• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende katılırım kaptanım ya bugün sabah dolma sardım aynı sekilde durdugum için öne doğru belim tutuldu çok fena haldeyim bugün Spor yürüyüş yok. Arada olurdu ama.bu kadar saatlerce sürmezdi ağrı resmen bacaklarıma doğru vuruyo. Varmı bilindik yönteminiz kızlar çok fenayım parka gittik oğlumla iki büklüm halde çok zorr millette bakiyo yan yan 😔😔
Şimdi çocuğu salladım ayagimda uyuttum nasıl indiricem koltuktan kalkmak bile şuan zulüm

Bende katılırım kaptanım ya bugün sabah dolma sardım aynı sekilde durdugum için öne doğru belim tutuldu çok fena haldeyim bugün Spor yürüyüş yok. Arada olurdu ama.bu kadar saatlerce sürmezdi ağrı resmen bacaklarıma doğru vuruyo. Varmı bilindik yönteminiz kızlar çok fenayım parka gittik oğlumla iki büklüm halde çok zorr millette bakiyo yan yan 😔😔
Geçmiş olsun canım.

Cok gecmis olsun canim yaa :(:(
Zorlama istersen kendini bir sonraki yarisa katılırsın

Aminnn insallah cnm 😍😍😍

İnşallah devamini getirirsin migicim
Filizin yaptigindanmi yapiyon

Hic olmamış cnm yaaa ☹️
Aksami cok erken kapatmişin, miden kazinacak, meton duracak 😐
Lutfen yarin daha dolu dolu bi menü olsun 😅😅😅

Kuzummm yaaa 😔özel günler konusunda erkekler, kadinlar kadar hassas degil malesef
Burdaki çoğu kişinin eşide öyledir eminim
Hem özür dilemiş eşin
Umursamayip tepkisizde kalabilirdi
Allah dermansiz dert vermesin cnm
Böyle gelip geçici şeyler icin kendini üzme bu kadar 💓

Iyi yolculuklar, iyi eglenceler cnm 😘

Gecmis olsun cnm, gecmedimi bogazin ☹️

Allah şifa versin, ana babasina bagislasin insallah cnm 🤲

Tebrikler tatlim 😍insan böyle bi ortamdan galip ayrilinca kendisiyle gurur duyuyor 😁
Ablam 😘😘😘🥰🥰🥰
Köy havası sabah saat 8 de uyandırdı...😄😄

Back
X