• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6. Takımın Yenilmez sporcuları sporlar harika gidiyor. :nazar: :nazar: :nazar: :KK9: :KK9: :KK9:

Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız harikasınız.
:KK9::KK9::KK9:

Günün Yükselen Yıldızları Muhteşemsiniz. :KK9::KK9::KK9:

@Tostombalakanne
M MissHayaLet
@Titizz1

Son olarak büyük kapışma devam ediyor. Puan farkı çok az. Spora devam 6.takımmmm:KK9::KK9::KK9:
ŞAMPİYONLAR 15.156 puan :sampiyon:
EFSANELER 14.699 puan
Teşekkür ederiz 🤗
Bunlar dün ku sporlar mi canım

Zipzip- Zipzip-
Hava anca soğudu öğlen çok sıcaktı çıkamadım, şuan muhteşem, cezamı çektim kaptanım. Daha da 1 tatlı kaşığından çok yemem😂

Eklentiler

• IMG_20210503_185738.webp
    IMG_20210503_185738.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 25
Selam kızlar cuma kaçtı hatırlamıyorum 64.30 galiba
Pzt bildirimim 64.20 Zipzip- Zipzip- @Elif eylul hira
Etiketine güldüm 😂
Kızlar hadi hep beraber spor programı oluşturalım chole thing abs tarzında videolar 20 dk lık filan ama hergün yapacaz Cordelia Cordelia canım senin sporların harika böyle 21 günlük programlar filan var ya her gün bakıp you tube dan buraya eklersen bizde yapsak olur mu ben biraz baktım ama karıştırdım sen biliyor musun. Her güne ayrı program filan kısa kısa vücudu şekillendirmek adına ne dersin
Ya da daha önce yapmış olan kızlar 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Çok iyi fikir bence, spor konusunda teşvige ve dürtülmeye ihtiyacım var😂 17-24 mayıs arası hariç her zaman varım.
Demek ki cezalarin caydiriciligi var 🤣🤣
Olmaz mı:KK66: en çok da spor puanından sayılmaması caydırıcı, gitti 5000 adım 😂

Bagirsaklara iyi geldiğini wc çıkarttığını okudum
bende bugün yeşil mercimek yiyecek tim 🤭
Bugün yesek Cuma ya kadar şişkinlik gitmez mi 🤔
Ben listedeyken pazartesi salı yiyordum bütün baklagilleri🙄 gider bence.

Back
X