• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 nisan cumartesi

12.00 civari
2 yumurtayla ispanakli omlet
Peynir
Domates
Salatalik

16.00
3 brezilya cevizi

19.30
2 servis kasigi firinda kiymali patlican
Salata
yogurt

Su 2.5 lt
3 kupa ödem cayi

Dün fazla yedigim icin bugün dengelemek istedim
Afiyet olsun ablacığım😊

Yufkadan ıspanaklı, kabaklı, pırasalı börek canım. Sırf ıspanak ömrümü yedi. Çok şükür bitti.
Ispanak yıkamaktan nefret ediyorum ben de o yüzden 3 4 kilo alıyorum yıkayıp buzluğa kaldırıyorum çok pratik oluyor geçmiş olsun bak bitmiş sen de rahat bir uyku uyu canım 😊

Niye o kadar borek yaptinki cnm 🙄
Eşim 1 tepsi iş arkadaşına götürecek. Bize aşure yollamıştı. Tabakları vardı. Çok önceden.
1 tepsi kendisi yer, kalanı buzluk. 1 tepsi yeğenime ve halamiza. Beni merak etmeyin börek seven bir insan değilim.
Eşimde yardim etti ayrıca Tek yapamazdim. Hem spor hem börek.

Screenshot_20210404_003126.webp N Nidsalii

N Nidsalii

Eşim 1 tepsi iş arkadaşına götürecek. Bize aşure yollamıştı. Tabakları vardı. Çok önceden.
1 tepsi kendisi yer, kalanı buzluk. 1 tepsi yeğenime ve halamiza. Beni merak etmeyin börek seven bir insan değilim.
Eşimde yardim etti ayrıca Tek yapamazdim. Hem spor hem börek.
Yiyecegini zaten düşünmedim cnm 😍

Afiyet olsun canım simdi oglen lahmacun yemissin onda sorun yok ama corek eklemissin olmamis
2 dilim mucver kizartma ise oda olmamis
Aksami hafif gecirmissin neyseki 🤗

Afiyet olsun canım 😘
Mücver fırında yapılmıştı. Çörek ev yapımı minikti Alel acele çıktım evden kızıma verdm lahmacun yemeyince ben yedm başka bişey hazırlayamadm. Neyse yarın karbonsuz yaparm

Back
X