• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun canım seni bu ara en iyi anlayanlardanım :KK43:

wc siz çok normal canım benim

hoşgeldin canım her zaman gel her zaman bekleriz bizimle misin artık :KK55:

hayatına planı çok mu az dahil ediyorsun canım.. benim her şeyim plan herşeyimmmm yani abartı derecesinde planlıyım giderek arttırıyorum :KK70:
kafamda 1 haftalık yemeğim bellidir.
hangi gün hangi ders çalışılacak bellidir. diyelimki planımı aksattım hooopp hemencecik yeni plan.. hemde yazılı...
maaşım yazılı planlı..
giyeceklerim 1 haftalık aklımda desem inan :KK70:
yıllık okul planlarımız dersane planlarımız çocukların vs.
gidilecek gezmeler.. alınacak eşya bişey.. ayları hep bellii.
ama bazen uyamıyosun elbette aksıyo hastalık canımın istememesi düşünemediğim şeyler işin rengini değiştiriyo... o zamanda dediğim gibi hemen hoppp yeni plan :KK70:
stresim olmuyo ama çok plan olduğundan hayatımda sanırım...
maşaallah :) ah keşke senin gibi bilinçli plan yapabilsem.
yapıyorum bende planda tutturamiyorum uymuyor. uymak için elimden geleni yapıyorum yapacagim diyorum elimin yumruğumu sıkıyorum kendimi varya :D
öle biriyim azim de vardir bende istesem yapmaya çalışıyorum o noktaya illa ulaşmam lazim diyorum bi anda düşüveriyorum. en sinir olduğum bu stres işte.
bi daha yapıyorum gene ayni.. deftere çok yazdim bunlari ben.
herşeyi yazdim..
bu işin devamini getirmek istiyorum ne yapmalıyım.

Selam kızlar işteyim iş yükümü biraz daha ağırlaştırdılar firma elemanı olan arkadaşların işlerini de kadrolulara dağıttılar çıkış mı olacak anlamadık.. haklarında hayırlısı olsun arkadaşların.. sabah sabah farklı işlerle uğraştım öpüyorum hepinizi diyete devam çiçeklerim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :21: :21: :21:
TAM KAPANMA olacak mi belli degil onu bugünü bekliyorum :KK53:

maşaallah :) ah keşke senin gibi bilinçli plan yapabilsem.
yapıyorum bende planda tutturamiyorum uymuyor. uymak için elimden geleni yapıyorum yapacagim diyorum elimin yumruğumu sıkıyorum kendimi varya :KK70:
öle biriyim azim de vardir bende istesem yapmaya çalışıyorum o noktaya illa ulaşmam lazim diyorum bi anda düşüveriyorum. en sinir olduğum bu stres işte.
bi daha yapıyorum gene ayni.. deftere çok yazdim bunlari ben.
herşeyi yazdim..
bu işin devamini getirmek istiyorum ne yapmalıyım.
kendini sıkacak planlar yapma.. az gevşek başla alışkanlığın yok çünkü sonra sıkarsın...
birde o plana uyamadığın gün değilse bile ertesi gün hemen yenisini yap.. şey gibi düşün bir öğün diyeti bozunca diyetten vazgeçiyor muyuz aynen planda öyle işte.. bir kere bozdun mu hemen vazgeçme. yine mi bozdun yine vazgeçme 5 kerede bozsan plan yap.. uymasanda plan yap.. sen sadece yap.. zamanla uyacaksın muhakkak...

kendini sıkacak planlar yapma.. az gevşek başla alışkanlığın yok çünkü sonra sıkarsın...
birde o plana uyamadığın gün değilse bile ertesi gün hemen yenisini yap.. şey gibi düşün bir öğün diyeti bozunca diyetten vazgeçiyor muyuz aynen planda öyle işte.. bir kere bozdun mu hemen vazgeçme. yine mi bozdun yine vazgeçme 5 kerede bozsan plan yap.. uymasanda plan yap.. sen sadece yap.. zamanla uyacaksın muhakkak...
netten bunun için baya araştirma bakiyorum burdada var inceliyorum yemek listesini mutlaka yapardim. bugün yapmadim pazara gitmeyecegim için dolaba bi bakmam lazim :)
dediğin gibi deneyecegim :)

