• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

leylasen_GUNAYDIN_6.jpg

merhaba kızlar...nasılsınız bakalım?azcık geçmişi okudum ama azcık,bi merhaba deyimlik uyğrayabildim...kayınvalidem bayağı iyi,kolundaki şey yarın çıkacakmış ege üniversitesinde,ama ayağını daha kullanamayacak.tuvalete bizim yardımımızla gidiyor.zaten sandalye tuvalet aldık ona yapıyoruz.birkaç hafta daha böyle ama hergeçengün birz daha az ağrıdığını söylüyor..1haftadır benim evde,1 hafta daha muhtemelen bende kalır...herkezi öptüm soranlara selam....

merhaba kızlar...nasılsınız bakalım?azcık geçmişi okudum ama azcık,bi merhaba deyimlik uyğrayabildim...kayınvalidem bayağı iyi,kolundaki şey yarın çıkacakmış ege üniversitesinde,ama ayağını daha kullanamayacak.tuvalete bizim yardımımızla gidiyor.zaten sandalye tuvalet aldık ona yapıyoruz.birkaç hafta daha böyle ama hergeçengün birz daha az ağrıdığını söylüyor..1haftadır benim evde,1 hafta daha muhtemelen bende kalır...herkezi öptüm soranlara selam....

günaydın pınarcığım
inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur.

oooo çok geçmiş olsun canım yaaa..hem sana hem kayınvalidene..
inşallah biranönce iyileşir..allah şifalar versin şeker..

Günaydın kızlar..biraz geçmişe bakim geliyorum..

Emanetimize bakmaya geldim iyi bakıyormusunuz diye :roflol::roflol: nurhayatçım 2. evinin kapıları açık biliyorsunki aebende ihmal etmeye başladı bizi sen gel baria.s.

6.takımın gülleri hepinize günaydın diyeyim öğlen olmadan a.s.

emanetimize bakmaya geldim iyi bakıyormusunuz diye :roflol::roflol: Nurhayatçım 2. Evinin kapıları açık biliyorsunki aebende ihmal etmeye başladı bizi sen gel baria.s.

günaydın kalliste merak etme emanetinize iyi bakıyoruz.

:roflol::roflol::roflol::roflol:hehtam üstüne bastın . canım çogumuz 1 senelik üyeyiz . son kilolarda inaççı ..kaydirigubbakcemile3 nott , ( biz seni boşunamı aldık . kalkınma pilanımızsın ..sırnaşık şeysırnaşık şeyŞeniz

nan fatu .bende bu hatun saunanın içinde eridi buhar oldu uçtu diyodum . :roflol::roflol::roflol: ama bi şekilde çıkıyosun ....:roflol:Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: peki bu kalkınma planı bakanlar kururu kararı ile mi alınmış bi karar :roflol:
kızlar motoru bozmuşum çok fenalardayımm imdaaaaaaaaatttttttttt
benimde motor bozuk sorma.. benneyaptımki

Günaydın kuzular :) Aabencim haklısın Pınar gibi benide yazarmısınız döndüğüm hafta başlarım :( offf kusura bakmayın zor günler geçiriyorum hele şu sınav bitsin Allahın izniyle sahalara döncem Samsun dönüşü tabi :)

Ay kızlar şu domuz gribinden çok korkuyorum ben :( Allah korusun helede anne olunca insanın ödü patlıyor herşeyden çok korkuyorum bebeişim ve tüm bebek çocuklar için onların bağışıklıkları çok düşük ve onları herkes öpüyor :( Allahım inşallah birşey olmaz kimselerede çaresi bulunur. Dünya sağlık örgütü dahada büyük ve tehlikeli bir virüs geliyor demiş. Ey gidi günler eyyyy ben eskiden heççç takmazdım böyle şeyleri anne olunca anladım korkuyuda telaşıda endişeyide :) Annedir bu yüreği fazla dayanamaz, herkes bıksa benden annem bana doymaz.........
Pınar Çocuk Sütü
Linki kopyalayıp yapıştırınca veya içine girebilirseniz sesli olarak dinlerseniz annem oğlum ve ben varızz...
baktım tatlım süppeeerr olmuşş delikafadulden

geçmiş olsun pınarım Allah sağlık sıhhat versin :Saruboceq:

Emanetimize bakmaya geldim iyi bakıyormusunuz diye :roflol::roflol: nurhayatçım 2. evinin kapıları açık biliyorsunki aebende ihmal etmeye başladı bizi sen gel baria.s.

