• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gnydın 2016 yılında cuma yarışmasına katılmıştım ve çok güzel kilo vermiştim. tekrar girmek istiyorum. formu dolduramadım

F Fyfyfy hosgeldin canim aramiza insallah hedefine birlikte ulasiriz💞
Burda oldugun sürece hedefine kısa zamanda ulasirsin aktif olmak cok önemli,tartilarimiz artik fotografli nick,tarih olacak sekilde atiyoruz cuma günü,pazarteside kontrol tartisi var
Tarihli yapmayı bilmiyorum 🥰🥰🥰

Sabah 8 de uyandım
500 ml su içtim

Kahvaltı 13.30
1 peynirli yumurta
1 salatalık
1 biber
1 kk köy peyniri
Çeyrek kase noodle🙄

Ara öğün 16 da
2 kupa yeşil çay

Akşam 18 de
7 kaşık kısır
2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 köfte
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası

Eki Görüntüle 2813227

Ara öğün 20.30 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi

2.5 lt su
1 kupa bitki çayı içerim

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
North River North River
Noodle ekmek yerine dusunelim rakibem ama ceyrrk nedir su kaynatmaya degmez :D
Kıslar günü erken kapatacagim küçük kızım akşamdan beri huysuz ve kulağını tutup ağlıyor yanına gideceğim az sonra uyutmaya ne zaman uyur belli değil sporlarımı yazayım hepinize iyi geceler 🙋🏻‍♀️

30 dk leslie bloosted
30 dk eva
1 saat yürüyüş yaptım

Attığımadım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim
Eki Görüntüle 2813370

Bugün az oldu maalesef kusura bakmayın kıslar elimden geleni yaptım yarın görüşürüz iyi geceler 🙋🏻‍♀️

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
@Nidsalii
North River North River
Kuzucugq rağmen super spor yine ben nerelere gidem
Teşekkür ederim canım benim kurabiye oylaması 🕊️
Hangisi senin ben kaplumbağa senindir diye gidip ona verdim artik kullandım kulagima söyleyebilirsin ;)

Gerçekten öyleler yani bi rüzgar deyse 3 gün sonra hasta oluyorlar şu havalar bi normale dönseydi 😔

Çok sağol ablacım dün dediğin soğan suyunu 1 damla damlattim gece 4 de geliyordu daha da uyanmadı sabah ta karın ağrısıyla uyandım çift çorap patik giydiriyordum ise yaramıyor galiba🤦🏻‍♀️

Bence de canım ev de temiz hava alamıyorlar bi çıktığım yer büyüğü okula götürüp geliyoruz o yani 😔
Kesinlikle dun hava güzeldi buyuk çıkmak istedi okulda yok patladi evde ciktik kucugu ruzgar alacak diye ödüm koptu 1 saat oynadi geldik hemen

Noodle ekmek yerine dusunelim rakibem ama ceyrrk nedir su kaynatmaya degmez :KK70:

Kuzucugq rağmen super spor yine ben nerelere gidem

Hangisi senin ben kaplumbağa senindir diye gidip ona verdim artik kullandım kulagima söyleyebilirsin :KK66:
Benimki cocostar artık bitti zaten bu gece 12 de belli oluyor 😂
Artık sıkıldım günlerdir at koşturuyorum sanki orda

hoşbulduk canım ne yapmam gerekiyor egzersiz falan ve günlük mü yazılacak listeler kaç defa girmem gerekiyor. takıma ayrıcada tarih yazmayı bilmiyorum
Canim hergun menülerini sporunu paylasiyosun
Muhabbete katil burda oldugun zaman daha guzel sonuc alirsin
Buhafta cuma misal
02.04.2021 fyfyfy yazıp tartinin ustune koyuyosun üstüne cikip tartiliyosun anlamicak birsey yok🤷🏻‍♀️

Vavvvv boynuz kulağı geçti desene 😉😉
Allah razı olsun canım benim güzel geçti şükür artik ayda 1 sinavim var 3 ay boyunca nasıl mutluyum bir bilsen :halay: :KK25:🤣🤣🤣

Sağolasın canım allah razı olsun 😍

Güzel geçti şükür ablam allah razı olsun 😘😘😘

Kırılmış yaaaa mutlu da oldum sabah sabah ama insallah yağdan vermişimdir. Hepimizinki kırılsın yağsın yağlar inşallah aminnnnnn

Çok mersi şekerim 😍😍😍
Amin amin aminnnnnnnn
Bende ilk defa içtim boğazdan yana sıkıntım olmadığından içebildim gayette begendim ben 🤣🤣 baska türlü zencefil zerdeçal tüketemiyodum iyi oldu valla

Elma sirkeleri öğrenilmiş şifa olsunnnn:KK49::KK49::KK49:

Afiyet olsun canım aman deyim bugünden başka mercimek nohut yeme çok ödem yapıyo bende tabi sende yapmıyorsa o başka canım
Cuma ye sen cumaaaa 🤗🤣🤣
Ben yokum adimda bide onun sorumluluğunu almak istemedim yogunluklarimda canim

Menülerine gerçekten bayıldım bayildim
Varya bide seni terleten sporlar yaparsan o yürüyüşüne bu hafta yüzün gülecek inşallah
Cok cok cok cokkkk aminnn🙏🙏🌹🌹🌹

Back
X