• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eklentiler

• IMG-20210502-WA0011.webp
    IMG-20210502-WA0011.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 30
Ben dünden raziyim kızıma diyorum ki bu bez çok kötü pis gel temiz temiz klozete yapalım diyorum anlaştık mı diyorum anlaşmadık banane diyor 🤣 bence hiç bekleme bak çok büyük rahatlık bence😊
Benim kızımda aynı istemiyo korkuyorum ben diyo

Günaydın kızlar hayırlısı sabahlar
Gunaydin canım 🧡
Günaydın canım 💙
Günaydın 6.takım :KK28:
Günaydın canım 💚
Günaydın kısçeler 😁😍
Günaydın canım 💜
Benim takıma spor yapmayanları vermisler kendilerine almıslar sporculari haksizlik var bu iste:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
Sen neden spor yapmiyorsun takima katkin olurdu 🤭🤭
Dua edelim artı gelsinler:sus:
Aaaa kimse arti gelmesin :skandal:
Normalde 12 den 2 ye uyuyordum sonra kalkiyordum bugun hic uyumadim 5 e kadar🤭
Imsak 4 de ama bizimkilerin uykusu olmayınca bos yaptilar biraz 🤭🤭
Eki Görüntüle 2841003
Size yeni açmış kaktüsümle günaydın🌺
Günaydın canım 💜

Maşallah çok güzel orkiden. Ben de solucan gübresi veriyorum orkideye anca öyle açıyor🤭
Her kaktüs çiçek açar mı ben de çok kaktüs var bi tek bu açtı, 1 gün sonra da soluyor.
Gazı kaçmış maden suyu versen ayda bir iyi olur. Bende saksıyı değiştirmeye korkuyorum 🙂

Küçüktekiler açmadı bunları da kırılınca öylesine sokuşturmuştum😂
Arkada da limon yada portakal çekirdeğinden çimlenmiş bir turunç var.😂
Önce biber sandım evet turunçmuş bendeki uzadı epey saksıda

Maşallah çok güzel orkiden. Ben de solucan gübresi veriyorum orkideye anca öyle açıyor🤭
Her kaktüs çiçek açar mı ben de çok kaktüs var bi tek bu açtı, 1 gün sonra da soluyor.
Hepsi açarmı bilmiyorum da sendekinin turuncusu var bende açmak üzere sukulent cinsleri açmıyor sanırım

Hanımlar anneler size bisey danışıcam. Kızım 1 hafta sonra 2 yaşına girecek. 1 haftadır klozete oturup çişini yapmak istiyor aklına geldikçe bende götürüyorum. Bu gece bezi kuru kalktı kaslarını kontrol etmeye başladı sanırım tuvalet eğitimi versem mi çok mu erken bilemedim ne yapsam
Tam zamani canim erken degil once meme sonra çiş :) emiyor muydu
Kız maşallah ona tabiki basla demekki artik bezini istemiyo,gece bezi kuru kalktiginda wc baslamalisin diyo doktorlar keske benimkide öyle olsa
Olur canim biraz sabir gerekiyor
Benim takıma spor yapmayanları vermisler kendilerine almıslar sporculari haksizlik var bu iste:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
Bir sonraki takimlari noter huzurunda yapalım :D
Günaydın kızlar dün evd büyük temizlik yaptım giremedim menumude yazayım gce bir salata iki hurma 2 bardak su
İftar 20.08
1 kepçe ayran çorbası
5 kasık pirinç pilavı 3 kasık barbunya
Bol salata
Başka yemeğim yoktu mecburen yedim
1 kase cacık
1 dilim pide
Akşam 9.30 da uyuya kalmışım
Dolu dolu 3 saat ev temizliği cam perde yer aklınıza ne gelirse
Ayriyeten markete gittik oğlumla yine dışarda dolaştık 6000 adım
1 litre su
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
pilav varmis canim corbada pide uemeseydin keske bak geliyorum peşinden

Tam zamanı,hiç kaçırma, bence geç kaldıkça daha zor oluyor, ilkine de o yaşlarda öğretmiştim. Lazımlık alınca hevese gelip kendi istemişti o da.

Biz normalde de market hariç dışarı çıkmıyorduk ki zaten 😂
Evde kalan zaten evde kaldi fink atanlar fildir fildir sokaklarda
Neden korkuyor acaba canım önceden deneyimlediniz mi kızınla ben 1 deda denedim 3. Saati halıma işedi 🤦🏻‍♀️

Alistirma kilodu giydirdim bide heryer göl oldu🤣
Zaten niyetide yok
Kizlar halıları yakmaya vermeden tekrar deneyin o islakliktan rahatsız olacak 1,2,3 illa ki yapacak altina ama sonra anlayacak korkunun ecele faydasi yok

Back
X