:roflol: Allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol: :roflol: iyiyim canımcım sağolasın :roflol: bana çok iyi bakıyolar a.s 6.takımın şefkatli kolları sardı beni de kilo veremezsem bu kollar beni boğacak gibime geliyo kafamçokkarıştı sen nasılsın bakalım?

bana günaydın yok mu nazlım :1closedeyes:
yoksa sen beni unuttun mu koçum :a015:

:roflol: Allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol: :roflol: iyiyim canımcım sağolasın :roflol: bana çok iyi bakıyolar a.s 6.takımın şefkatli kolları sardı beni de kilo veremezsem bu kollar beni boğacak gibime geliyo kafamçokkarıştı sen nasılsın bakalım?

bak bana bişey yapmadılar hala yaşıyorum :roflol::roflol:
6. takım çok şekerdir kaydirigubbakcemile3
aebenden ve nazlıdan kork :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

BOĞMAKMI YOK CANIM BİZ DİREK TESTEREYLE DOĞRARIZ SENİ.kötükedihüso

kahvaltıda yediklerim( ben öğün öğün yazsam iyi olacak yoksa unutuyom ne yediğimi olmaz derseniz akşama tüm mesajlarımı toplar da yazarım)
1 domates,k.k peynir,4 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay(sınırsız)

bana günaydın yok mu nazlım :1closedeyes:
yoksa sen beni unuttun mu koçum :a015:

UNUTURMUYUM BEN SEN SENİ ELİFİM KOÇUM BENİM SEN BENİM İLK GÖZ AĞRIM ZAYIFLAMA KOÇUMSUN.:1hug:

valla bilmiyom üzerimde ağır bi psikolojik baskı var :çok üzgünüm:
BOĞMAKMI YOK CANIM BİZ DİREK TESTEREYLE DOĞRARIZ SENİ.kötükedihüso

tırstım valla.. insan korkunca kilo verirmi acaba CADIARZU verirse korkutun anacım beni sırnaşık şey bide kızlar kivi kilo aldırırmı? muz yiyodumda yazılanları okuyunca bıraktım artıkın..tabi bırakana kadar giden gitti. :smiley-cool:

Kızlar pek tecrubeli olmadığım için yediklerinize yorum yapamıyorum ama alıştıkca yorum yazarım..

tırstım valla.. insan korkunca kilo verirmi acaba CADIARZU verirse korkutun anacım beni sırnaşık şey bide kızlar kivi kilo aldırırmı? muz yiyodumda yazılanları okuyunca bıraktım artıkın..tabi bırakana kadar giden gitti. :smiley-cool:

aeben muz diye diye beynimi oymuştu :roflol:
artık erik yiyorum kaydirigubbakcemile3

kahvaltıda yediklerim( ben öğün öğün yazsam iyi olacak yoksa unutuyom ne yediğimi olmaz derseniz akşama tüm mesajlarımı toplar da yazarım)
1 domates,k.k peynir,4 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay(sınırsız)

OOO KAHVALTIN SÜPER OLMUŞ ALKIŞLIYORUM SENİ.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Tırstım valla.. Insan korkunca kilo verirmi acaba cadıarzu verirse korkutun anacım beni sırnaşık şey bide kızlar kivi kilo aldırırmı? Muz yiyodumda yazılanları okuyunca bıraktım artıkın..tabi bırakana kadar giden gitti. :smiley-cool:

bildiğim kadarıyla kivi kilo aldırmıyor canım.

Back
X