• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ramazan öncesi az detaylı da olsa evi biraz toparladım. esim oğlanın odasının halisini sildi. Bende diğer halıları fırçaladım. salonun düzenini degistridim çamaşır bulaşık derken bu saat oldu. Daha banyo tuvalet yıkayacağım ama halim kalmadı. Oğlanı yıkayacağım, herkes duş alacak. Ahhh haftasonu tatil mi eziyet mi belli değil 😵😵 yayla çorbası yapacaktım güya aksama. Salatayla hafif olur dedim . Pirincim bitmişti unutmuşum. Dudukluye mercimek koydum hemen. Oğlan makarna istiyor yanına ama hiçç halim yok.

İnşallah abla tatlı isteği niye bitmiyor anlamıyorum hele ramazanda
Aslında kendime kızıyorum hedefi tutturamadım ramazana kadar73 olacaktım olmadı ya çöktüm resmen
Olamazsın demişlerdi milleti haklı çıkardım buda sinir etti beni
Neyse 5 kilo kalmış bayrama kadar 5 kilo verecem buraya yazdım
Hiçbir şey için geç değil, son gün bile dikkat ederek durumu değiştirebilirsin. Kendine güven

Ramazan öncesi az detaylı da olsa evi biraz toparladım. esim oğlanın odasının halisini sildi. Bende diğer halıları fırçaladım. salonun düzenini degistridim çamaşır bulaşık derken bu saat oldu. Daha banyo tuvalet yıkayacağım ama halim kalmadı. Oğlanı yıkayacağım, herkes duş alacak. Ahhh haftasonu tatil mi eziyet mi belli değil 😵😵 yayla çorbası yapacaktım güya aksama. Salatayla hafif olur dedim . Pirincim bitmişti unutmuşum. Dudukluye mercimek koydum hemen. Oğlan makarna istiyor yanına ama hiçç halim yok.
Çok yorma canım kendini hafta içi fırsatın olsa hergün oda oda temizlersen olur mu haftasonu çok yorulmuşsun😥😥

Bırakın şimdi yıldızı çiçeği böceği pazartesi tartılari nasıl :confused: :confused: :confused: :confused:
1 günde neler değişir neler 😅😅😅
Yasmin senin saçını basını yolarim 😡 ben kaptanin yerinde olsam seni paralarim 😤 ne gelip duzgun menu yaziyorsun, nerdesin uzaktan diyete gectin haberimiz yok galiba birinizi tutup getiriyoruz biriniz kayboluyor. @Poni Bon vardı bide ağustosa kadar hedefe ulasalim ağustostan once kaybolmak yok diye zorla takima getirdiniz beni herkes arazi :KK43: stresini yemeyle cozemezsin kahve icerken bile baksan buraya motiveyi yakalayacaksin. Mezun olacakmis neyle nasil hedefine ne çabuk ulastin ki 🚫
Gel kizzz alnindan opecem 😍😍😍
Bana şunu bunu yapma diyenler kendileri kaciyor :)))
Yorulmuşun ama makarnasizda olmazki canimcim
Sende aç durma 1 tb ye 😆
Sanirsam herkes ozellerde:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
Bende tam onu dicektim 😂😂😂
Millet ozellerde takima gelen yok 😂😂😂😂

Selam...aksam yemegimi yedim gunu kapattım geldim...

Sabah 10
1 dilim.tb
Peynir yagda yumurta biraz labne
Domates salatalik yeşillik biber
2 zeytin
3 ince dilim sucuk
Ortaya karisik meyve

Akşam 16.00
Mantar kabak kavurma acili 3 kasik yogurt
5 kasik.portakallı kereviz
Salata

Su 1 litre ödem cayi 1.5-2 arasi su olur
Spor
30 dk leslie boosted

Gece bi set daha yaparım umudundayim

Çok yorma canım kendini hafta içi fırsatın olsa hergün oda oda temizlersen olur mu haftasonu çok yorulmuşsun😥😥
Çalışıyorum canım başka firsatim olmuyor maalesef

Sabah 10
1 dilim.tb
2 zeytin
3 ince dilim sucuk
Ortaya karisik meyve

Akşam 16.00
Salata

Spor
30 dk leslie boosted

Gece bi set daha yaparım umudundayim
Afiyet olsun canım

Sabah 10
1 dilim.tb
2 zeytin
3 ince dilim sucuk
Ortaya karisik meyve

Akşam 16.00
Salata