Bende seni göremedim hatta sordum arkadaşlara bir durum mu var die kötü bir şey olmasında arada elbette bunlar yaşanacak her gün her gün giremeyedebiliriz sen iyi olda...
Aslında bende diyetten çok şüpheleniyorum hayatımdaki tek fark bu aylardır. stres vs. her zamanki hayat yani. arada hurma yiyorum ama pekmez yemiyorum hiç haklısın kana dikkat etmek lazım. menopozda olur mu olur valla yaşıda yokki bunun. Alt deme bana

Canımmmm hoşgeldinnnnnn eğer bol yediysen bolda hareket etmiş olmalısın 2 kg. çok değil yarısıda ödemse bitti gitti :) Haydi hedef 54.5 olsunnnnnn
sağlığını bozacak ya da seni üzecek bir şey olmasında bir gün yememekten insana bişi olmuyo tartıda güleceksin inşallah canım. benden sürpriz hiç bekleme kilom aynı 100 gr. eksiktim bugün sadece. artık 2 gün ne olduysa o olacak

haftaya allah kerim diyorum
ben 75 dk. yürüdümmmmmmmmm çok şükür yaa 2 gündür yapamamıştım spor adına hiç bir şey kolay gelsin canım
allahım başka dert verme

yanında ne yedin içtin iyi gider varya

ben bu kadar yemiom neden 10 kg. veremiom acaba

ece sarının menüsü mü bu kendiside çok verdi maşallah... ama bana yaramaz bu diyet kh çokmuş cesaret edeemm yo yoo