• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

üzüm yoktur dimi anlamıştım zati yenmeyecek gibi diildi ama ben yemedim:dilcikar:ay süperim dimi bu hafta güzel diyet yaptığımı umuyorum en azından dayanamayıp yediğim pasta tatlı çikolata gibi şeyler yoktu
sadece bu sabah reçel vardı oda olsun be aebenim hem bişeylerle bişeyleri yiince gi düşüyomuş ya bende peynir reçel ikilisini pek severim aşeriyomuş kocamda sabah kahvaltı hazırlamış kendine reçel yemek için bende yumuldum hemen hazıra:roflol:
he neyse buüzümün yaşıdamı yenmiyo aebencim

akşamda yeşil fasulye kıymalı
kıvırcık soğan havuç salata şehriye çorba

nurhayatcım ben sana hoşgeldin demedim canım hoşgeldin sefalar getirdin
40ca37b9fd65de145a039d3173ce44c2.gif
[/URL][/IMG]

ben şu diğer topiği yutayım bari inceliklerini öğreneyim kahvaltıda reçel yağ kesinlikle yok diyokatıyağ tabi onun dışında sucuklu yumurta bile kırıp yemiş hatun

iyi akşamlar kızlar..neler ettiniz bugün amma çene etmişiniz he,nurhayat alışmış bilem takıma benden çok yazmış vallakaydirigubbakcemile3ya izmire her sene olduğu gibi bu senede sıcak birden geldi 2 gündür yanıyo izmir yazın netcez bilmem,ama işyeri serin Allahtanda hissetmiyoruz çok yoksa bide kapalıyız yandıktı-tatlicadiarzu-
bu arad benim akşam menüm yattı yemeğe davetliyizmişizmişdelikafaduldeneltimler umreden geliyorlar hatta birazdan gelirler kayınvaldeciiim hepmizi yemeğe davet etmiş artıkın menüyü gelince yazarım sabah nesfit yedim demiştim bi kase atölyede kayısılı kepekli bisküvi yedim 1 lt su içtim bu kadar 2 gündür dikkat edince bu sabah tartı yine 78 gösterdi inşallah cumaya tekrar 77 :delphin:delikafaduldenalkisalkisalkisneyse ben gidiyorum hazırlanayım görüşürüz kızlar..

iyi akşamlar kızlar..neler ettiniz bugün amma çene etmişiniz he,nurhayat alışmış bilem takıma benden çok yazmış vallakaydirigubbakcemile3ya izmire her sene olduğu gibi bu senede sıcak birden geldi 2 gündür yanıyo izmir yazın netcez bilmem,ama işyeri serin Allahtanda hissetmiyoruz çok yoksa bide kapalıyız yandıktı-tatlicadiarzu-
bu arad benim akşam menüm yattı yemeğe davetliyizmişizmişdelikafaduldeneltimler umreden geliyorlar hatta birazdan gelirler kayınvaldeciiim hepmizi yemeğe davet etmiş artıkın menüyü gelince yazarım sabah nesfit yedim demiştim bi kase atölyede kayısılı kepekli bisküvi yedim 1 lt su içtim bu kadar 2 gündür dikkat edince bu sabah tartı yine 78 gösterdi inşallah cumaya tekrar 77 :delphin:delikafaduldenalkisalkisalkisneyse ben gidiyorum hazırlanayım görüşürüz kızlar..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis yumukum bak öylenleri aç kamayınca bide dikkat edince oluyor dimi ...alkisalkisalkis

afiyet olsun kıs cumaya 2 gün var kaçırma akşam yemeginde .kaydirigubbakcemile3

üzüm yoktur dimi anlamıştım zati yenmeyecek gibi diildi ama ben yemedim:dilcikar:ay süperim dimi bu hafta güzel diyet yaptığımı umuyorum en azından dayanamayıp yediğim pasta tatlı çikolata gibi şeyler yoktu
sadece bu sabah reçel vardı oda olsun be aebenim hem bişeylerle bişeyleri yiince gi düşüyomuş ya bende peynir reçel ikilisini pek severim aşeriyomuş kocamda sabah kahvaltı hazırlamış kendine reçel yemek için bende yumuldum hemen hazıra:roflol:

