• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam 10 tane yapıp mola veririm canım sağol ben normalde bacak hareketlerini çok yapıyorum mekik ve plank çok zoluyor beni plank yine iyi 30 sn yaptım mola verdim 6 defa ancak yapabildim karnım çok agrıdı.mekik zaten yapamadım 2 tane yaptım kaldı o yüzden yazmadım
6 çok iyi sayı. Ben, 3 kez sabah yapıyorum. 3 kez akşam. 30 sn beklemeli plank. Çok zorlama kendini. Yavaş yavaş artır.

Kızlar menümü yazıyım kilo vermesemde hafif tutmaya devam elbet karşılığını alırım sağlık olsun napalım :kk77:

uyanınca elma sirkeli ılık su

kahvaltı 09:00
yumurtalı soğanlı semizotu kavurma, 1 dilim peynir ve sütlü nescafe
5 kayısı, 1 avuç beyaz leblebi

ara: 14:00
2 dilim peynir ve nescafe

akşam 19:00
kefirli smoothie ve ayran

aralarda bitki çayları türk kahvesi nescafeyi devamlı içiyorum

su 2 lt.
sporu bugün yapacam inşallah

Kızlar menümü yazıyım kilo vermesemde hafif tutmaya devam elbet karşılığını alırım sağlık olsun napalım :kk77:

su 2 lt.
Afiyet olsun canım 😘

Bende çok severim hiç ojesiz duramam normelde ama iki tane bebe ikiside yaramaz fırsat bulunca anca bakım yapıyorum 🤷‍♀️
Işte ben de aynı senin gibiyim fırsat buldukça..
Köydeydim Ya ailemin yanında orda sürdüm 😂😂

Canım iyileşmene çok sevindim

harika hareketler bakıyım benim videomdaki gacı yaptırmazsa fazla yaparım bunları yaptırırsa az yaparım amma illaki yaparım kaptaniçemmm

tamam çarşamba gellll ne zaman tartılacaksın cuma mı çarşamba mı istersen 2 gün dikkat et cuma tartıl cuma başlayalım bişiler yapmaya canım. hatta istersen çarşamba perşembe detoksumuza katıl etiketleyim mi senide ödemini atarsın cuma daha az üzülürsün

al bendende o kadar beynimle yiyom çok zaman bakıyom beynim aç hemen seni yemeyeceğim diye yemin ediyorum önümdeki nimete:KK70:

yaa harikasın.. insan bedenine ne verirse karşılığını alıyo gerçekten

çok sevindim filizcim antibiyotiğin gücü adına olmuş seninki çok şükür

füpppeeerrrrrrrr 7 oldukkkkkkk her gün hatırlatacam inşallah canım 3 gün boyunca

allah razı olsun canım :KK200:

sağolasın canım detoks olsun istedim cuma daha çok yiyecem hafta sonu mahvoluyo hafta içi bari az yeyim istiyorum

yaaa harikasın bide üstüne detoks koyacaksın çok mutlu oldum :KK200:

allah razı olsun canımcım

aynen bugün iyiyim tadını çıkarayım dedim :KK70: dün oruçtan sanırım halsizdim... sen ne yapacaksın bugün başlıyosun değil mi :KK49::KK49::KK49::KK68::KK68::KK68:

bence 3 gün ekmek ve patates hiç yeme canım.. çok su topluyo herkes bir fikir vermiş illaki tabi benimkide bu öğlen çorba varsa yanına salata ayran ya da yoğurt akşama da borani salata harika olur bence aafiyet olsun canım
Bugün tartıldım canım yazdım da 57.5 geldim..
Ben biraz kendi bildiğim gibi takılayım sonra işe yaramazsa yaparım detoks...💞💞💞💞