Hoşgeldin. ♥️♥️♥️ Nasılsın?
Bi acı kahvemizi iç. ☕
Teşekkürler 😍 kahveyi iki saat sonra alayım işteyim yemek saati geldi bugün de pide yiyeyim de yarın ramazan zaten :confused:

Hoşbuldum 🤗 burdayım artık inşallah
Dişi çekildi kuzum 💋
Hmm bikaç gün sürüyo ağrısı ya bi de o boşluğa alışmak da biraz zaman alıyor

E Elif_Eylul geçmiş olsun canım. Bi diş muhabbeti var ama tam anlamadım 😅
Sagol canimya💕

hayatına planı çok mu az dahil ediyorsun canım.. benim her şeyim plan herşeyimmmm yani abartı derecesinde planlıyım giderek arttırıyorum :KK70:
hangi gün hangi ders çalışılacak bellidir. diyelimki planımı aksattım hooopp hemencecik yeni plan.. hemde yazılı...
maaşım yazılı planlı..
ama bazen uyamıyosun elbette aksıyo hastalık canımın istememesi düşünemediğim şeyler işin rengini değiştiriyo... o zamanda dediğim gibi hemen hoppp yeni plan :KK70:
Sagol canim 💕
Cok bi arti degil Sen halledersin cnm

Ciktinmi cnm nasilsin
Millet girer 1dk ben cikamam 15dk😔
Kesti oydu bicti eve simdi girdim
Geçmiş olsun canım
Sagol canim 💕

Hoşgeldin. ♥️♥️♥️ Nasılsın?
Bi acı kahvemizi iç. ☕
Teşekkürler 😍 kahveyi iki saat sonra alayım işteyim yemek saati geldi bugün de pide yiyeyim de yarın ramazan zaten :confused:

Hoşbuldum 🤗 burdayım artık inşallah

Hmm bikaç gün sürüyo ağrısı ya bi de o boşluğa alışmak da biraz zaman alıyor
hoşgeldin ❤️

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından "hükümete yakın bir kaynaktan" aldığı bilgiyi paylaştı.

Twitter hesabı üzerinden, "Ramazanda tam kapanma gelir mi? Birkaç gündür bu soruyu hükümet kaynaklarına soruyorum, aldığım yanıt şu: "Böyle bir gündem, planlama, hazırlık yok. Bayram sonrası tablonun daha iyiye gideceği düşünülüyor" diye yazan Işık, bu tweeti üzerine hükümete yakın bir kaynağın kendisini aradığını söyledi.

Işık, "Yukarıdaki tivit üzerine az önce hükümete yakın önemli bir kaynak aradı, 'Bu haftaki kabine toplantısına 16'sı itibarıyla başlayan ve bayrama kadar sürecek bir tam kapanma önerisinin geleceğini' ifade etti" diye yazdı.

AseliccA AseliccA bi sen bi ben bekliyoruz bence bunu. kapanma istiyorum evet ekonomi kötü, bizimde evde işler iç açıcı değil ama bunu yapmak lazım bencede..

İlk gün yapmayın derim zorlanabilirsiniz . Direnç kazandıktan sonra belki çünkü oruç kolay degil 😏
daha once yapmistim ama emin olamadım bi bakayım zoelanirsam birakırım canım
Sağol kaptanım 😘😘

Vaaaoooovvvv HA-Rİ-KAAAAA👏👏👏👏

Ilk deda duydum bunu nasıl yapılıyor canım
kahvaltidan once 7 zeytini 1 incirle beraber tuketip bolca su iciyorsun internetten bi bak istersen canm
Bende ayni sekilde 😅😅😅
Yemegi hic düşünmüyorum ama kahcve su sigara beni zorluyor 😐
Onlar olmayinca zaman gecmiyor bana :))

