• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay bu detoksun tadini beğenemedim 😭 boğazıma yapışıyor gibi sanki. Ama napalim verdik bi söz 🤪

Sabah 07.00
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir

Öğle 12.30
Kabak yemeği 6 yk
3 yk bulgur pilavi
4 yk yoğurt

Akşam da işte bu caaanim detokss👻👻👻

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Hiç yememişsin bugün 🙄 senle yarışmak isterdim ama seni yenmek imkansız olur

Menümü de yazayım

Sabah; 2 yum 2 yk yulaf 1 yk tahinden omlet salatalık domates 1 biber 8 yeşil zeytin

Ara; 10 fındık ve kuru üzüm

Bi ara; yine kuruyemiş (badem 1 ceviz kuru üüzm erik vs)

Bi ara; 3 çatal taze fasülye yemeği

20.00 detoks 1🤢

Su; 3lt

Menümü de yazayım

Sabah; 2 yum 2 yk yulaf 1 yk tahinden omlet salatalık domates 1 biber 8 yeşil zeytin

20.00 detoks 1🤢

Su; 3lt
Canım afiyet olsun keşke öğlene fasulye ve yoğurt yeseydi çok az olmuş sanki

Menümü de yazayım

20.00 detoks 1🤢

Su; 3lt
Afiyet olsun canım 😘

Menümü de yazayım

20.00 detoks 1🤢

Su; 3lt
Bu ne detoks muş böyle birbeste birbeste ablam bunlar zehirlenecek valla 😂😂😂

Menümü de yazayım

20.00 detoks 1🤢

Su; 3lt
Afiyet olsun canım 💕

Kaç numarayı yaptın
Valla 1 numaraya yakın yaptım çünkü salatalık yoktu 😅😅 1 elma, bikac dal maydonoz, bi kaç yaprak nane l, 1 bardak demlenmiş yeşilçay ve bi minik parca zencefil attim
Hiç yememişsin bugün 🙄 senle yarışmak isterdim ama seni yenmek imkansız olur
Valla canim cok vermiyorum bendde genelde -500 falan oluyor. Haftaya yarisalim istersen
Afiyet olsun canım 😋
Sagol canimm

Valla 1 numaraya yakın yaptım çünkü salatalık yoktu 😅😅 1 elma, bikac dal maydonoz, bi kaç yaprak nane l, 1 bardak demlenmiş yeşilçay ve bi minik parca zencefil attim

Valla canim cok vermiyorum bendde genelde -500 falan oluyor. Haftaya yarisalim istersen

Sagol canimm
Benimde salatalık yoktu 1 yeşil biber koydum onun yerine ama tadı güzel geliyor bana

Limon koymadın mı

Sagol canimm
Bu hafta mezun olmazsam inşallah haftaya yarışırız 😂😘

Menümü de yazayım

20.00 detoks 1🤢

Su; 3lt
Afiyet olsun canım
Benimde salatalık yoktu 1 yeşil biber koydum onun yerine ama tadı güzel geliyor bana

Limon koymadın mı
Limon da sıktım unutmuşum yarim limon sıktım bide. Tadını sevemedim ama:(
Kızlar bende böyle bir detoks çayı yapmak istiyorum yarın için sizce nasıl

Maydonaz sapı 3 4 dal
1 salatalık
Bir çabuk tarçın
1 yeşil çay 🤔

Sizce iyi ödem atarmı
Detoksun kötüsü yok bence :)

Hosgeldin canım cok kilo da almamissin 🤩🤩🤩
Evet almamışım ben de çok sevindim 🤭🤭🤭
Tartısız bir 10 gün geçirdim ...
Sagol bitanem 💓

Benim 7-8 sene olmustur 😐

Atak döneminde heralde bebis cnm

Dunyalari yiyip arti 2 gelmek harikaaa :)))
Çok şükür..
Çok su içtim abla bardak bardak ...
Onun etkisi oldu sanırım..
Bende seni göremedim hatta sordum arkadaşlara bir durum mu var die kötü bir şey olmasında arada elbette bunlar yaşanacak her gün her gün giremeyedebiliriz sen iyi olda...

Aslında bende diyetten çok şüpheleniyorum hayatımdaki tek fark bu aylardır. stres vs. her zamanki hayat yani. arada hurma yiyorum ama pekmez yemiyorum hiç haklısın kana dikkat etmek lazım. menopozda olur mu olur valla yaşıda yokki bunun. Alt deme bana :KK43::KK43:

Canımmmm hoşgeldinnnnnn eğer bol yediysen bolda hareket etmiş olmalısın 2 kg. çok değil yarısıda ödemse bitti gitti :) Haydi hedef 54.5 olsunnnnnn :KK49: :KK49: :KK49:

sağlığını bozacak ya da seni üzecek bir şey olmasında bir gün yememekten insana bişi olmuyo tartıda güleceksin inşallah canım. benden sürpriz hiç bekleme kilom aynı 100 gr. eksiktim bugün sadece. artık 2 gün ne olduysa o olacak :KK43: haftaya allah kerim diyorum :cry:

ben 75 dk. yürüdümmmmmmmmm çok şükür yaa 2 gündür yapamamıştım spor adına hiç bir şey kolay gelsin canım

allahım başka dert verme :KK70: yanında ne yedin içtin iyi gider varya:KK70::KK70:

ben bu kadar yemiom neden 10 kg. veremiom acaba:KK70:
ece sarının menüsü mü bu kendiside çok verdi maşallah... ama bana yaramaz bu diyet kh çokmuş cesaret edeemm yo yoo :KK70:
hem Hareket ettim hem de çok su içtim onun faydasını gördüm sanki 🥰🥰🥰
Ödem var mı bilmiyorum..
Yarın Sabah anlarım artık 🎀🎀

Back
X