Amann başka bir şey yemedin mi sen dün hiçç:KK43: sen detoksun dibine vurmuşsun canım benim.. neyse sen iyi olda tartına güzel yansır dünkü menün allahın izniyle dişine de geçmiş olsun bitmedi seninle benimki bir türlü benimde perşembe akşam randevum var :cry:

ramazan planlarınızı merak ettimmmmmm acaba nedir nedir :KK49:

ahh yaa onunla geçmiş olsun allah merhametlilerle karşılaştırsın insanı :KK43:

onunla geçmiş olsun canım bir daha göstermesin allah :KK43:
Dötüm bir yer görmedi ki dün inan fırsat bulamadım kahvaltıya...şimdi okuldan geldim oturdum kahvaltı yapıyorum tatlım. Detoksla arasında saat olsun di mi...Güzel gidiyor şimdilik....cuma sürpriz yaparız inşallah... :KK68:

yoğun bi hayatın var ablacım gerçekten.. oğluna da geçmiş olsun. ayrıca işlerin içinde kolay gelsin.
Sagol bitanem 💓
Çocuk 15-16 aylık oldu ben daha ne dikiş kontrolüne gittim ne de 40. Gün kontrolüne🙈 bu ay gideceğim artık el mahkum hiiiiç gidesim yoı ama
Benim 7-8 sene olmustur 😐
Kalkayimda işler var mutfak akşamdan beri beni bekliyor 😒😒😒 bebe tüm gün durmadı dün😔 bananneye bıraksam ne olacak yarım saat kadının yüzüne evin her yerine baka baka ağlamış iki gözü iki çeşme 🙄🙄🙄
Atak döneminde heralde bebis cnm
Ben geldim ...🥰🥰
Dün gece son akşam yemeğimi de yedim geldim..

Bu sabah 57.5 çıktım
Giderken 55.7 idim..
Ortalama 2 kilo almışım bana çok çok iyi geldi..
Dünyaları yedim yani...

Hedef 54.5 olsun mu hadi olsun 🥳🥳🥳
Dunyalari yiyip arti 2 gelmek harikaaa :)))

Bugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 9:30
H.yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Domates+salatalık
1dilim T. B ekmeği

Ara öğün
Hibuskus çayı

Öğle yemeği 13:30
Mercimek çorbası 2 kepçe

Ara öğün
Hibuskus çayı
Ayva yarım

Akşam 19:30
Mercimek çorbası 1 kepçe
Balık tava 15-20 adet
Yeşillik

Yatmadan önce 21:30
Yeşil çay

Su : 4 lt
Spor : sabah 35+ 40= 75 sn plank
Adımı atarım gece 😉

Benim haftasonu ev cok kalabalikti bide cuma pazartesi tatildi
İş güç derken fazla gelemedim
Gecmisi kacirincada bi adapte olamadim :))
Dün de yine cocuklar geldi
Sonra kv gile yemek yaptim götürdüm
Benim oglan beli için hastaneye yatti, gecmeyen bel agrisi var
En son sinirleri uyusturacaklar
Aksam o geldi yemeğe

Benimde sigorta, issizlik bürosuyla ilgili bi sürü kağıt kürek işim var
Kafami cok meşgul ediyor onlar

Biraz uzak kalinca Takima yabanci gibi hissttim kendimi :))
Canım oğluna geçmiş olsun. İşlerini güçlerini hallet sağlıklı bir şekilde zayıflamaya devam edelim... Allah yardımcın olsun. :KK60:

Bugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 9:30
H.yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Domates+salatalık
1dilim T. B ekmeği

Ara öğün
Hibuskus çayı

Öğle yemeği 13:30
Mercimek çorbası 2 kepçe

Ara öğün
Hibuskus çayı
Ayva yarım

Akşam 19:30
Mercimek çorbası 1 kepçe
Balık tava 15-20 adet
Yeşillik

Yatmadan önce 21:30
Yeşil çay

Su : 4 lt
Spor : sabah 35+ 40= 75 sn plank
Adımı atarım gece 😉
Afiyet olsun canım balik kizartma mi olacak tavada
Sanirim kucuk balik

resmen allah korumuş iyiki kötü bir şey yaşamamışsınız bir ömür vicdan azabı olurdu gerisi çok geçmiş olsun canım :KK43:

