• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip- plakta 30 sn durup mola verdiğim için diğerinide 30 tane yapıp mola verdim. eğer 10 tane yapıp mola vermem gerekirse bugün öyle yaparım
Canim plank nekadar yaptin 30 30 30 yazcagina mesela 2dk yaptin veya 3dk çarpsana boyle yazmak daha zor

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik 😩 arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden 😔 menü yazmasam problem olur mu
Allah korumuş cok gecmis olsun cnm
E Elif_Eylul benimde 20lik dişim ağrıyor :KK42:akşamdan beri mahvoldum. senin durumun nasıl oldu?
Gecmis olsun tatlim diş cok zor olur
Gecmicek gibiyse bekleme
E Elif_Eylul
Senindemi agriyordu cnm,gecmis olsun
Teşekkür ederim canımın içi çok iyi olduk yediğim bişey dokunmuştu o kadar 😘
Ben kaçırmışım tatlim gecmis olsun
Hayırlı sabahlar günaydınn:KK68:
Hosgeldin cnm
Oralarda olmak vardır abla 🥰
Yok cnm yaa hava cok kötü 😐

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik 😩 arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden 😔 menü yazmasam problem olur mu
resmen allah korumuş iyiki kötü bir şey yaşamamışsınız bir ömür vicdan azabı olurdu gerisi çok geçmiş olsun canım :(
günaydın canımm

benimde plank sebebiyle sanırım karnımın içi acıyor. ama yine de spor güzel şey.

tuzlu su gargarası yapayım canım o zaman teşekkürler

aynen öyle pamuk ipliğine bağlı hayatımız..

günaydın migii

günaydın canımmm

Seda bacımız gibi bir parmak yanağa o zaman :KK48:

amin canimm teşekkürlerr

ya o zaman kesin doktora gitmen gerekiyor. ama bende hiç bilmiyorum muayene nasıl oluyorr.
evet canım bu haftada bekleyim dr. gidecem mecbur artık
Zannetmem canim ultrason tahlille hallediyolar
ay inşallah valla filizcim :( küçüğü doğuralı 19 yıl oldu ve bende 19 yaşımdaydım. tamam yeni doğum yapmış olsamda açasım gelmezdi:D ama gerçekten hiç o doğumları yapmamış gibiyim çok eziyet geliyo bana düşünmek bile
Ablam gorumcemde olamiyo kendisi hiç evlenmedi ama oda 45 yaşında alttan muayene yok onada test verdi sonuc temiz adet söktürücü ilaç verdi oda geçen ay olmadı bu ay oldu korkma yani alttan muayene yok
bekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)
😍yaa özelden pdfleri atabilirim isterseniz ..
hoş. ramazan afişi ipe tutturucaz mandallarla ,30 gunluk (3 saatlik 6 saatlik oruc tuttugu zaman boyayacak ) oruc takibi , ezber balonlarlari (dua ezberledikce ucan balonlari renklendirecek ), oyun (borularla camiye su taşima oyunu ), üc boyutlu kuran okuyan namaz kilan cocuk figuru (basit duzeyde kendi katlayip boyayacak ) vb seyler yapilacak etkinlikleri de rulo yapip yine ipe takacagim 30 gun icinde oradan alıp yapicak insallah 💗😍💗😍💗😍
hasır gibi ipler var hani ondan aldım kızım mandallarida cok sever baya heyecanlı.. duvarda şimdi bi sergisi var okuldan yaptiklari anne artık bunlari sökelim ramazann geliyor ramazaan diyo 😂😂😂
benim küçük çocuğum yok ama kardeşlerime verebilirim eğer atarsan. gerçekten harikasın canım. allah tamamlamanızı nasip etsin. bilinçli annenin evladı olmak başka bir ayrıcalık maşallah sana.
Günaydın yavrular💋💋💋

