• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümü de yazayım kahvaltı
11.30
1 domates 1 salata 1 dilim peynir 7 zeytin
Recel 1 çatal 2 dilim çavdar ekmeği 1 kupa kayısı çayı
Ara türk kahvesi
Öğlen 13.30
1 tabak tarhana çorbası ekmekli
Akşam geç oldu hastane dönüşu 21.00
5 lahana dolması
Salata kıvırcık
Kırmızı biber salatası 4 catal
Bugün Spor yürüyüş yok malesef dışarı çıktık oğlumla ama zor adım atıyodum onuda saymıyorum
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul birbeste birbeste ablacım bugün belim tutuldu sporum yok çok üzgünüm

11.30
Ara türk kahvesi
Öğlen 13.30
5 lahana dolması
Salata kıvırcık
Bugün Spor yürüyüş yok malesef dışarı çıktık oğlumla ama zor adım atıyodum onuda saymıyorum
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul birbeste birbeste ablacım bugün belim tutuldu sporum yok çok üzgünüm
Afiyet olsun canım 💞

11.30
Ara türk kahvesi
Öğlen 13.30
5 lahana dolması
Salata kıvırcık
Afiyet olsun canım 😘

Çok zor ama geçeçek moralini yüksrk tut. Eczaneden yarın eşin mümkünse yakı alsın, iyi geliyor. Yel girdiyse de iyi gelir.
Kasım ayıydı galiba, bir tutuldu belim. 7 gün wcye bile eşimin kucağında gittim, 2 çocuk evde aç perişan.

D vit yada b12 eksikliği de kilo vermeye engel, imkanın varsa onlara da baktır. Demir vs.

Evet, korse de çok faydalı.
Of ya gerçekten berbat bı ağrı kucuk cocuk olunca hele çok zor . İnşallah benimde fıtık değildir de yeldir artık öyle dua ediyorum. Eşim ise sabah bı gidiyo aksam geç geliyo o alamaz ama büyük oğluma aldiririm canım sağol . Sende çok çekmissin ya valla üzüldüm ..çocuklarla zor oluyo hastalık.

Gün özeti
12.00=kavurmalı yumurta 2 zeytin 1 çatal krem peynir salatalık havuç domates maydanoz 1 dilim ekmek ve 2 çb şekersiz çay(pazar kahvaltısı malum)
15.00=türk kahvesi maden suyu piko hcli(96kalori)
17.00=8 adet çilek yeşil çay 1 avuç Siirt fıstığı
20.00=1 kase pırasa yemeği 1 dilim biberli ekmek 4 yk yoğurt
Su 2.5 litre.
Bugün biraz geç saate kaldım malesef.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Nilay5454
Beni unut canım bu hafta kötüyüm 🙄

Of ya gerçekten berbat bı ağrı kucuk cocuk olunca hele çok zor . İnşallah benimde fıtık değildir de yeldir artık öyle dua ediyorum. Eşim ise sabah bı gidiyo aksam geç geliyo o alamaz ama büyük oğluma aldiririm canım sağol . Sende çok çekmissin ya valla üzüldüm ..çocuklarla zor oluyo hastalık.
O agriyi bilirim ćalisirken merdivenden düsmustum popomun üstüne bel kemigim yerinde kaymisti korselerle gezdim iki büklum yattim wc ye cikamadim cok zor cidden

Çok zor ama geçeçek moralini yüksrk tut. Eczaneden yarın eşin mümkünse yakı alsın, iyi geliyor. Yel girdiyse de iyi gelir.
Kasım ayıydı galiba, bir tutuldu belim. 7 gün wcye bile eşimin kucağında gittim, 2 çocuk evde aç perişan.

D vit yada b12 eksikliği de kilo vermeye engel, imkanın varsa onlara da baktır. Demir vs.

Evet, korse de çok faydalı.
Hepsine baktırdım d vitamini kullanıyorum canım diğerleri normal birde direnç çıktı işte

Back
X