evet canım bu haftada bekleyim dr. gidecem mecbur artık

ay inşallah valla filizcim :KK43: küçüğü doğuralı 19 yıl oldu ve bende 19 yaşımdaydım. tamam yeni doğum yapmış olsamda açasım gelmezdi:KK70: ama gerçekten hiç o doğumları yapmamış gibiyim çok eziyet geliyo bana düşünmek bile

bekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)

benim küçük çocuğum yok ama kardeşlerime verebilirim eğer atarsan. gerçekten harikasın canım. allah tamamlamanızı nasip etsin. bilinçli annenin evladı olmak başka bir ayrıcalık maşallah sana.

eskiden pek severdim darbuka mezdeke ne de olsa angara bebesiyiz:KK70: ama artık hiç gelmiyo içimden.. ha senin için oynar mıyımmmmmmmmm şov yaparım:KK70:

1 yıldır iş yerinde öğle yemeğine gitmiyorum. artık menüye bile bakmıyorum migiciğim . dün kardeşim geldi ziyaretime aldım onu götürdüm kız tek başına yedi sonra yerime gelince evden getirdiğim yemeğimi yedim. inan bana insan yapıyor. sadece kendini alıştırmak lazım... kabak fikrin çok güzel :)

inşallah en az 5 verirsin. bende ramazanda 5 versem bu olay kapanacakta inşallah valla. bide regl aramızı hiç sevmiom ramazanda mahvediyor düzenleri

ben yapamadım akşam mutfakta çok vakit geçirdim sonrada ders çalıştım baktım saat 12 olmuş yattım yorgundum.. 2 gündür spor yapamıom adet olamayınca şişimde var.. menülerde hafif olmasa atı çıkardım varya kesin bu cuma :KK43::KK43::KK43:

cevabın için teşekkürler canım. kist aklıma gelmemişti haklısın bir kaç gün daha bekleyip gidiyim o zaman ben sağolasın :KK68:

sen gelene kadar bizde durmayız ye sen ye aklın bizde kalmasın:KK70:

oyy maşallah abla ne güzel manzara.. valla kışa o kadar doyduk ki gözümde 1 gr. istek yok ama bahçen varya o bahçen tam yazlık hayal ettim onu ağzının tadıyla çıkar tadını :KK68:

38 yaşımdayım canım. hamilelik değildir geçen ayda öyle mi die test bile yaptırdım yıllar yıllar sonra resmen test aldım o kadar yabancıyımki bu işlere valla bi hamile kalsam bir şey bilmiyo gibiyim 2 çocuğu ben doğurup büyütmedim sanki:)
söktürücüde iyi fikirmiş ama. bana dr. yolu gözüktü desene. uyarılarını dikkate alacağım allah razı olsun:KK68:
tabiki atarim 😍 allah razi olsun kızım ömrü boyunca vicdanlı iyi bir insan olsun insallah🌟 evlat dogurmak yedirmek icirmekten daha zor bence .. hassas birsey cocuk egitimi ✨ ve tohumları bir bir aile atıyor ✨

6 nisan sali

Öğle
2 yumurtali omlet
Peynir
5 zeytin
Yesillik

Ara 1 avuc kuruyemis
Yogurt

Aksam
4 parmak balik, yagsiz makinede kizarmis
2 dil. Tb ekm
Marul
Yogurt

Ara 2 tk fistik ezmesi
Afiyet olsun canım 💕
Günaydın menümü yazayım
Sabah 2 dl ekmekle beyaz peynirli tost
Öğlen 15
1 kase bamya yemeği
Akşam
ciğer sote
Soğansalatası
Su 1.5 lt
Afiyet olsun canim ciger sote yagda sanirim
Geçmiş olsun bitanem ❤️ bu hafta diş sorunları gündemde sanırım :KK51:
Sagol ablam sanada gecmis olsun 💕

su 2 lt.
Afiyet olsun canım 💕