Günaydın canım darbuka eşliğinde kıvırmanda lazım öyle boş olmaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
eskiden pek severdim darbuka mezdeke ne de olsa angara bebesiyiz:D ama artık hiç gelmiyo içimden.. ha senin için oynar mıyımmmmmmmmm şov yaparım:D
yarinki öğle menüden kaçmam lazim
neredeyse güllaç ve nohut var tavuk suyuna iyiydi aman.. anneme gitmeye düşünüyorum. :110: yada kabak detoksu hazirlayıp işyerinde yerim.
1 yıldır iş yerinde öğle yemeğine gitmiyorum. artık menüye bile bakmıyorum migiciğim . dün kardeşim geldi ziyaretime aldım onu götürdüm kız tek başına yedi sonra yerime gelince evden getirdiğim yemeğimi yedim. inan bana insan yapıyor. sadece kendini alıştırmak lazım... kabak fikrin çok güzel :)
Aynı bende Ramazan'ı iyi degerlendirmemiz lazım ben net beş kilo diyorum ama bakalım bı başında bı sonunda tartilicam bakalım ne çıkacak
inşallah en az 5 verirsin. bende ramazanda 5 versem bu olay kapanacakta inşallah valla. bide regl aramızı hiç sevmiom ramazanda mahvediyor düzenleri
Bunlari anlamadim desem
30sn ×3 90 sn ye mi canim ona gore hesap edeceğim
ben yapamadım akşam mutfakta çok vakit geçirdim sonrada ders çalıştım baktım saat 12 olmuş yattım yorgundum.. 2 gündür spor yapamıom adet olamayınca şişimde var.. menülerde hafif olmasa atı çıkardım varya kesin bu cuma :(:(:(
Canım mutlaka git. Kist oluyor bazen basit... Bu kistler bir kaç aya kayboluyor. (Yumurta çatlamayip büyüyor) bazen de başka kistler oluyor. Sakın ihmal etme canım.
cevabın için teşekkürler canım. kist aklıma gelmemişti haklısın bir kaç gün daha bekleyip gidiyim o zaman ben sağolasın :KK68:
Geçmişin birazını okudum devam edeceğim kahvaltidan sonra 😘😘
sen gelene kadar bizde durmayız ye sen ye aklın bizde kalmasın:D
Karlı bir Almanya sabahindan gunaydinlarrr 😩😩😩

Eki Görüntüle 2819268
oyy maşallah abla ne güzel manzara.. valla kışa o kadar doyduk ki gözümde 1 gr. istek yok ama bahçen varya o bahçen tam yazlık hayal ettim onu ağzının tadıyla çıkar tadını :KK68:
Kaç yaşındasın bilmiyorum? Yaşın varsa menepoza hazırlık yoksa pco olabilir. Hamilelik olmadığından eminsen eczaneden söktürücü alıp, regl olduğunda doktora git, 3-5. Günü arası, hormon testi ve utrasyon yapıolar. Bekar değilsen alttan muanede daha net gözüktüğü için onu trrcih ederler, istemezseb rica et belki karından da bakarlar.

Evli değil diye yapamazlar zaten.
38 yaşımdayım canım. hamilelik değildir geçen ayda öyle mi die test bile yaptırdım yıllar yıllar sonra resmen test aldım o kadar yabancıyımki bu işlere valla bi hamile kalsam bir şey bilmiyo gibiyim 2 çocuğu ben doğurup büyütmedim sanki:)
söktürücüde iyi fikirmiş ama. bana dr. yolu gözüktü desene. uyarılarını dikkate alacağım allah razı olsun:KK68:

Günaydın kızlar 💗💗💗
Gunaydin canım ❤
Herkese günaydınnnn. 🌹🌹🌹♥️♥️♥️
Gunaydin canım ❤
Günaydıııııııınn ❤️
Gunaydin ablacım ❤
Gunaydin canım ❤

Günaydın Kızlar 💕💕💕💕Geldik hafta ortasina bugün yarın menülere dikkat edelim lütfen ödem yapicak hićbirsey yemeyinnnnn :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62:

Gunaydin canım ❤
Günaydın....geçmiş yapamadan geldim...umarim herkes iyidir...sabah kalktım sporumu yaptim...kahvalti sofrasından bi gunaydin diyeyim dedim
Günaydın canım ❤
Günaydın son iki gün her zamankinden daha çok dikkat edelim. :KK68:
Guanydin canim ❤
Hayırlı sabahlar günaydınn:KK68:
Günaydın canım ❤
Her yerim kopuyor o kadar spor yaparsan böyle olur büşra diyorum kendime :confused::olamaz: Zipzip- Zipzip-
Ilk gunden cok spor yapmissin canim 🤭🤭
Guanydin canım ❤
Günaydın hanimlar
Günaydın canım ❤
GÜÜÜ---NAAAYYYYY-----DIIINNNNNNN :KK49: :KK49: :KK49:
Sabakların sultanı baabında:KK70:
gününüz huzurla geçsin kızlar :KK200::KK200::KK200:
Günaydın canım ❤
Karlı bir Almanya sabahindan gunaydinlarrr 😩😩😩

Eki Görüntüle 2819268
Günaydın ablacim ❤
yok canım her set 30 tane toplam 90 tane yaptım.
Tamam canım ❤
Zipzip- Zipzip- dedim ben milletin kafasi kariscak :KK70: :KK70: :KK70:
Yaa tek yarış yapmak lazim aslinda bir daha iki secenek yapmayalim 🤣🤣
su 3 lt
500 ml naneli tarcinli su
Zipzip- Zipzip- unutmusum yazmayi ama cok dikkat ettim soylemem lazimmm 😂
Guzel su icmissin 🤩🤩
Zipzip- Zipzip- plakta 30 sn durup mola verdiğim için diğerinide 30 tane yapıp mola verdim. eğer 10 tane yapıp mola vermem gerekirse bugün öyle yaparım
Hic bilmiyorum desem ama fark etmez sanirim
Cordelia Cordelia Nasıl yapmalıyiz 🤭

Allah korumuş cok gecmis olsun cnm

Gecmis olsun tatlim diş cok zor olur
Gecmicek gibiyse bekleme
E Elif_Eylul
Senindemi agriyordu cnm,gecmis olsun

Ben kaçırmışım tatlim gecmis olsun

Hosgeldin cnm

Yok cnm yaa hava cok kötü 😐
Yaaaa çok kötü oldum ben 20lik disim kırıldı bekliyorum simdi mesaj gelsinde gideyim cerraha diye😏

Yaaaa çok kötü oldum ben 20lik disim kırıldı bekliyorum simdi mesaj gelsinde gideyim cerraha diye😏
Aaaa nasil kirildi cnm durduk yerde ☹️
İnşallah cabuk atlatirsin cnm

Ben bi kere diş cektirmistim hic zorluk yasamadim
Uyuşukluk gecince hemen yemeğe baslamistim 😅

resmen allah korumuş iyiki kötü bir şey yaşamamışsınız bir ömür vicdan azabı olurdu gerisi çok geçmiş olsun canım :KK43:

evet canım bu haftada bekleyim dr. gidecem mecbur artık

ay inşallah valla filizcim :KK43: küçüğü doğuralı 19 yıl oldu ve bende 19 yaşımdaydım. tamam yeni doğum yapmış olsamda açasım gelmezdi:KK70: ama gerçekten hiç o doğumları yapmamış gibiyim çok eziyet geliyo bana düşünmek bile

bekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)

benim küçük çocuğum yok ama kardeşlerime verebilirim eğer atarsan. gerçekten harikasın canım. allah tamamlamanızı nasip etsin. bilinçli annenin evladı olmak başka bir ayrıcalık maşallah sana.

eskiden pek severdim darbuka mezdeke ne de olsa angara bebesiyiz:KK70: ama artık hiç gelmiyo içimden.. ha senin için oynar mıyımmmmmmmmm şov yaparım:KK70:

