- 7 Ocak 2018
- 27.636
- 80.193
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korursun canım benim 2 gün yersen 3. Günü dikkat et bünye alışıyor belirli bir zaman sonraInsallah koruyabilirim canım ramazan diye cok yemek yiyemiyorum![]()
Haklisin canim biraz da hareket edersem sorun olmaz gibiKorursun canım benim 2 gün yersen 3. Günü dikkat et bünye alışıyor belirli bir zaman sonra![]()
Hiçç..Tesekkur ederim canim yaa biraz siyah kıyafetin de etkisi var resimde bence daha zayif gösteriyor
Yanimda da hic dar birsey getirmedim o kadar hizli hazırlanıp geldik ki köye eve gidince farki daha net görecegim![]()
Yok artıkEfsane Kaptan, spor yapıyor. (Oturarak yapan)
![]()
Gecmis olsun canımAkşam kızı uyuturken uyumuşum uyandığımda saat geçti kahve uykumu kaçırır diye içmedim şuan başım çatlıyor ağrıdan![]()
Cumaya kadar yaparim sonra yatisSen de o kadar gömme şimdi ablamı![]()
![]()
![]()
yapar o yapar yaptım mi tam yapar 1 hafta yapmaz
![]()
Birden yüklenme canım.
Daha Leslie yapacağımBirden yüklenme canım.
MaşaAllah kaptanıma
Migi sana güveniyorumDaha Leslie yapacağım![]()

Kasların ağrıması guzel birsey demekki doğru yoldasın22:20 dk chole ting bazı hareketleri uzattımkarın kaslarım agrıypr
♀
Cordelia Eki Görüntüle 2841115
Leslie yap o yürüyüş gibi. Bölgeselleri vücudunu alıstırarak yap.Daha Leslie yapacağım![]()
O bizim kaptanimiz sizin kaptanı da gorelimMaşaAllah kaptanıma![]()
Anaaaa şuna bak beni nasılda satıyoO bizim kaptanimiz sizin kaptanı da gorelim![]()
![]()
Kafayi yemis