• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sen iki öğün beslenemezsin. İnsülin direnci nedeniyle uzun süre aç kaldığında şekerin yükselir. Benim sabahları açlık şekerim 150 çıkıyordu. Düzenli ve sağlıklı beslenerek bu durumu düzelttim. Bunları yaparken ilaç kullanmana gerek yok. Benim şeker ölçüm cihazım var. Ben alırken çok pahalı değildi. Yan malzemeleri sigorta veriyor. Ben ölçum yaptığım için, diyete başladıktan iki hafta sonra ilacı bıraktım. Senin de almanı tavsiye ederim. Metformin kullanmadım. Glukofen kullandım. Etkin maddesi metformin. Her ilaç herkese aynı etkiyi göstermiyor. Vitamin değerlerine de baktır. D vitamini ve B12 özellikle.
İnsülin direnci şeker hastalığı bile sayılmaz. Sadece kılondan dolayı böyle. Lütfen moralini topla. Çok iyi gidiyorsun. Bütün bunlar beyninin ürettiği bahaneler. Çünkü beyin alışkanlıkları bırakmak istemez.
Not. Şekeri eczanelerde ölçüyor. Sabah aç karnına baktirabilirsin.
Pandemi nedeniyle bakmıyor olabilirler. 🤷
aynen ben bu yüzden aç kalamiyorum gözlerim bulaniyor baş dönmesi yaşıyorum bide aç kalarak da kilo veremiyorum maalesef. If yapmaya çalıştım yaramiyor.

Günaydın canim

Oo super
olunca iner şişliktir o

Günaydın rakibem
gecende vardı bu konu ben geleli cok olmadi herkes birbirine afiyet olsun diyor ama afiyet olmayacak şeyler oluyor listede kimse birsey demiyor diye icime atiyorum valla :KK70: benim menulerimede yorum yapabilirsiniz hic bir bahanem yok emziriyorum ama extra luks teskil etmiyor 9 aylik sipam

oyy dilosum cok gecmis olsun aasya kuzusuna dikkat et belli mi mutant mi peki

Eskilerin daim olsun canim

Kesin eksidesin aksam üzeri tartil canım

Oo erkencisin esim evdeydi şimdi cay icerken buraya bakiyorum spor sonraya kaldi

Adacayi söktürücü canim onu deneyebilirsinn ben sogan suyunu icemiyorum

Bizim hava henuz ne yapacağına karar veremedi
kiz sahurda gozumun biri kapalı oluyor benim aksam uzeri 4-5 ideal aslinda

Supersin bak bide tartıya bozuk diyordun :KK70:

Benin 6 yas gecen sene anasinifimiz yarim kaldi bu senede anasinifiydi ama gondermedim , hatta havuz vs extra spor icin bile heryer kapali neden okullar acik nedennn biri bana anlatsin

Ben varim kacamaksiz cumaya ama ramazan geliyor zaten asil onemli olan lütfen iftar menulerinde tatlilar gormeyelim :KK43:

Cumaya eksi olur ama beni gecme yine de sen
Okullar neden açık ben de anlayamadım maalesef🤷🏻‍♀️
Instagram yok bende. 🙈
Aaa aaa nasıl kaçırırsın eltilerin videosunu 🤭🤭🤭

Zipzip- Zipzip- kacamaksiz gün diyolar:KK70::KK70::KK70:
Cumaya kadar kacamaksiz gidebilecekler mi acaba 🤣🤣
Günaydın canım ❤
gecende vardı bu konu ben geleli cok olmadi herkes birbirine afiyet olsun diyor ama afiyet olmayacak şeyler oluyor listede kimse birsey demiyor diye icime atiyorum valla :KK70: benim menulerimede yorum yapabilirsiniz hic bir bahanem yok emziriyorum ama extra luks teskil etmiyor 9 aylik sipam
Ya iste herkes yorum yapsa menulere guzel olacak

