐣
Korkmaya başlamıştım🤪🤪🤪
gözün aydin

Regal KM 9102 9 kg. 2800 TL aldık :)
daha kullanmaya başlamadim. kullanma klavuzu okuyorum
Gule gule kullan , buyuk kolaylik kış aylarinda
Cuma günü tartıda 63 lü bir sayı görmek istiyorummm.. adette oldum nasılsa, şişliğim de iyice iner o zamana, 63 ü görürüm inşallahhh.. limonlu sular, yeşilçaylar, bulduğum tüm bitki çaylarını içmeler :halay:evrene 63 sayısını yolluyorum sürekli cumaya kadar gelip beni bulur inşallah :dua:
ödemlere savas acilmis 👊👊👊

North River North River kız bahar regl oldum bugun senin tez curudu :KK70: :KK70:
gözün aydin :) biraz fitligin keyfini sür dikkat et nolur nolmaz

Dün gece bebek uyanmamış hiç, 6 saat deliksiz uyudum, 🧿 nazar değmesin de uyandığımda çok şaşkındım, nasıl ya ben gerçekten uyudum mu diye😂 uzun zamandır ilk kez kendim uyandım.

Benim eşim de bıraksan 24 saat uyur ki bi ara 22.5 saat uyuyordu, kabus gibi günlerdi. Ben sevmem.

36 saat sonra salata mı yedin😱👏
O duyguyu iyi biliyorum canım :KK68:
Sevindim senin adına ☺️

36 saat sonra
sabah limonlu su içtim bir bardak
Öğlen salata
:KK51:

ahh cedaricee... nerde benimki uyurum korkusuyla 7buçuğa alarm kurar pazar günü :halay:
Hafta sonunuz size kalıyordur dolu dolu. Bizim hafta sonraları şöyle 11 gibi yalvarbyakar kaldırış, kahvaltı, 12 de geri uyusun 5 te yalvar yakar kaldırış , hır gür vs. Ben bütün gün çocuklarla. 5ten sonra dışarı mı çıkıcaz ev işi mi yapıcam? Zaten 7 de uyuyor çocuklar.

Hafta sonunuz size kalıyordur dolu dolu. Bizim hafta sonraları şöyle 11 gibi yalvarbyakar kaldırış, kahvaltı, 12 de geri uyusun 5 te yalvar yakar kaldırış , hır gür vs. Ben bütün gün çocuklarla. 5ten sonra dışarı mı çıkıcaz ev işi mi yapıcam? Zaten 7 de uyuyor çocuklar.
Çok uyuyor ya. Bizim damatta öyle. 🤭

Selamm herkese. Okuldan çıktım, kızımı babaannesinden aldım, markete uğradım, eve geldim şimdi. Eşimde uzak bi kasabada çalışıyor o da gelir birazdan kahvaltı hazırlamam lazım koltuğa yapıştım kaldım hiç kalkasım yok :KK51:
Sizler napıyosunuz?
Yorulmuşsun azcik dinlen. Ben de yeğenimle derse başlayacağım.🤗

Selamm herkese. Okuldan çıktım, kızımı babaannesinden aldım, markete uğradım, eve geldim şimdi. Eşimde uzak bi kasabada çalışıyor o da gelir birazdan kahvaltı hazırlamam lazım koltuğa yapıştım kaldım hiç kalkasım yok :KK51:
Sizler napıyosunuz?
Selam canim kolay gelsin
Bende kahve yaptim kahve iciyorum simdi

hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah :)
ben diyetisyende en çok yağ kas ayrı ayrı ölçülme olayını sevdim. yoksa gerisi bildiğimiz şeyler...

nasıl geçti su orucun canım.. perşembeleri yapmakta iyi fikir

adam tüm gün spor yaptırmış millete baya bi okudumda:KK70: bizim sporları çiğ çiğ yerler:KK70:
göbek seviyemden anlayım diom:KK70:
fazla görüp üzülmeyim az bi böyle gitsinde sonra tartılıyım abla.. geçen ay adette olmadım ne hikmetse.. şükür bu ay oldum 2. günümdeyim şuan
Amin ablacim insallah bende merak ediyorum

Ay yok o da çok fazla uyku olur. ben sadece ctesi gecesi 2 3 e kadar oturup öğlen kalmak istiyorum. ama ctesi gecesi 2 3 e kadar oturup 7bucukta kalkmak beni biraz geriyor :KK12:

Back
X