• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dunku menümü yazayım
Kahvaltı
Soğanlı sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday. Ekmeği

Ara
3 ceviz
3 kare bitter
Sade Türk kahvesi

Ara
1 kase komposto

Akşam
Fırında kaşarlı Karnabahar
2 kaşık pilav
Yoğurtlu sebze çorbası

Ara
Küçük 1 kase sütlaç

3.5 litre su
1 fincan rezene

Spor
45+15 dk leslie 240
35 dk bölgesel hareketler 210
Toplam 450 puan

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Komposta çikolata ve sütlaç çok fazla değil mi🙄🙄🙄
Ay kıyamam ne çok aramissindir kim bilir bizim ufaklıkta öyle eşim bulamaz ben biraz onlar gibi düşününce buluyorum😂
Benim küçük cadı da akşam evin anahtarını saklamış arıyoruz arıyoruz yok dedim ki
Nerde bilmiyorum diyor
Dedim söyle seni dışarıya çıkaracağım

Tamam tamam şimdi biliyorum dedi arabasının içine koymuş
Anne hadi çıkalım diyor🤪🤪🤪
İlgini cekmeye çalışıyor kendince seni cezaladiriyor daha fazla vakit gecirerek ve bir oyun kur mesela ;
Oyunun icinde acil bir durum olussun telefona ihtiyaç var ama telefon yok mesela acil doktor aranacak olsun gibi sonra telefon bulununca sorun çözülsün telefonu saklayan oyuncak çok uzgun olduğunu ve yaptığının boyle sonuclara sebep olacagini bilmediğini bir daha yapmayacagini saklamanin yanlis olduğunu dile getirsin oyuncaklar sarilsin sonunda :)
Ayyyy ne güzel çözüm yolu👏👏👏👏

Hep aynı yere mi saklıyor, bir hazine kutusı yapabilirainiz saklamak istediğin şeyi buraya sakla de, ihtiyaç olduğunda kolay bıluruz kaybolmaz de, hem sen rahat bulursun hem de o saklama duygusunu tatmin eder, işlerse 😀
Canım genelde oyun yapıyor saklayan çocuklar. Herkes peşlerinde dolanıyor soruyor. Bu kısmı hoşlarına gidiyor. Annesi telefonla ilgileniyor diye kıskanmis olabilir. Sakladıkları yeri kendileri de unutuyor bazen. En azından benim yegenimde öyleydi. 7 yaşında geçti bu durum sanırım.

Ben bugün spor yapmicam halim yok🙈
Bende dün çok yaptimyaaa bugun yatarim artik :KK70: :KK70: :KK70:
Dunku menümü yazayım
Kahvaltı
Soğanlı sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday. Ekmeği

Ara
3 ceviz
3 kare bitter
Sade Türk kahvesi

Ara
1 kase komposto

Akşam
Fırında kaşarlı Karnabahar
2 kaşık pilav
Yoğurtlu sebze çorbası

Ara
Küçük 1 kase sütlaç

3.5 litre su
1 fincan rezene

Spor
45+15 dk leslie 240
35 dk bölgesel hareketler 210
Toplam 450 puan

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Bitter varmis zaten sutlacta yemissin komposta sekerlimi bilmiyorum

Teşekkür ederim. Ben sebep yok diyordum ama babam hatırlattı spor sonrası soda içmiştim, o soğuk gelmiştir belki bekletmiştim ama terliysem falan.
Azıcık burnumu tıkansa koronı mı diyoruz, paranoyak olduk resmen, yoksa bademcik şişmesi lafı edilecek şey değil her dondurma sonrası şişer zaten benim (dondurma yemedim😂)
1 gece cam açık yattık benim sesim kısıldı oğlumun ateşi çıktı çabuk toparladık şükür havalar değişken dikkat etmek lazım geçmiş olsun

Ne yapıyorsunuz kızlar küçüğümü anneme gönderdim
Kaşımı aldım el ayak bakımı yaptım saçlarımı düzleştirdim Ayyyyy çok iyi geldi uzanıyorum birazdan gider alırım🤗🤗🤗🤗
Okurken rahatladım. Ben uzandımya. Hiçbirşey yapmıyorum 🙄🙄🙄

Benim ufak kız telefonumu saklamış sessizede almış 2 gündür arıyorum altını üstüne getirdim evn yok bulamadım yatagın altına sokmuş bişey kızınca saklıyor hemen öncede alyansımı kolyemi evin anahtarını sakladı nasıl aşarım bu saklama problemini bazen çok bunaltıyor
Tepki vermeden arayın eşyaları sormayın da,ilgi çekmeye çalışıyor galiba,sonra bırakır belki .

Back
X