[/URL][/IMG]
kıs beni delimi edceniz listeyi de vereyim bak sizin için tek tek yazdım . çok pişmiş makarna yok . şehriye ne oliyi ..kafamçokkarıştı ama fasulyenin yanındakaybolur hehe .. maytabın sen güzel diyet yapıyorsun canım .sonuçda alıyorsun üstelik mehmetide unutma onun sütüne zarar getitme bozuşmayalım ..
du listenin yerini bida vereyim ordan yemeden bak sürekli ... bunu monti kitabından yazdım benım mesajımdaki liste montinin ..

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/47422-glisemik-indeks-nedir.html

Son düzenleme:
aebencimverdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Verdiğin linkleride inceledim ama daha bitmedi biraz daha zaman ayırmam gerekli ama abone oldum okucam.Karar defteri dediğinde ilk ne olduğunu anlamadım ama verdiğin linke bakınca ne olduğunu anladım yerimseniben faiz pardon yüzde hesaplama olayınıda anladım verdiğin kilo miktarı /ilk kilon çarpı 100 :lepi: bu hafta benim deneme sürem kafamçokkarıştı başkaaa he! takımımızın gidişatına baktım son iki hafta battı balık yan gider olmuş 11 ve 12. olmuşuz :bbo: başkaaa.. off çok okudum karıştı heee... :jeyyar: sizi gidileeerrr takıma alacağımız kişi biraz etli butlu olsun hepimiz sınıra dayandık biraz takım canlanır demişsiniiiiiz onuda okudum geçmiş sayfalardaaaa...sizi gidileeerrrrr... :jeyyar:

[/URL][/IMG]
Hoşbuldum maytapcım yerimseniben

Alıştım tabi şeker :utangac: sakınn kaçamak yapma devamı gelir mazallah :mymeka:

aebencimverdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Verdiğin linkleride inceledim ama daha bitmedi biraz daha zaman ayırmam gerekli ama abone oldum okucam.Karar defteri dediğinde ilk ne olduğunu anlamadım ama verdiğin linke bakınca ne olduğunu anladım yerimseniben faiz pardon yüzde hesaplama olayınıda anladım verdiğin kilo miktarı /ilk kilon çarpı 100 :lepi: bu hafta benim deneme sürem kafamçokkarıştı başkaaa he! takımımızın gidişatına baktım son iki hafta battı balık yan gider olmuş 11 ve 12. olmuşuz :bbo: başkaaa.. off çok okudum karıştı heee... :jeyyar: sizi gidileeerrr takıma alacağımız kişi biraz etli butlu olsun hepimiz sınıra dayandık biraz takım canlanır demişsiniiiiiz onuda okudum geçmiş sayfalardaaaa...sizi gidileeerrrrr... :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:hehtam üstüne bastın . canım çogumuz 1 senelik üyeyiz . son kilolarda inaççı ..kaydirigubbakcemile3 nott , ( biz seni boşunamı aldık . kalkınma pilanımızsın ..sırnaşık şeysırnaşık şeyŞeniz
aeben kocagarusu niidiyon bakaaammm
öslemedin mi benüüü

nan fatu .bende bu hatun saunanın içinde eridi buhar oldu uçtu diyodum . :roflol::roflol::roflol: ama bi şekilde çıkıyosun ....:roflol:Şeniz

aeben kocagarusu niidiyon bakaaammm
öslemedin mi benüüü
yuh yüssüz 5000 olmak istiyom diye yazmış bide ......

