• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım 💞
6ayda diyetisyen olmadan 8 kilo verdim valla komik 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Valla ben senin için aynısı düşünmüştüm migi hislerime tercüman oldun :confused: :confused: 7lere geçmişken sıkı tut diyeti bırakma💞
Ya eşim varken diyet yapmak çok zor
Kesinlikle sebze yemez sürekli dışardan söyler
Bak dün mumbar zorla yedirtti sahurda
Bugün de dışardan söyleriz diyor elimden geldiğince dikkat ederim ama işte🙄🙄🙄
Aynı benim eşim yemezsem kuser bir de benimki 😂 sen protein yesende pide olmadığı sürece sorun olmaz canım son 2 kilo kalmıs hadi devam az kaldı💞

Günaydın canım 💞

Valla ben senin için aynısı düşünmüştüm migi hislerime tercüman oldun :confused: :confused: 7lere geçmişken sıkı tut diyeti bırakma💞

Aynı benim eşim yemezsem kuser bir de benimki 😂 sen protein yesende pide olmadığı sürece sorun olmaz canım son 2 kilo kalmıs hadi devam az kaldı💞
Aynı aynı canım tirip atar birde😁😁😁

Yok pide tatlı zaten yemiyorum 👍👍👍

Günaydın kızlar💞💞💞💞

Akşam eşim geldi elinde yine şırdan ve mumbarlarla😥😥😥

Zipzip- Zipzip- canım kaptanım beni bayram bitimine kadar izine ayıran olur mu free listede olayım diyeti bırakmıyorum ama 100 200 grmlarlarla takımı etkilemek istemiyorum🤗🤗🤗
Günaydın canım ❤
Ben yazana kadar izinden vazgectin canım 🤭🤭

Günaydın kızlar💞💞💞💞

Akşam eşim geldi elinde yine şırdan ve mumbarlarla😥😥😥

Zipzip- Zipzip- canım kaptanım beni bayram bitimine kadar izine ayıran olur mu free listede olayım diyeti bırakmıyorum ama 100 200 grmlarlarla takımı etkilemek istemiyorum🤗🤗🤗
Senin kiz cok mutlu olmuştur :D sen ne kadar free de desen en az +2 olur canim devam et
Sorun bakmakta değil ki gecenin kaçı olursa olsun tok da olsan kendi sofradayken illa yanında eşlik edeceksin🤣🤣🤣
Al eline kocaman bir bardak suyu otur masaya sen anlat hayatim ben dinlerim de :D
Günaydın canım 💞

Aynisi bende de var kendi bunyeleri gibi yesen almazsin diye düşünüyorlar :( onun birşey olmaz dedikleri bende löp löp yağ oluyor :D
Bizimkiler yemez dışarı yemeğini hemen mideleri bozulur günlük yemek pişer evde 🤦🏼‍♀️
Benim ki pırasa ıspanak yemez onlarıda fırında yalanci böreğini vs yapıp kakaliyorum :) kahvaltilikta cok sever hele yazın peynir karpuz baska birseye gerek yok

Senin kiz cok mutlu olmuştur :KK70: sen ne kadar free de desen en az +2 olur canim devam et

Al eline kocaman bir bardak suyu otur masaya sen anlat hayatim ben dinlerim de :KK70:

Aynisi bende de var kendi bunyeleri gibi yesen almazsin diye düşünüyorlar :KK43: onun birşey olmaz dedikleri bende löp löp yağ oluyor :KK70:

Benim ki pırasa ıspanak yemez onlarıda fırında yalanci böreğini vs yapıp kakaliyorum :) kahvaltilikta cok sever hele yazın peynir karpuz baska birseye gerek yok
Aynen canım bende diyetten kopmak istemem ama takımı etkilemek istemiyorum diye dedim ama geçti çok dikkat edeceğim 👍👍👍

Senin kiz cok mutlu olmuştur :KK70: sen ne kadar free de desen en az +2 olur canim devam et

Al eline kocaman bir bardak suyu otur masaya sen anlat hayatim ben dinlerim de :KK70:

Aynisi bende de var kendi bunyeleri gibi yesen almazsin diye düşünüyorlar :KK43: onun birşey olmaz dedikleri bende löp löp yağ oluyor :KK70:

Ay karpuz 🍉 çıksa da yesek🥰🥰🥰🥰

Back
X