• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

📣📣📣📣D U Y U R U📣📣📣📣

Biliyorsunuz ki bayram persembe günü ve kacamak yapacak kisiler persembe günü ac karna wc sonrasi tartilip kilo bildirecekler

13 Mayıs + Nick

Bayram da kacamak yapmayacağım diyete son gaz devam edecegim diyenler icinde yine cuma bildirim yapabilirler, ac karna wc sonrasi

14 Mayis + Nick

Not : Persembe kacamaklari sınırsız degil ,750 kalori ustundeki tum kacamaklara kacamak degeri kadar ceza vereceğim

@Filizzz16
@Nidsalii
Cordelia Cordelia
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
AseliccA AseliccA
@Penguen
kackaloribu kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
bengisu022 bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
sardunya1038 sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
@chikolatagozlum
@ebru92
@gnrc
Darkqueenn Darkqueenn
@Huzurvermeyolunda
Tamamdır 💋💋💋

Hepinize çok teşekkür ederüm arkadaşlar. Yatmadan önceki gibi fenalaşırsam gidicem. Ölcem sandım resmen çok kötüydü. Şimdi az iyi oldum ama oturduğum yerden kalmadığım halde başım dönüyor hiç hareket etmiyorum şuan. Oruçluyum.iftarı açınca bakim nasıl gidicek ona göre giderim herhal durcak gibi görünmüyor.
Tansiyon düşmüş olabilir
Kayınvalidemle konuştum oda öyle söyledi. İftarı bekliyorum artık.

Hepinize çok teşekkür ederüm arkadaşlar. Yatmadan önceki gibi fenalaşırsam gidicem. Ölcem sandım resmen çok kötüydü. Şimdi az iyi oldum ama oturduğum yerden kalmadığım halde başım dönüyor hiç hareket etmiyorum şuan. Oruçluyum.iftarı açınca bakim nasıl gidicek ona göre giderim herhal durcak gibi görünmüyor.

Kayınvalidemle konuştum oda öyle söyledi. İftarı bekliyorum artık.
Çok dikkat et canım.

Ay yerim ben bunlari kucuk ben cadiyim diyor :D
teşekkür ederim markasi neydi ?
Karaca hüp sutlu kahve ve sicak cikolata yapan 399 a dusmustu geriye 456 olmus ama alacagim cunku esim dun yine arabaya ivir zivir almis kissasa kissas :D
📣📣📣📣D U Y U R U📣📣📣📣

Biliyorsunuz ki bayram persembe günü ve kacamak yapacak kisiler persembe günü ac karna wc sonrasi tartilip kilo bildirecekler

13 Mayıs + Nick

Bayram da kacamak yapmayacağım diyete son gaz devam edecegim diyenler icinde yine cuma bildirim yapabilirler, ac karna wc sonrasi

14 Mayis + Nick

Not : Persembe kacamaklari sınırsız degil ,750 kalori ustundeki tum kacamaklara kacamak degeri kadar ceza vereceğim

@Filizzz16
@Nidsalii
Cordelia Cordelia
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
AseliccA AseliccA
@Penguen
kackaloribu kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
bengisu022 bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
@chikolatagozlum
@ebru92
@gnrc
Darkqueenn Darkqueenn
@Huzurvermeyolunda
Uyuyup kalkinca kacamak yaptiktan sonra tartilin diye okudum :D
Kızlar sabah adımladıktan sonra başım bir dönmeye başladı yattım uyudum kalktım hala dönüyor ne oldu bilmiyorum. Hareket edemiyorum beynim langur lungur sallanıyor🙄
Tansiyon yada vertigo gibi sorunun var mi , karbonhidrata yogun olarak maruz kaldi vucudun bugun alamamissa ondan da olur

📣📣📣📣D U Y U R U📣📣📣📣

13 Mayıs + Nick

14 Mayis + Nick

@Filizzz16
@Nidsalii
Cordelia Cordelia
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
AseliccA AseliccA
@Penguen
kackaloribu kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
bengisu022 bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
@chikolatagozlum
@ebru92
@gnrc
Darkqueenn Darkqueenn
@Huzurvermeyolunda
DEvam İnşaAllah kaptanım 💪🏻
Bayram kahvaltısı yaparım sadece oda sınırlı 😉

Ben bunu niye görmedim. 🧿🧿🧿 ♥️♥️♥️
Allah bağışlasın.

aman allahım şu tatlılıklari... :KK36::KK36:maşaallah 41 kere.

yok canım ne alakası var. baksana spora hiç senden bahsetmek istemedim ben :bicak::bicak:

cansınnn. yapacağım kendime söz verdim.

maşallah bu kuzulara 😍😍😍

Allah bağışlasın canım. Bahtları güzel olsun

Maşallah kız ne tatlı şeyler boyle

Çok iyimiş. Denicem tekrar mutlaka

Maşallah anne kuzurları😍

Ay yerim ben bunlari kucuk ben cadiyim diyor :KK70:

Karaca hüp sutlu kahve ve sicak cikolata yapan 399 a dusmustu geriye 456 olmus ama alacagim cunku esim dun yine arabaya ivir zivir almis kissasa kissas :KK70:

Uyuyup kalkinca kacamak yaptiktan sonra tartilin diye okudum :KK70:

Tansiyon yada vertigo gibi sorunun var mi , karbonhidrata yogun olarak maruz kaldi vucudun bugun alamamissa ondan da olur
Çok teşekkür ederim teyzeleri Rabbim evlatlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu yolları bahtlari açık ömür nasip etsin hepsini nazardan korusun insaAllah😍😍😍😘😘😘

Kızlar sabah adımladıktan sonra başım bir dönmeye başladı yattım uyudum kalktım hala dönüyor ne oldu bilmiyorum. Hareket edemiyorum beynim langur lungur sallanıyor🙄
geçmiş olsun
Sen sabah tavuklu soslu browine felan yeme bence onlar tansiyonun tavan yapar ben kendimden biliyorum

Back
X