• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bütün takim toplanmis miginin kocasi ne yesin diye düşünüyor 🤣🤣🤣🤣

Bende kk ya baslamadan önce bu huni meselesini bilmiyordum
Ne alaka diye sorduydum 😂😂😂
Napalim abla migi yemesin diye fikir üretiyoruz😂😂😂

Kuaföre gittim canım. Saçlarımı boyattım kestirdim. Şimdi salata et yiyeceğim. Çok sağol. ♥️ sen nasılsın?
oo bakım günüydü demek. güle güle kullan canım. afiyet olsun ayrıca. iyiyim bende, seni görmemeye alışkın değiliz malum, yokluğun fark ediliyor hemen :KK200:

O zaman kendi bilir🙄🙄🙄🙄 82 de 2 hafta daha sabit kalır😒
Buhafta iddaya girellim🤙🤞
Migi eksi gelirse ondan burda özür dilicem ama malesef artıyım derse ben kazandim dicem :KK51: :KK53: :KK70:81 gelmicek cunku

Son düzenleme:
IMG_20210408_120637.webp IMG_20210408_120714.webp
Detoks suyu içildi,maydanoz sapı ve limon kabukları kaynatıldı ayrıca içilecek.
Ben öğlen ve ara öğün olarak tüketicem👍

Göguslerimde hic sut yoktu mecbur hemen meyve püresi verdim uyudu ardından sebze püresi hazırladım uyandığında yedirdim
Artık ek gida vermeye başladım

Bende çok üzüldüm benim yüzümden cocuk ac kaldı diye. Ara öğün sayısını artiricam gunluk muhakkak kuru meyve tüketiyorum daha dikkatli olurum
Sanırım yorgunluktan sütüm azaldı :KK43:

Aslında suyu 3 litrenin altında içmiyorum ama
Bu aralar ev temizliğiyle uğraştım sanırım yorgunluktan sütüm azaldı yoksa kac haftadır diyetteyim sutte hic azalma olmamıştı

İnşallah Bulaşı olmamıştır
Böyle APTALLL düşüncesiz insanlar oldugu surece bu virüs bitmezz

5 aylık canım daha ek gıda yeni vermeye başladım bende
Bende çok inatciyimdir esimde, küstükmü ilk adimi O benden bekler Bende Ondan beklerim yani Esim cok alıngan cok sıkıntı çekiyoruz bu konuda birbirimizden
Evet canım bitmeyecek maalesef 😪

Back
X