• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Islanmadiniz inşallah.
EVE geldik bahcede abisini görünce cikmadi yukari yagmurda oynadılar biraz...zorla bagir çağır ciktik eve...kapıda girmicem diye bagirmaya basladi zorla soktum bu sefer evde bagir bagir öldü...cocukta hakli hava kötü olunca parkada gidemiyoz...yagmur yagmasa serin.merin gezdirirdim arabayla...

EVE geldik bahcede abisini görünce cikmadi yukari yagmurda oynadılar biraz...zorla bagir çağır ciktik eve...kapıda girmicem diye bagirmaya basladi zorla soktum bu sefer evde bagir bagir öldü...cocukta hakli hava kötü olunca parkada gidemiyoz...yagmur yagmasa serin.merin gezdirirdim arabayla...
çocuklar hevesleniyor tabi napsınlar onlarda haklı. ama hasta olmasınlar diye bizde haklıyız... öbür haftadan sonra toparlar galiba havalar. rahatça gezdirirsin artık canım

çocuklar hevesleniyor tabi napsınlar onlarda haklı. ama hasta olmasınlar diye bizde haklıyız... öbür haftadan sonra toparlar galiba havalar. rahatça gezdirirsin artık canım
Aynen öyle herkes hakli valla...antalya bile isinmardiysa diger yerleri dusunemiyorum...bu kis bi garip gecti.....öğlen parka gidebiliyorduk gunesli havalarda...15 gündür nerdeyse yağmur ruzgar garip bi mevsim geçişi oldu...

Aynen öyle herkes hakli valla...antalya bile isinmardiysa diger yerleri dusunemiyorum...bu kis bi garip gecti.....öğlen parka gidebiliyorduk gunesli havalarda...15 gündür nerdeyse yağmur ruzgar garip bi mevsim geçişi oldu...
Bursada ayni canim disarda soguk ve yagmur

ben daha 2500 deyim :KK43: bu arada elbisen bol bile gelmiş ne mutlu sana :KK200:

canım sabah yarım simit öğle yarım simit akşam çorba ve salata.
öyle kapadım gitti :deli:bende dün bakamadım çok fazla akşam evde işlerim vardı yetişsin diye çabaladım.
köfteyi merak etmiştim konuştukya akşam köfte
ye die ondan sordum:) çorba daha iyi olmuş afiyet olsun canım işler bitiyomuki :KK66:

ankara yazın ısınacak mı merak ediyorum bende.
Elbise güzelmiş ya bana yolla 😀

Adım yerinde sayıyor 😜 3400 müş benim

Canım hiçbir şey yapmak istemiyor, ev 1 gün toplamayınca savaş alanı olmuş, adımlarım daha 1300de, elim kolum şiş yüzügü bile çıkardım sıktı diye, hiç yarına uyanasım yok😭
kızlar adımlara bakılırsa kesin büyü var:deli:
köfteyi merak etmiştim konuştukya akşam köfte
ye die ondan sordum:) çorba daha iyi olmuş afiyet olsun canım işler bitiyomuki :KK66:
köfteyi akşam yapıp yiyemedim canım ama öğlen için ayarlamıştım. bugün yemek nasip oldu :)

Kızlar bu elbiseyi aldım 42 beden bol geldi. Çok üzüldüm. 😂😂😂😂😂😂
Ben de çok üzüldüm🥳🥳
Neden şiş yarına iner inşallah. 😔😩
Bileklil saysın diye ellerimi sallayarak yürüyorum, o yüzden
Fazla yürüyüş ödem yapmistir belki canım bugun dinlen
Aynen o yüzden bünye alışkın değil, 😂 bugün hedefim 5-6bin kurtarırsa. Ve hala baş dönmem var malesef bugün daha iyi gerçi düne göre

Leslieye başladım 11 dk sonra uyandi sıpacik diş donemi bi bitip bi başlıyor yazik ya meger buyumek ne zormus 😭 @Tostombalakanne kuzucuk nasıl oldu canim
Allah kolaylık versin canım dis cok zor benim bebemde kac gündür cok huysuz meğerse dis çıkarıyormus dun gece hicc uyuyamadık ateşi vardi :KK43:
Yavrucaklarin isi cok zor Allahim yardım etsin
Bebe banannede yemek ocakta şimdi yürüme zamanı 💃💃💃💃
Ohh bolll kalori yakmalar :KK6:
Ayyyy bugun ben hicbisey yapasim yok yatsam yatcam havakapali soguk oturmak istiyorum yatmak istiyorum :confused::KK14:
Buradada yagmur var hava soğuk benimde yatasim varrr:ruh:
akşam giremiom canlar yarına bol eksiler diliyorum rabbimden bütünnnn 6. takım güzellerini tartıları şaşırtsın inşallah hayırlı akşamlar :KK200: :KK200: :KK200:
Hayırlı akşamlar canimm

Canım hiçbir şey yapmak istemiyor, ev 1 gün toplamayınca savaş alanı olmuş, adımlarım daha 1300de, elim kolum şiş yüzügü bile çıkardım sıktı diye, hiç yarına uyanasım yok😭
Odem çayı icsene canim...maydanoz varsa kaynat suyunu ic...elma limon kaynat ic...iyi gelir odemlere...

Back
X