• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşaallah ikimizide işe yarar canım 😘
Inşaallah canım benim 🤲🏻
Bana her zaman buharda sebze çok iyi geliyor👍

Günaydın kizlar💞💞💞
Canım bugün öğlen kabak detoksu Akşam da yoğurtlu cevizli kürü yapacağım yarın da haşlanmış sebze yaparım
Top oyunları ve ağır kaldırması yasak canım maalesef

Ama siz ağırlık sporları yaparsanız durur belki🤷

Ödemdir muhtemel ramazanın ilk günlerindede olur bana uyku ve yeme düzeni değişince,

Bendede var şu an böyle bi sıkıntı zaten regl artısı vardı,dün yaptığım detoks çayını atamdım sanırım,bugün bende şu maydanozlu içeceği yapacağım ama smoothie blender ım yok bakalım neye benziycek
Ben önce ki gün yedim onu vermek için uğraşırken bugün 500 gr daha fazla çıktım oysa çok da dikkat etmiştim insaAllah ise yarar canım
@Tostombalakanne verdiğim listeye ek olarak 2.5 litre su ve 45 dk yürüyüş yapıyorsun unutma
Tamm canım ben 1 saat yürüyüş yapcam şimdi akşamda yaparım suyu da tamamlarım

kızlar kızlar son gün detoksumuza hazır mısınızzz :halay: :halay: :halay:
bugün kendini şiş hissedenlerrrrrrrr
artı çıkanlarrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta kilo veremeyenlerrrrrrrrrrrrrrr
öğlen ve akşam yapın bu detoksları özellikle tarif 1 i deneyin 2 öğünde de size tavsiyem nacizane

8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt

ben Elhan Elhan @birazhuzurdu2008 Chedarice Chedarice Cordelia Cordelia kackaloribu kackaloribu North River North River Kmsl Hnd Kmsl Hnd

Bu akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz. (İsteyen öğle akşam yapsın)
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi :KK49::KK49::KK49:

Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay

Tarif 2:KK70:oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.

Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay

Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.

tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...

Inşaallah canım benim 🤲🏻

Canım bugün öğlen kabak detoksu Akşam da yoğurtlu cevizli kürü yapacağım yarın da haşlanmış sebze yaparım

Ben önce ki gün yedim onu vermek için uğraşırken bugün 500 gr daha fazla çıktım oysa çok da dikkat etmiştim insaAllah ise yarar canım

Tamm canım ben 1 saat yürüyüş yapcam şimdi akşamda yaparım suyu da tamamlarım
Şaka gibi - 800 spor sonrası tok karna gitti bile

Bugün ki menümde gelsin :kk77:

kahvaltı 09:00
2 yumurta haşlama 3 kayısı ve nescafe

öğlen :
bol yeşillik ve 3 domates

ara: 3 kayısı, nescafe

akşam:
tarif 1 detoks

aralarda türk kahvesi nescafe içiyorum hep

su 2 lt.
sporu yazarım

öğlen ve akşam yapın bu detoksları özellikle tarif 1 i deneyin 2 öğünde de size tavsiyem nacizane

ben Elhan Elhan @birazhuzurdu2008 Chedarice Chedarice Cordelia Cordelia kackaloribu kackaloribu North River North River Kmsl Hnd Kmsl Hnd

sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi :KK49::KK49::KK49:

Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay

Tarif 2:KK70:oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.

Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay

Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.

tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Tamamdır canımm. bugünde akşam sizlerleyim :deli:
Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ben 571 kalorilik bir spor gerçekleştirdim
Tok karna elbiseli tartıldım sonra spor sonrası tartıldım tam - 800 vermişim bence benimki de sabahları ödem oluyo yarına inşallah 1 kilo vermiş gelirim 🤭 çok mutlu oldum
tebrikler canım emek verip karşılığını almak ne güzel değil mi?
hangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum
geçmiş olsun canım belki de yırtılmış olabilir zorlama kendini.

öğlen :

akşam:
tarif 1 detoks

su 2 lt.
sporu yazarım
afiyet olsun şimiden canımm çok hafif menü

Leg raise falan mı yaptım canım ondanda olabilir agrı bende dün vardı sıcak duş iyi geldi dene istersen
Dün akşam çok yaptım önce 10 set sonra 6 set daha yaptım plankı en sonr ayapayım dedim 60 sn zor yaptım sonra kıvrandım resmen sabah iyiydim aslında işe gelince yine başladı ağrımaya Akşam duş alırım spor çok yapmıcam bugün yürüyüş yaparım öğle arasında

Yansın persembeleeeer :KK49:
Bence bu detoksu her perşembe yapalım...:super:

hangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum
Gecmis olsun canım plank ve leg raiseden olmustur
Bir kac gun dinlen yuruyus yapabilirsin

öğlen :

akşam:
tarif 1 detoks

su 2 lt.