• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba..
bende eylülde göndermeyi düşünüyorum.
inşallah eylülde biter.
sıkılıyor evde ama ne yapalım.2020başından beri sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz.
benimki eylülde 1. snıfa başlayacak.. bakalım o zaman neler olacak.
Bakla yemegi seven var mi??
hiç sevmem ya zayiflatirsa yiyim bari :confused:
ben bayılırım yoğurtlu bakla yemeğine

Günaydınlar 🌹
Tartı +500 özel günümdeyim,ağrım geçince ödem atıcılara başlarım.
Gunaydin canım ❤
Artin cokmus ama reglin etkisi sanirim
Yaaa gitmeyin AseliccA AseliccA in üstüne, o bir bocaladı, kiloda takılınca hevesi kırıldı, düzeni oturtamadı, ben güveniyorum migiye tekrar eskisi gibi azimle kilo verecek, kaçamak yapmayacak, direnci kıracağız, ramazan güzel bir başlangıç olacak, misafirliğe gitmicez, tatlı yemeyeceğiz değil mi migi, yalancı çıkarma beni😂
Yaa üzerine gitmek istemiyorum canim zaten ama 1 aydir ayni yerinde sayıyor bugun free listedekilerin kilo analizini de atacağım

Menu de yazmiyor kac gundur

Yaaa gitmeyin AseliccA AseliccA in üstüne, o bir bocaladı, kiloda takılınca hevesi kırıldı, düzeni oturtamadı, ben güveniyorum migiye tekrar eskisi gibi azimle kilo verecek, kaçamak yapmayacak, direnci kıracağız, ramazan güzel bir başlangıç olacak, misafirliğe gitmicez, tatlı yemeyeceğiz değil mi migi, yalancı çıkarma beni😂
Hıhı katiliyorum sana

:KK42::cry:

Cumaya kadar kacamaksiz gidebilecekler mi acaba 🤣🤣

Günaydın canım ❤

Ya iste herkes yorum yapsa menulere guzel olacak

Günaydın canım ❤
Bir isinamadik bu sene

Olur canım aksam isten gelince tartilirsin

Emin misin sadece sut ürünleri mi etkili oldu kilo verememende

Hadi bakalım cuma guzel eksilerle bekliyoruz

Hayirli haftalar canim ❤
İnşallah kaptanim

Serin ve kapali bir hava var canim gun boyu yağışlı gösteriyor hava durumu

Gunaydin gecmis olsun canım musait olunca gelirsin 🤗

Günaydın canım 🥰
Calisanlar icin ne yaparız bilmiyorum ki aksam eve kacta geliyorsun gelince tartilirsin 🤗

Güzel eksi 🤩🤩

Izin vermesem ne olacak ki canim yiyen yiyor 🤭🤭

Baklava mi 🙄🙄
Kac tane yiyeceksin cezaya hazır ol 🤣🤣🤣
Akşam trafik yoksa 18:30 da evdeyim canım. o zaman tartılıyım o zaman daha mantıklı anlaştık. eve girer girmez soyunacam söz:D
kaç yeyim sen söyle 1 hafta ekmek yemeyecem cuma hazırlığım olsun buda ceza değil mi:D
Günaydın canim

Oo super
olunca iner şişliktir o

Günaydın rakibem
gecende vardı bu konu ben geleli cok olmadi herkes birbirine afiyet olsun diyor ama afiyet olmayacak şeyler oluyor listede kimse birsey demiyor diye icime atiyorum valla :KK70: benim menulerimede yorum yapabilirsiniz hic bir bahanem yok emziriyorum ama extra luks teskil etmiyor 9 aylik sipam

oyy dilosum cok gecmis olsun aasya kuzusuna dikkat et belli mi mutant mi peki

Eskilerin daim olsun canim

Kesin eksidesin aksam üzeri tartil canım

Oo erkencisin esim evdeydi şimdi cay icerken buraya bakiyorum spor sonraya kaldi

Adacayi söktürücü canim onu deneyebilirsinn ben sogan suyunu icemiyorum

Bizim hava henuz ne yapacağına karar veremedi
kiz sahurda gozumun biri kapalı oluyor benim aksam uzeri 4-5 ideal aslinda

Supersin bak bide tartıya bozuk diyordun :KK70:

Benin 6 yas gecen sene anasinifimiz yarim kaldi bu senede anasinifiydi ama gondermedim , hatta havuz vs extra spor icin bile heryer kapali neden okullar acik nedennn biri bana anlatsin

Ben varim kacamaksiz cumaya ama ramazan geliyor zaten asil onemli olan lütfen iftar menulerinde tatlilar gormeyelim :KK43:

Cumaya eksi olur ama beni gecme yine de sen
18:30 da evdeyim hemmmeennn banyoya gireceğim o zaman ramazan cumalarında eve girer girmez canım :D

Adet oldum. Çok mutluyum. Dün sabah 61.2 gelmiştim -300 verdim diye sevinmiştim. bu sabah adet yüzünden +350 çıkmıştım. bence gitti artı ne dersiniz. gitmiştir dimi. gitmiştir deyin hadi :dua:
Reglidendir canim cumaya eksiyle gelirsin adet olmanada sevindim 💕

Adet oldum. Çok mutluyum. Dün sabah 61.2 gelmiştim -300 verdim diye sevinmiştim. bu sabah adet yüzünden +350 çıkmıştım. bence gitti artı ne dersiniz. gitmiştir dimi. gitmiştir deyin hadi :dua:
inan cumaya güzel eksi göreceksin sporda yaparsan canım bende bi olaydım yaa olamadım gitti:..(

Ay
Gunaydin canım ❤
Artin cokmus ama reglin etkisi sanirim

Yaa üzerine gitmek istemiyorum canim zaten ama 1 aydir ayni yerinde sayıyor bugun free listedekilerin kilo analizini de atacağım

Menu de yazmiyor kac gundur
Aynen canım,sancım olduğundan su çmekten ve wc gitmekten kaçıyorum biraz.

Back
X