resmen allah korumuş iyiki kötü bir şey yaşamamışsınız bir ömür vicdan azabı olurdu gerisi çok geçmiş olsun canım
evet canım bu haftada bekleyim dr. gidecem mecbur artık
ay inşallah valla filizcim

küçüğü doğuralı 19 yıl oldu ve bende 19 yaşımdaydım. tamam yeni doğum yapmış olsamda açasım gelmezdi

ama gerçekten hiç o doğumları yapmamış gibiyim çok eziyet geliyo bana düşünmek bile
bekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)
benim küçük çocuğum yok ama kardeşlerime verebilirim eğer atarsan. gerçekten harikasın canım. allah tamamlamanızı nasip etsin. bilinçli annenin evladı olmak başka bir ayrıcalık maşallah sana.
eskiden pek severdim darbuka mezdeke ne de olsa angara bebesiyiz

ama artık hiç gelmiyo içimden.. ha senin için oynar mıyımmmmmmmmm şov yaparım
1 yıldır iş yerinde öğle yemeğine gitmiyorum. artık menüye bile bakmıyorum migiciğim . dün kardeşim geldi ziyaretime aldım onu götürdüm kız tek başına yedi sonra yerime gelince evden getirdiğim yemeğimi yedim. inan bana insan yapıyor. sadece kendini alıştırmak lazım... kabak fikrin çok güzel :)
inşallah en az 5 verirsin. bende ramazanda 5 versem bu olay kapanacakta inşallah valla. bide regl aramızı hiç sevmiom ramazanda mahvediyor düzenleri
ben yapamadım akşam mutfakta çok vakit geçirdim sonrada ders çalıştım baktım saat 12 olmuş yattım yorgundum.. 2 gündür spor yapamıom adet olamayınca şişimde var.. menülerde hafif olmasa atı çıkardım varya kesin bu cuma

cevabın için teşekkürler canım. kist aklıma gelmemişti haklısın bir kaç gün daha bekleyip gidiyim o zaman ben sağolasın
sen gelene kadar bizde durmayız ye sen ye aklın bizde kalmasın
oyy maşallah abla ne güzel manzara.. valla kışa o kadar doyduk ki gözümde 1 gr. istek yok ama bahçen varya o bahçen tam yazlık hayal ettim onu ağzının tadıyla çıkar tadını
38 yaşımdayım canım. hamilelik değildir geçen ayda öyle mi die test bile yaptırdım yıllar yıllar sonra resmen test aldım o kadar yabancıyımki bu işlere valla bi hamile kalsam bir şey bilmiyo gibiyim 2 çocuğu ben doğurup büyütmedim sanki:)
söktürücüde iyi fikirmiş ama. bana dr. yolu gözüktü desene. uyarılarını dikkate alacağım allah razı olsun