• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamamdır canımm. bugünde akşam sizlerleyim :deli:

tebrikler canım emek verip karşılığını almak ne güzel değil mi?

geçmiş olsun canım belki de yırtılmış olabilir zorlama kendini.

afiyet olsun şimiden canımm çok hafif menü
Aynen de öyle hemde kısa sürede ben sabahları ödem oldugunu düşünüyorum bundan sonra spor sonrası tartılırım inşallah ❤️

Gecmis olsun canım plank ve leg raiseden olmustur
Bir kac gun dinlen yuruyus yapabilirsin

Afiyet olsun canım 😘
sağol canım evet çok yüklendim birden doğumdan sonra korse kullanmadım tam alt karın için güzel hareketler dedim çok yaptım sanırım :(

Dün akşam çok yaptım önce 10 set sonra 6 set daha yaptım plankı en sonr ayapayım dedim 60 sn zor yaptım sonra kıvrandım resmen sabah iyiydim aslında işe gelince yine başladı ağrımaya Akşam duş alırım spor çok yapmıcam bugün yürüyüş yaparım öğle arasında
Geçer yarına canım bir çeşit karın egzersizi bu aslında çok zorlamadan artırmak gerekiyor.

sağol canım evet çok yüklendim birden doğumdan sonra korse kullanmadım tam alt karın için güzel hareketler dedim çok yaptım sanırım :KK43:
Ama canım spor birden fayda etmiyor ki. Düzenli ve sürekli olursa fayda ediyor. Ben zorlandığım noktada bırakıyorum. Uzun zamandır plank yapıyorum.. İlk defa dün bir dakika yaptım. Ne olur dikkatli olun. 😔

20 dk Hit cardio ve 23 dk yüksek tempolu koşu devam da edecem bugün
ııımmmmm en sevdiğimmmmmmm :dondurma::dondurma::dondurma::KK73::KK73::KK73:
Tamamdır canımm. bugünde akşam sizlerleyim :deli:

tebrikler canım emek verip karşılığını almak ne güzel değil mi?

geçmiş olsun canım belki de yırtılmış olabilir zorlama kendini.

afiyet olsun şimiden canımm çok hafif menü
anlaştık canım :)
aynen menüm hafif oldu menüm... cuma akşamına 2 baklava yiyecem die 1 haftadır aç geziom yapılır mı bu bana benim caanım metabolizmam yapılır mı :cry:
Yansın persembeleeeer :KK49:
Bence bu detoksu her perşembe yapalım...:super:
yapalım anasını satam :KK73::KK73::KK73: hatırlatalım birbirimize emi canım :KK68: bu hafta bence senin sonuçlar çok iyi gelcek çok merak ediyorum seninkini :KK200::KK200::KK200:
Ben de ilk defa yaşadım bunu bugün 😔 hayret kaldım. O ödem için günlük spor lazım ama çocuklardan yapamıyorum malesef
aynen yaa her gün yapmamız şarttttt:mad::mad::mad:

kızlar kızlar son gün detoksumuza hazır mısınızzz :halay: :halay: :halay:
bugün kendini şiş hissedenlerrrrrrrr
artı çıkanlarrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta kilo veremeyenlerrrrrrrrrrrrrrr
öğlen ve akşam yapın bu detoksları özellikle tarif 1 i deneyin 2 öğünde de size tavsiyem nacizane

8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt

ben Elhan Elhan @birazhuzurdu2008 @Cedarice Cordelia Cordelia @kackaloribu @T u t a s t e Kmsl Hnd Kmsl Hnd

Bu akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz. (İsteyen öğle akşam yapsın)
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi :KK49::KK49::KK49:

Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay

Tarif 2:KK70:oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.

Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay

Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.

tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Ayyy kız ben bugün yapmiycam tansiyonum düştü herhalde başım dönüyor normal öğlen sebze akşam protein yicem🤗🤗

hangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum

Dün akşam çok yaptım önce 10 set sonra 6 set daha yaptım plankı en sonr ayapayım dedim 60 sn zor yaptım sonra kıvrandım resmen sabah iyiydim aslında işe gelince yine başladı ağrımaya Akşam duş alırım spor çok yapmıcam bugün yürüyüş yaparım öğle arasında
Canım çok fazla yapma az az yap bende de iki gündür var alt karını acaip çalıştıran bir hareketmis kaslar çalıştığı için ağrı iyi birşey aslında🤭

aynen menüm hafif oldu menüm... cuma akşamına 2 baklava yiyecem die 1 haftadır aç geziom yapılır mı bu bana benim caanım metabolizmam yapılır mı :cry:

yapalım anasını satam :KK73::KK73::KK73: hatırlatalım birbirimize emi canım :KK68: bu hafta bence senin sonuçlar çok iyi gelcek çok merak ediyorum seninkini :KK200::KK200::KK200:

Şanssızısız bu konuda 😏

kızlar kızlar son gün detoksumuza hazır mısınızzz :halay: :halay: :halay:
bugün kendini şiş hissedenlerrrrrrrr
artı çıkanlarrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta kilo veremeyenlerrrrrrrrrrrrrrr
öğlen ve akşam yapın bu detoksları özellikle tarif 1 i deneyin 2 öğünde de size tavsiyem nacizane

8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt

ben Elhan Elhan @birazhuzurdu2008 @Cedarice Cordelia Cordelia @kackaloribu @T u t a s t e Kmsl Hnd Kmsl Hnd

Bu akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz. (İsteyen öğle akşam yapsın)
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi :KK49::KK49::KK49:

Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay

Tarif 2:KK70:oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.

Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay

Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.

tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Tamm ablacim

Canım haftamizin bir günü dahi olsa detoks yapsak yeter bize. Benim sonuçlar dün iyiydi ama bugün çok iç açıcı değildi. Bakalım yarın sabaha aynı ritmi tutturursam iyi. Seni hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum. Bir kilo kadar gider zannımca. Bugün hava çok bozuk yağmur ve soğuk ikisi bir arada... yürüyüş yapamıyorum aksilige bak...hayırlısı artık.

Uzaktan uzağa seviyorum mesajlarını okumayı... :KK60: sağlıklı, huzurlu, problemsiz gecsiz günün. :dua::KK200:( bunun anlamı hem dualarimda hem yureğimdesin)
Ah canım ablam çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰 sende benim duamdasin🤲🤲🤲💋💋

Kzilar bende dünün menüsünü yazamadım dünü ve bugünü yazayım hemen
07.03.2021 Çarşamba kahvaltı saat 08.30
1 domates 1 salata 2 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin 1 dilim peynir
Ara 10.00
1 kivi
Öğlen13.30
salata , yeşil mercimek çorbası 1 kepçe 1 dolma
Ara aksm ustu
Kırmızı lahana salatası 2 yemek kaşığı
Patates salatası 2 yemek kaşığı
Ara17.00
Türk kahvesi
Ara 22.00
1 kivi
9000 adım
2 litre su aksam çok toktum detoks yapamadım
08.03.2021 Perşembe menusu
Kahvaltı 08.30
1 domates, 2 salata, 2 zeytin, 1 dilim peynir, 3 dilim kepek ekmeği, sucuklu yumurta 4 catal
Öğlen 13.00 gibi salata yerim yanına 1. Detoks suyu
Ve akşam 19.00 gibi birbeste birbeste ablamın 1. Detokslarini yapicam aralara bol su ve Türk kahvesi serpistiricem
30 dakika Leslie
Bugün hafif geçirmeyi planlıyorum
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Elhan Elhan @I-cell_84 birbeste birbeste

Gunaydinnn kizlar 💓

Herkes icin güzel bi perşembe olsun insallah

7.nisan carsamba

Öğle
2 yumurtayla omlet
Peynir
Yesillik
2 wasa

Ara
1 avuc kuruyemis
3 hurma

Aksam
1 tb taze fasulye
Salata
Yogurt
1 dil. Tb ekm.

Su +detoks cayi

Bugün ki menümde gelsin :kk77:

kahvaltı 09:00
2 yumurta haşlama 3 kayısı ve nescafe

öğlen :
bol yeşillik ve 3 domates

ara: 3 kayısı, nescafe

akşam:
tarif 1 detoks

aralarda türk kahvesi nescafe içiyorum hep

su 2 lt.
sporu yazarım

Kzilar bende dünün menüsünü yazamadım dünü ve bugünü yazayım hemen
07.03.2021 Çarşamba kahvaltı saat 08.30
1 domates 1 salata 2 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin 1 dilim peynir
Ara 10.00
1 kivi
Öğlen13.30
salata , yeşil mercimek çorbası 1 kepçe 1 dolma
Ara aksm ustu
Kırmızı lahana salatası 2 yemek kaşığı
Patates salatası 2 yemek kaşığı
Ara17.00
Türk kahvesi
Ara 22.00
1 kivi
9000 adım
2 litre su aksam çok toktum detoks yapamadım
08.03.2021 Perşembe menusu
Kahvaltı 08.30
1 domates, 2 salata, 2 zeytin, 1 dilim peynir, 3 dilim kepek ekmeği, sucuklu yumurta 4 catal
Öğlen 13.00 gibi salata yerim yanına 1. Detoks suyu
Ve akşam 19.00 gibi birbeste birbeste ablamın 1. Detokslarini yapicam aralara bol su ve Türk kahvesi serpistiricem
30 dakika Leslie
Bugün hafif geçirmeyi planlıyorum
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Elhan Elhan @I-cell_84 birbeste birbeste
Afiyet olsun kizlar 💞

Back
X