Günaydın demeden gecmise daldim sonra alintilar kaçıyor bulamıyorum :KK70: ruzgarli bir Ankaradan gunaydinnnn :)
Günaydın canım ❤
Bir isinamadik bu sene
Ramazanda cuma günleri 3-4 gibi mi olacak??
peki ben 5:30-6 da tartılsam olur mu.
Olur canım aksam isten gelince tartilirsin
bende haftalardir direnci kıramadim.
takılı kaldi sanirim tüm beslenme alani degiştirmem lazim.
yogurt süt kefir hiç yaramiyor.

akşamlari sütlü kahve içmeyecegim onun yerine yatmadan kefir kürü yapacagim.
yemegin yanina yoğurt yemeyecegim. işe yaramiyor.
akşamlari tek yemek yiyordum salatayla eşlik ederim.
süt ürünleri yüzünden kıramadim. :olamaz:
Emin misin sadece sut ürünleri mi etkili oldu kilo verememende
Günaydın kızlar + 200 bende
74.800 malesef
Ama cumaya eksi gelicem
Hadi bakalım cuma guzel eksilerle bekliyoruz
Hayırlı haftalar kızlar :KK25:
Kahvaltımı yaptım yürüyüşe başladım inşallah
Hayirli haftalar canim ❤

Vitamin değerlerim normal çıktı canım bu hafta dikkat edeceğim elimden geldiğince haftaya diyetisyen randevum var ona gideceğim daha düzenli olur sanırım o zaman

Rahatsız olmam neden olayım canım 😘 yanlışlarımında bilenler tarafından düzeltilmesi çok iyi olur ilk defa insülin direnci ile karşı karşıyayım o yüzden bana daha iyi olur
Canım diyetisyen çok iyi olur. Ben diyetisyene gidiyorum, bütün gün buradayım artı etrafımdaki herkesi diyete soktum. 🙈😘
İnşallah başaracağız. 💪💪💪

Cumaya kadar kacamaksiz gidebilecekler mi acaba 🤣🤣

Günaydın canım ❤

Ya iste herkes yorum yapsa menulere guzel olacak

Günaydın canım ❤
Bir isinamadik bu sene

Olur canım aksam isten gelince tartilirsin

Emin misin sadece sut ürünleri mi etkili oldu kilo verememende

Hadi bakalım cuma guzel eksilerle bekliyoruz

Hayirli haftalar canim ❤
ben öle düşünüyorum süt ürünleri çok fazla arttırdım.yoğurt süt kefir. bence azaltcam .
sütlü kahve yapmayacagim.

bende haftalardir direnci kıramadim.
takılı kaldi sanirim tüm beslenme alani degiştirmem lazim.
yogurt süt kefir hiç yaramiyor.

akşamlari sütlü kahve içmeyecegim onun yerine yatmadan kefir kürü yapacagim.
yemegin yanina yoğurt yemeyecegim. işe yaramiyor.
akşamlari tek yemek yiyordum salatayla eşlik ederim.
süt ürünleri yüzünden kıramadim. :olamaz:
Hahahah ben de tersine 1 aydır süt ürünün kullanmıyordum, dün gece ehhh diyip 1 bardak ayran içtim😂 belli ki az yemeği sevmiyor bünyem😂😂
Dün netten baktım da direnç kilolarında if öneriyorlar, yada 2 hafta diyeti bırakmayı, bıraksam önünü alamam bir daha😂
Hayırlı haftalar kızlar :KK25:
Kahvaltımı yaptım yürüyüşe başladım inşallah
Günaydın, tartı ne diyor?

Yedigin fazla yemeklerin etkisi yok yani
Yaaa gitmeyin AseliccA AseliccA in üstüne, o bir bocaladı, kiloda takılınca hevesi kırıldı, düzeni oturtamadı, ben güveniyorum migiye tekrar eskisi gibi azimle kilo verecek, kaçamak yapmayacak, direnci kıracağız, ramazan güzel bir başlangıç olacak, misafirliğe gitmicez, tatlı yemeyeceğiz değil mi migi, yalancı çıkarma beni😂

Back
X