• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm gercekten cok ugrasiyorsun 😔keşke herkes sadece bunun hatrina sorumluluklarini bilse 😐

Bence yapma
Zaten takima dogru dürüst gelmeyip menu, kilo bildirip gidenlerin takip edilmesi taraftari degilim
Takima dahil olmak böyle bisey degilki 😐
Herkesin kendine göre işi gücü colugu cocugu var
Ekstrem durum olur o ayri
Ama gelmemeyi aliskanlik yapanlar menulerini evde deftere yazsinlar 😅
Haklisin abla zaten kimin yazip yazmadigini biliyorum

Benim en sevdigim cukulatalardan olur kendisi 😂
Eskiden alışverişte kendime 5 li yada 10 lu paket alirdim
Eve gelinceye kadar arabada bitirirdim 😅😅😅

Tatlim senide poniyle rakip yapiyorum olurmu

Tmm cnm
Ama daha cok katilim yapin lütfen😁
Yoksa rakip olmanin bi anlami olmuyor:))
@Penguen

Rica ederim bebegim 😍😍😍

Kafam bozulmustu, bu hafta yapmicaktim ama :)))
İnşallah arkadaslar hakkini verirde takima hem heyecan hemde motivasyon olur 😁
Ben kimle rakibim abla eslestim de ben mi kaçırdım mesaji😅

Sevgili takım arkadaşlarım, burayı zayıflama kampı gibi düşünün. Emek vermeden birşey olmuyor. Menü yazacağiz, spor yapacağız, birbirimizle ilgileneceğiz... Yoksa herkes evinde diyetini yapıyor. Birbirimize destek olmak, fikir alışverişinde bulunmak için takimdayiz.
6. Takım kaptanlarımız bizim için emek veriyor. Onları üzmeyelim ne olur. Önce kendimiz sonra kaptanlarımız için ilk sayfadaki kurallara uyalim lütfen. 🤗🤗🤗♥️♥️♥️

Herkese merhabaaa:KK54: Bu hafta verilen eksileri çok güzeldi takınca ikinciliğinizi tebrik ederimmm:KK71::KK68: bugün işim iptal oldu evdeyim:phemen spor listelerini hazırlıyorum:süslü: ya birde Bu kadar güzel emeklerinize karşı aktif bir spor kaptanı olamadığım için özür dilerim:cry:Ama spor için bişiler yapmakta lazım:KK43:

Back
X