• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yine çok uykusuzum biri menümü beynimden alıp buraya yazsın pleeaaseee🙃😁😋
Öğleden sonra hastaneye gittim kızlar, babama fizyoterapist gelip bazı ciğer açıcı hareketler vermiş. Sonra da geçmişte hareketli miydin demiş, ve evet babam sabah 5 de kalkıp kilometrelerce yürür
O zaman ciğerinin kapasitesini daha çabuk arttırırsın demiş🙃çok sevindik
Yani bugün güzel haberler aldım Allahım sağolsun

12 mart
07.45
1 yuöurta
Peynir
10 yeşil zeytin
1 çeri
1 muz
12.15
Yarım tabak mercimekli bulgur
Salata
1 pişmiş kırmızı biber
1 dilim mandalina
17.30
Yarım tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Su 3 ü geçtim
Spor 50 dk pilates 300p
30 dk yürüyüş toplam 9205 adım 306 puan
Toplam 606 p
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii

Habibi bn kereviz rendeleyin pancarla yoğurtlayarak yiyorum ama İnt de biri dilimleyip fırınlamıştı, deneyen var mı acaba aroması nasıl ağır mı
Ben yapıyorum canım ve gayet güzel oluyor, bi patates kızartmasu değil ama andırıyor yine de hele baya kurutursan kıtır kıtır oluyor. Dene bence.

Menümü de yazıp kaçayım; yol geldiğim için geçe kaldı

Sabah
2 yumırtadan omlet
1 wasa
1tk fıstık ezmesi doğal
Yeşillik vs

Öğle;
5 tatlı kaşığı mercimek çorbas
5 tatlı kaşığı karabuğday makatna karışımı (çocuktan artanlar)
5 çiğ badem
Extra süper hiper sağlıklı brownimden 3 dilim

Ara; yol tuttu, 3-5 badem 5-6 yer fıstığı attım ağzıma

akşam;
kıymalı kuru sebze kavurması
salata
patates yemeğinden 3 parça patates dilim değil.

bugünki menümü diyetisyenim görse beni topuklarımdan vurur😂Eki Görüntüle 2800841
Fit browni mi acil tarif litfen🤩

Sporlarımı da yazayım
30 dk leslie bloosted
15 dk kardio
15+15+10 april han bölgesel
120 zipzip😂 memintolarım isyan etti sudyenimin kopcalari filan koptu bıraktım 😂😂🤪🤭

Adımlarım ve yaktığım kcal
20210312_235125_020_01.webp

Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii

12 mart cuma Menüm 😊

12.00 civari
2 yumurta
Peynir
Maydonoz dereotu
2 dil. Çavdar ekmek

15.00
1 avuç kuruyemis
1 muz
Yogurt

16.30
1 kupa sütlü kahve

18.30
3 servis kasigi susuz taze fasulye
Salata
Yogurt

Şimdi açım kizlar
Ne yesem bilemedim
Gün icinde kuruyemisde var yogurtta

Su 3 lt bitti daha icerim

Salatalik yogurt dereotu al sana yag yakici🤣

Salatalık, domates, sıcak su ile yulaf, şekerli diyorlar ama doktorum limonlu havuç demişti.

Teşekkür ederim kizlar 😍😍😍

Menume ilave
Evde salatalik kalmamis
3 kş yogurtla kür yapip biraz dereotu dogradim
Ekmek peynirin yerini tutmasada, idare eder durumdayim 😅😅😅

Gelelim bugunun menüsüne sabah ödül olarak iki minik hindistan cevizli cikolata yedim yanına tarçınlı kahve
10.00 gibi kahvaltı
3 küçük domates, maydonoz,yeşil soğan, 2 dilim kepek ekmeği,1 dilim beyaz peynir, yeşil ve siyah zeytin 7.8 adet
Ara11.30
1.5 elma
Öğlen 1 kase tarhana çorbası ekmekli
Ara 16.00
Türk kahvesi
Akşam 18.30
Salata,1 kase yoğurt,1.5 yemek kaşığı kadar patlıcanlı musakka 1 dilim ekmek
2 sarı elma küçük boylardan tabi
1.5 litre su
10000 adım attım.hatta geçmiştir ama bugün adım sayarimi bı yerde unuttum geride dönüp alamadım.net rakam vermicem o yüzden 10.000 bin diyelim
Z zipzip E Elif_Eylul N Nidsalii

