• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü menüm.yumurta diyeti yapmadim dün. zor geldi.
sabah 8 de kefir kürü yedim.
ondan sonra bol su içtim.
13.00
2 adet nugget
2 kaşık patates püresi
yarım salatalık.
2-3 çatal mantarlı yumurta.
yarim dilim ekmek.
3 zeytin.

kahvaltıdan sonra 2-3 saat şekerleme yapmışım.( uyumuşum)
acıkmadim akşam yemegi yemedim.
sütlü kahve içtik eşimle ' senden önce ben ' filmi izledik (ağlayici filmimiş ben hiç ağlamadim.)
spor: sabah 10 dk sporumu yaptım.
ev içinde gezindim hiç bişi yapmadim.
su: 3 şişe su içtim.
Afiyet olsun canım.

Ya kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok😥😥😥

Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu😭😭😭😭
Canım bende son 5 yıldır 70 lerdeydım 68 e inmem çok uzun sürdü ve bıktırdı beni 🤦‍♀️ Büyük ihtimal direnç kilondasın

Ya kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok😥😥😥

Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu😭😭😭😭
Canım suyunu biraz daha arttırmalısın ve bağırsaklarını hareketlendirici şeyler tüketmelisin. yeşilçay limon çayı demleyebilirsin. Kefir özellikle çok faydalı. heleki kendin mayalayabilirsen ne güzel. ben oğlum doğduğu zaman maya bulmuştum bi sene kadar yaptım ama sonra mayamı öldürdüm unuttum :( ondan beri de hiç içmedim galiba. direncini bu şekilde kırabilirsin

Ben çalışmalara başladım :KK69::KK69::KK69: hafta sonu limonlu su içemedim yeşilçay içemedim hatta suyu bile doğru düzgün kaç gündür içemedim. ben cumaya en az -1 gelirim :rapci:yapabilirim biliyorum :super:
Ne guzel güçlü rakiplerim var. 💪💪💪 Bu hafta haftanın yıldızları biz olalım. 😘😘😘
Habinar Habinar

Tamam canım gun sonunda fotografli bidlirim bekliyorum
Kizinin da dogum günü kutlu olsun saglikli mutlu yaslari olsun 🥰🥰

Dun cok spor yapamadim yaa telefon kafayi yedi aksam burdan ciktigimda 3893 adim 1000 zipzip

Tamam canım sen sinavini gec gerisi önemli degil 🥰🥰

Tabi ki katilabilirsin canim gun sonunda fotoğraflı bildirim bekliyorum

🤩🤩

Simdi telefonun android ise play store a giriyorsun ordan pedometre yazan adim sayarlardan birini indiriyorsun 😅😅

Supersin yinede 🥰

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım sabit gelmende guzel ❤

Gunaydin canim ❤
Artin cok degil cumaya çözersin

Gunaydin canim ❤
Erken tartilmissin zaten canim beklesen eksi bile gelirdi

Günaydın canım ❤

Gunaydin canım cumaya kadar artiyi cozersin
Eklerim canim gun sonunda adimlarini fotoğraflı bekliyorum

Şaşırmıyorum artina cumaya guzel eksilerle geleceksin

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Direnc kilonda olabilir
Spordan kaynakli kas artisi da olabilir
200 cok degil cumaya eksi gelirsin canim

Sasirdik mi 😅

Gunaydin canim
Cumaya kadar eksi ile gelirsin 🥰🥰
Kaptanım tel yeni düşürdüm mındar ettim bu eski bir tel bunuda üstümde tasiyarak riske atamam🙄O uygulamaların hiç biride gerçek sonuçları yansıtmıyor bizzat denedim zamanında

Canım bende son 5 yıldır 70 lerdeydım 68 e inmem çok uzun sürdü ve bıktırdı beni 🤦‍♀️ Büyük ihtimal direnç kilondasın
Üffff korktum bak ya şimdi😥😥😥
Canım suyunu biraz daha arttırmalısın ve bağırsaklarını hareketlendirici şeyler tüketmelisin. yeşilçay limon çayı demleyebilirsin. Kefir özellikle çok faydalı. heleki kendin mayalayabilirsen ne güzel. ben oğlum doğduğu zaman maya bulmuştum bi sene kadar yaptım ama sonra mayamı öldürdüm unuttum :KK43: ondan beri de hiç içmedim galiba. direncini bu şekilde kırabilirsin
Kız bende günde en az 3 litre içiyorum çoğu zaman 3.5 u tamamlıyorum aslında wc sıkıntım da yok ama bilemedim 🙄

Ne guzel güçlü rakiplerim var. 💪💪💪 Bu hafta haftanın yıldızları biz olalım. 😘😘😘
Habinar Habinar
Ay ne güzel olur, güzel bi hafta olsun o zaman kızlar :21:
Üffff korktum bak ya şimdi😥😥😥

Kız bende günde en az 3 litre içiyorum çoğu zaman 3.5 u tamamlıyorum aslında wc sıkıntım da yok ama bilemedim 🙄
aslında çok güzel su içiyormuşsun. o zaman yağ yakıcı çaylara yönel biraz canım. hareketlensin vücudun. şaşırmaya ihtiyacı vardı belki.

Günaydın kizlar 😍😍
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
Reg oldum onun ödemi eminim çünkü akşamda 82lerde çıktım
Bugün kızımın doğum günü teyzeleri 2 yaşımız da olduk resmen büyüdük artık😍😍Size doğum hikayemi anlatmak isterdim ama millete aç yemek bekler😁
S

Ay ne güzel olur, güzel bi hafta olsun o zaman kızlar :21:

aslında çok güzel su içiyormuşsun. o zaman yağ yakıcı çaylara yönel biraz canım. hareketlensin vücudun. şaşırmaya ihtiyacı vardı belki.
Hergün akşam mutlaka yeşilçay içiyorum
Sabahları da kiraz sapı

Bayağıdır devam edince vücut alışmamıştır inşallahhh

Back
X