Gecmis olsun tatlim cabuk atlatirsin insallah

Daha iyi olmana sevindim dilegim
Bikac güne kadar biseyiniiz kalmaz inşallah

Ohhh eksiyle baslanmis haftaya 😍

Dünden süper gitmis cnm 😍kereviz sapi işe yaramış :)))

Cok güzel eksi cnm 😍

Simayyy masallah bu hafta hizli geliyon tatlim 😍cok da şey etmesenmi 😅😅😅

Ben senin metona güveniyorum cnm
Hem ne güzel haftaya artisiz baslamişin

Hosgeldin mervem 💓ne kadar düşman yildiz olsanda,😂😂😂😂 cumaya iyi bi eksiyle gelecegine eminim 😍

Cuma gibi süprazzzi merak ediyorum 😍😍😍😍
yolumu düz ettim insallah bu yolda devam edicem 🤣
Aman diyim bir çatal yine alma 😂
aman 1 tane bile agzima koymadim 🌟
Dur bir daha bakayım ayyy nasıl canım çekti o kızartmayı üf üf böyle onu alıp ekmeğin içine dizecen içine bol tuz pul biber üstüne ketçap 😢
🥺🥺🥺😟😟💙💙😟😟😟😟😟😟
Ben eskiden 1 hafta kadar yapmistim bi etkisini görmedim
Sahurda sadece bunumu yemeyi düşünüyorsun
hayir canim sahur yapmadan 1 saat once ben 3 hafta denemistim.iyi gelmisti
Mis kokulu, rengarenk, muhteşem çiçekler, ve dünyaya hayat veren Güneş dahil, ışıl ışıl parlayan,
güzeller güzeli Yıldızlar,
Harikasınız... En büyük 6. Takım. 🧿🧿🧿🧿🧿🧿⭐⭐⭐⭐⭐⭐🌹🌹🌹🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Herkesi tebrik ediyorum. Cuma günü daha güzel sonuçlar alacağız inşallah. 🤲
sen hangi tarafsin 🤨🤣
Hoşbuldum abla😍 kontrollü olabilmek için geldim kürkçü dükkanına 😅
🤣🤣hosgeldin😘
Bişeyler yapmak istediğim için kendimi çok strese sokuyorum bunu plan yapıyom ama stresli oluyorum. ne yapmalıyım.
cok fazla gorev vermeden ayava yavas yaomak lazimm ama zor bise bencede
Selam kızlar işteyim iş yükümü biraz daha ağırlaştırdılar firma elemanı olan arkadaşların işlerini de kadrolulara dağıttılar çıkış mı olacak anlamadık.. haklarında hayırlısı olsun arkadaşların.. sabah sabah farklı işlerle uğraştım öpüyorum hepinizi diyete devam çiçeklerim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :21: :21: :21:
kolay gelsin arkadaşjmm. 😘😘😘

maaşım yazılı planlı..
aaaaharikaaa bayildımmmm cok istedigim birsey ama zorlaniyorum bende
masallah ya örnek bir plan ozelden atabilir misin merak ettim 😘😘

daha once yapmistim ama emin olamadım bi bakayım zoelanirsam birakırım canım

kahvaltidan once 7 zeytini 1 incirle beraber tuketip bolca su iciyorsun internetten bi bak istersen canm

yolumu düz ettim insallah bu yolda devam edicem 🤣

aman 1 tane bile agzima koymadim 🌟

🥺🥺🥺😟😟💙💙😟😟😟😟😟😟

hayir canim sahur yapmadan 1 saat once ben 3 hafta denemistim.iyi gelmisti

sen hangi tarafsin 🤨🤣

🤣🤣hosgeldin😘

cok fazla gorev vermeden ayava yavas yaomak lazimm ama zor bise bencede

kolay gelsin arkadaşjmm. 😘😘😘

aaaaharikaaa bayildımmmm cok istedigim birsey ama zorlaniyorum bende
masallah ya örnek bir plan ozelden atabilir misin merak ettim 😘😘
Tamm canım araştırayım bunu🤗

Back