Yine çok uykusuzum biri menümü beynimden alıp buraya yazsın pleeaaseee🙃😁😋
Öğleden sonra hastaneye gittim kızlar, babama fizyoterapist gelip bazı ciğer açıcı hareketler vermiş. Sonra da geçmişte hareketli miydin demiş, ve evet babam sabah 5 de kalkıp kilometrelerce yürür
O zaman ciğerinin kapasitesini daha çabuk arttırırsın demiş🙃çok sevindik
Yani bugün güzel haberler aldım Allahım sağolsun
Çok sevindim canım İnsallah daha iyi olur bir an önce sağlığına kavuşur babacinda . Rabbim tüm umut bekleyen şifa bekleyen hastalarına yardım etsin ..

Bu sabah safram ağrıyınca kahvaltı yapmadım. Tek öğün oldu

Menüm
14.00
1 çorba kasesi bulgur pilavı
2 yk tavuk döner
Yarım kase tarhana çorbası
Yarım kase yoğurt
1 dilim baklava

Su 2
Spor yok maalesef
Migrendn başımı oynatamıyorm bugün
Cnaim ya çok geçmiş olsun ne kadar doğrudur bilemiyorum ama böyle bişey çıktı karşıma paylaşmak istedim

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-13-00-28-56-664_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2021-03-13-00-28-56-664_com.instagram.android.webp
    73 KB · Görüntüleme: 27
Fit browni mi acil tarif litfen🤩
Belki daha güzel tariflerde vardır, ben gluteni ve sütü bıraktığım için bunu tercih ettim.

1 su bardağı nohutu çooook güzel haşlıyorsun. İçine 50 gr hindistan cevizi ve portakal kabugu yada vanilya koyuyorsun nohutun kokusu olmasın diye. Ben fazla portakal kabıgu koymusum daha az olabılırmış. Onları bızzzztttt.
Sonra içine benmari eritilmiş 150gr bitter cikolata koyup kalıba bastırıp dolaba.

Ben çikolata yerine 4 yk ham kakao, 4 yk pekmez, 2 yk hindistan cevizi yağı koydum, 1 tatlı kaşığı da tahin.

Belki daha güzel tariflerde vardır, ben gluteni ve sütü bıraktığım için bunu tercih ettim.

1 su bardağı nohutu çooook güzel haşlıyorsun. İçine 50 gr hindistan cevizi ve portakal kabugu yada vanilya koyuyorsun nohutun kokusu olmasın diye. Ben fazla portakal kabıgu koymusum daha az olabılırmış. Onları bızzzztttt.
Sonra içine benmari eritilmiş 150gr bitter cikolata koyup kalıba bastırıp dolaba.

Ben çikolata yerine 4 yk ham kakao, 4 yk pekmez, 2 yk hindistan cevizi yağı koydum, 1 tatlı kaşığı da tahin.
Haftaya cuma bu tarifi deneyeceğim eline sağlık canım 😋

Bende bi kere keciboynuzu unu hurmayla browni yapmistim
Hepsini 1 gunde yedim 😂😂😂

Sabahi gec ye. Bende sen gibiyim bu ara aksam saldiriya geçiyorum. Sabahi gec yeyip ikindi saati oglen yeyince e aksam saldirmamis oluyorum . Uyarsa tavsiyemdir canim

Offf benimkide 3 teki randevusuna 1 de gider. Acelecilikten ölüyo ortasi neden yok bunların
kendini 5 kere alıntılamışsın kızz :halay:

afiyet olsun canım

taş kebabı yapıp taş gibi olacaktın öyle demiştin ama kuru fasulye yapmışsın şişme bak sonra :confused::confused::confused:

afiyet olsunn

afiyet olsun canım

harikaaa cooook severimmmm

afiyet olsun canımm

afiyet olsun çok iyi ödüller var maşallah :rolleyes:
Et kalmayınca ne yapabilirim 😬 var sanıyorum hepsini harcamışım dondurucuda 😅

Back
X