• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok sevindim gerçekten emegimizin değeri bir kez daha belli oldu😍
Bizimdi bizim oldu
t4618.gif

Yani kendinmi actin sen simdi🙄
Yok canm hazır yufkadan sütlü Nuriye yaptım baklava hamuru ağır geliyor bana baklava sevmediğimden 😁
Her bayramda yapar annem ben yemem bu sefer ben yapacak dedim evde olmamın da faydası oldu tabi 😉

Yok canm hazır yufkadan sütlü Nuriye yaptım baklava hamuru ağır geliyor bana baklava sevmediğimden 😁
Her bayramda yapar annem ben yemem bu sefer ben yapacak dedim evde olmamın da faydası oldu tabi 😉
Sütlü nuriye kalkti artik soguk baklava var onu yapsaydinya😒

Daha önce yapmadım bayrama da ilk yapmak istemedim nolur ne olmaz annemin dilinden kurtulamam sonra 😁
Ayrıca ben çok seviyorum sütlü olduğu için hafif oluyor 😋

Soğuk baklava denediniz mi güzel oluyor mu bende hazır baklavalık yufka aldım deneyim diyorum ama bilemedim klasik yaparım olmadı bizde de baklava pek yiyebilen yok gelme gitme zaten olmuyor

Soğuk baklava denediniz mi güzel oluyor mu bende hazır baklavalık yufka aldım deneyim diyorum ama bilemedim klasik yaparım olmadı bizde de baklava pek yiyebilen yok gelme gitme zaten olmuyor
Cidden cok guzel oluyo serbetli baklavadan daha guzel denemelisin

Aa ne zaman yaptin

Bu ara bende denemek istiyorum ama nerden bulacağım 🤭🤭🤭
Sende sussss kimse duymasin güllactan sonra yaptim kare borcama guzelmi diye enfes🥺
Iste baklava yufkasi bulursan herseyi yaparsin ceviz,findik icine ustune serbetinden sonra kakao serpiyolarya nesguik varya genelde onunla karistiriyolar bende oyle yaptim ustune cikolata rendesi yapmasanda olur rende ama denemelisin

Sende sussss kimse duymasin güllactan sonra yaptim kare borcama guzelmi diye enfes🥺
Iste baklava yufkasi bulursan herseyi yaparsin ceviz,findik icine ustune serbetinden sonra kakao serpiyolarya nesguik varya genelde onunla karistiriyolar bende oyle yaptim ustune cikolata rendesi yapmasanda olur rende ama denemelisin
Kolaymis o zaman baklava yufkasini bulurum o is kolay hafta ici ilceye ineriz de evdekiler yer mi acaba 🤭🤭

Back
X