1 yıldır iş yerinde öğle yemeğine gitmiyorum. artık menüye bile bakmıyorum migiciğim . dün kardeşim geldi ziyaretime aldım onu götürdüm kız tek başına yedi sonra yerime gelince evden getirdiğim yemeğimi yedim. inan bana insan yapıyor. sadece kendini alıştırmak lazım... kabak fikrin çok güzel :)

inşallah en az 5 verirsin. bende ramazanda 5 versem bu olay kapanacakta inşallah valla. bide regl aramızı hiç sevmiom ramazanda mahvediyor düzenleri

ben yapamadım akşam mutfakta çok vakit geçirdim sonrada ders çalıştım baktım saat 12 olmuş yattım yorgundum.. 2 gündür spor yapamıom adet olamayınca şişimde var.. menülerde hafif olmasa atı çıkardım varya kesin bu cuma :KK43::KK43::KK43:

cevabın için teşekkürler canım. kist aklıma gelmemişti haklısın bir kaç gün daha bekleyip gidiyim o zaman ben sağolasın :KK68:

sen gelene kadar bizde durmayız ye sen ye aklın bizde kalmasın:KK70:

oyy maşallah abla ne güzel manzara.. valla kışa o kadar doyduk ki gözümde 1 gr. istek yok ama bahçen varya o bahçen tam yazlık hayal ettim onu ağzının tadıyla çıkar tadını :KK68:

38 yaşımdayım canım. hamilelik değildir geçen ayda öyle mi die test bile yaptırdım yıllar yıllar sonra resmen test aldım o kadar yabancıyımki bu işlere valla bi hamile kalsam bir şey bilmiyo gibiyim 2 çocuğu ben doğurup büyütmedim sanki:)
söktürücüde iyi fikirmiş ama. bana dr. yolu gözüktü desene. uyarılarını dikkate alacağım allah razı olsun:KK68:
ramazandan sonra öğle yemegini iptal etmeyi düşünüyorum.
agir yemekler çıkıyor çoğunlukla.

Benim haftasonu ev cok kalabalikti bide cuma pazartesi tatildi
İş güç derken fazla gelemedim
Gecmisi kacirincada bi adapte olamadim :))
Dün de yine cocuklar geldi
Sonra kv gile yemek yaptim götürdüm
Benim oglan beli için hastaneye yatti, gecmeyen bel agrisi var
En son sinirleri uyusturacaklar
Aksam o geldi yemeğe

Benimde sigorta, issizlik bürosuyla ilgili bi sürü kağıt kürek işim var
Kafami cok meşgul ediyor onlar

Biraz uzak kalinca Takima yabanci gibi hissttim kendimi :))

Aksam o geldi yemeğe

Cok gecmis olsun ablacim :(

Aaaa nasil kirildi cnm durduk yerde ☹️
İnşallah cabuk atlatirsin cnm

Ben bi kere diş cektirmistim hic zorluk yasamadim
Uyuşukluk gecince hemen yemeğe baslamistim 😅
Doktorun demesi 20lik dişler sağlam olmuyormuş canım bende çektirdim 2 tane 20lik.

Aksam o geldi yemeğe

yoğun bi hayatın var ablacım gerçekten.. oğluna da geçmiş olsun. ayrıca işlerin içinde kolay gelsin.
6 nisan sali

Öğle
2 yumurtali omlet
Peynir
5 zeytin
Yesillik

Ara 1 avuc kuruyemis
Yogurt

Aksam
4 parmak balik, yagsiz makinede kizarmis
2 dil. Tb ekm
Marul
Yogurt

Ara 2 tk fistik ezmesi
afiyet olsun
Günaydın menümü yazayım
Sabah 2 dl ekmekle beyaz peynirli tost
Öğlen 15
1 kase bamya yemeği
Akşam
ciğer sote
Soğansalatası
Su 1.5 lt
afiyet olsunn

1 sette 30 tane leg raise mi yaptın. 👏👏👏👏 🧿🧿🧿🧿
canım ben plankı 2 gündür yapıyorum malum ama karın içim hamlamış biliyor musun? oğlanın yanına oturur şekilde ayaklarımı uzatmıştım akşam uyuyana kadar bekliyorum. oğlan uyudu yanından kalkayım dedim kendimi toparlarken karnımın içinin ağrıdığını hamladığını hissettim. birde omzuma doğru aynı şekilde. bence plank sürekli yapalım ne dersiniz?

Back
X