ben koca karı ha . sırf bu sözün için resim koymuştum bisen bakmadın ...:dilcikar: kimmiş koca karı 3 çocok anası .....:dilcikar::dilcikar:naniknanik

nasılsın saglık sıhatin ... ve en can alıcı soru kilon ..... hehe ...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis yumukum bak öylenleri aç kamayınca bide dikkat edince oluyor dimi ...alkisalkisalkis

afiyet olsun kıs cumaya 2 gün var kaçırma akşam yemeginde .kaydirigubbakcemile3

evet canım dikkat edince illaki oluyor akşam yemeğinde yediklerim şöyle yarım tabak türlü 5-6 adet sarma 1-2 çatal yoğurtlu ıspanak 1 kaşık salata herşey normal yapıldığı için 1-2 kaşık tadımlık yedim tatlı olrak irmik helvası yapmıştım ondan yemedim:delphin:

Alıştım tabi şeker :utangac: sakınn kaçamak yapma devamı gelir mazallah :mymeka:

alış bacım alış seversin burayı inşallah.eh kaçtı biraz ama yarın dengeleriz inş.

kazandıııııık yarı finaldeyiiiiz..ilk ülke Türkiyeeeeee...... milliyetçi duygularım kabardı.

günaydınlar kızlar sabah kahvaltım.
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
k.k. kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates. ( yarım bile değildi domatesin tadı bir garipti. )

Günaydın kuzular :) Aabencim haklısın Pınar gibi benide yazarmısınız döndüğüm hafta başlarım :( offf kusura bakmayın zor günler geçiriyorum hele şu sınav bitsin Allahın izniyle sahalara döncem Samsun dönüşü tabi :)

Ay kızlar şu domuz gribinden çok korkuyorum ben :( Allah korusun helede anne olunca insanın ödü patlıyor herşeyden çok korkuyorum bebeişim ve tüm bebek çocuklar için onların bağışıklıkları çok düşük ve onları herkes öpüyor :( Allahım inşallah birşey olmaz kimselerede çaresi bulunur. Dünya sağlık örgütü dahada büyük ve tehlikeli bir virüs geliyor demiş. Ey gidi günler eyyyy ben eskiden heççç takmazdım böyle şeyleri anne olunca anladım korkuyuda telaşıda endişeyide :) Annedir bu yüreği fazla dayanamaz, herkes bıksa benden annem bana doymaz.........
Pınar Çocuk Sütü
Linki kopyalayıp yapıştırınca veya içine girebilirseniz sesli olarak dinlerseniz annem oğlum ve ben varızz...

Günaydın kuzular :) Aabencim haklısın Pınar gibi benide yazarmısınız döndüğüm hafta başlarım :( offf kusura bakmayın zor günler geçiriyorum hele şu sınav bitsin Allahın izniyle sahalara döncem Samsun dönüşü tabi :)

Ay kızlar şu domuz gribinden çok korkuyorum ben :( Allah korusun helede anne olunca insanın ödü patlıyor herşeyden çok korkuyorum bebeişim ve tüm bebek çocuklar için onların bağışıklıkları çok düşük ve onları herkes öpüyor :( Allahım inşallah birşey olmaz kimselerede çaresi bulunur. Dünya sağlık örgütü dahada büyük ve tehlikeli bir virüs geliyor demiş. Ey gidi günler eyyyy ben eskiden heççç takmazdım böyle şeyleri anne olunca anladım korkuyuda telaşıda endişeyide :) Annedir bu yüreği fazla dayanamaz, herkes bıksa benden annem bana doymaz.........
Pınar Çocuk Sütü
Linki kopyalayıp yapıştırınca veya içine girebilirseniz sesli olarak dinlerseniz annem oğlum ve ben varızz...

günaydın refimm çok güzel olmuş maşallah sanada oğluşunada darısı olmayanların başına.:Saruboceq:

Amin canım. Yanlız tüm arşivlerimi incelememe rağmen annemle kendimi aynı karede hiçççç göremedim o yüzden annemide oğluşla olduğu resimlerle ekledim.

Bu arada benim minik bu videoyu tabi sesli olarak izliyor ve ağlıyor sürekli izleyip bana zorla açtırıp ağlıyor, hemde bana sarılarak ağlıyor :) yavrum benim çok duygusaldır ee nede olsa yengeç burcu o yengeç ben balık :)) ağla ağla dur tüm gün...

Pınar Çocuk Sütü

çok güzel olmuş alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back
X