• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dora sendemi nan,delirmeyin abi ama gerçi takımdana yrılınca ecik değişim ii olii insan bi süre sonra sıkılıyo kabıl ettim:)
ama sakın bırakmayın biliyonuz benim şüphe edilen rahatsızlığı ben o kadar çikolata vs yedim yemeklerime dikkat etmedim anam ben sağlam yapmışım almadım 1 aydan fazla zaman ama bende kaşındım sonra almıyom dedim ii geliyo dedim dayandım çikoltaya,
hani şu kare olanlar varya günde 3 tane yedim yeri geldi diyete dikkat etmedim aldım ister sitemez ama baktım birden aldım dedim ya çok zorladım ben bünyeyi napsın garip
sonra diyete başladı tekrar 2. haftadayım
ilk 1,5 hafta anam yemesemde aldım yav ama şimdi şükür vermeye başladım
bakın gene size hayalden örnek sakın nasılsa almıyom diye aslamayın hele benim kadar ucunu bucağını kaçırcak kadar asla salmayın gelmiyo birden şoka sokuyo,

kütom naptı kızlar...

dora sendemi nan,delirmeyin abi ama gerçi takımdana yrılınca ecik değişim ii olii insan bi süre sonra sıkılıyo kabıl ettim:)
ama sakın bırakmayın biliyonuz benim şüphe edilen rahatsızlığı ben o kadar çikolata vs yedim yemeklerime dikkat etmedim anam ben sağlam yapmışım almadım 1 aydan fazla zaman ama bende kaşındım sonra almıyom dedim ii geliyo dedim dayandım çikoltaya,
hani şu kare olanlar varya günde 3 tane yedim yeri geldi diyete dikkat etmedim aldım ister sitemez ama baktım birden aldım dedim ya çok zorladım ben bünyeyi napsın garip
sonra diyete başladı tekrar 2. haftadayım
ilk 1,5 hafta anam yemesemde aldım yav ama şimdi şükür vermeye başladım
bakın gene size hayalden örnek sakın nasılsa almıyom diye aslamayın hele benim kadar ucunu bucağını kaçırcak kadar asla salmayın gelmiyo birden şoka sokuyo,

kütom naptı kızlar...

bu hatayı bende yaptım canım.
almam sandım ama aldım. geri verinceye kadar anam ağladı.
evet dediğim gibi bu bizim kara yazımız artıkkötükedihüso
kütoyada gelince o sürtmelerde henüz gelmedi.:roflol:

kesin toplamıştırdelikafadulden
ama burda verdiklerini hayalciğim:roflol::roflol::roflol:
kız 10 gündür yok.
gelince göreceğiz ne kadar toplanmış:roflol:

kız doram ne güzel dedin ŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...

Haydaaaa.... nereye ya.... zorla güzellik olmaz ama vazgeçmelisin bu kötü düşüncelerden... :mymeka: biliyorum sıkıldın diyet yapmaktan ama verdiklerini aynen geri alıcaksın farkındamısın..dikkat etmen lazım.. bilmiyom yaneee.. fisfisfis

canım benim çok tatlısın diyet yapmak değil ya ne bileyim sıkıldım işte zaten işlerden kafayı yemek üzereyim yaptığım yorumlar öylece duruyo yediklerim eleştirilmiyor falan filan sıkıldım yani dedim ya monolog halini almaya başladı :roflol::roflol::roflol:

yaklaşık 4 sayfa önce geçmiş olsun demiştim doracım görmedin sanırım bir daha diliyorum :1hug:a.s.

canım benim çok tatlısın diyet yapmak değil ya ne bileyim sıkıldım işte zaten işlerden kafayı yemek üzereyim yaptığım yorumlar öylece duruyo yediklerim eleştirilmiyor falan filan sıkıldım yani dedim ya monolog halini almaya başladı :roflol::roflol::roflol:

yaklaşık 4 sayfa önce geçmiş olsun demiştim doracım görmedin sanırım bir daha diliyorum :1hug:a.s.

ayy tatlım canım bidenemm görmez olurmuyum gördümmmmmŞeniz
tek tek yazmaktansa (hani fazla meşgul etmeyim kendi derdimle diye) toptan hepinize tek tek teşekkür ederim yazmıştım. hemen senin yazının altında olsa gerek.
yoksa hiç sana cevap yazmaz olurmuyum kuşum benimŞeniz:asigim:

sen eğer yediklerime içtiklerime cevap gelmiyo diye çıkacaksan ben senin sıkı takipcin olurum canım bebişim.a.s.:1hug:

ÖzgecıĞım ÇoĞu zaman bende de oluyor Öyle sayfayı aÇıp boŞ boŞ bakıyorum. Bazen bıŞey yazasım bıle gelmıyor. ıstersen 1 hafta falan ızlı ol daha sonra karar verırsın canım bende Çok sıkı takıp ederım senı.

kız hayal hadi peşinde geziyom bak öldürme kız beni söööle şunu

söylemez o akrepcim o bi güzel dayak istiyo ondan sonra söyleyecek:mymeka::mymeka::mymeka::oklava::oklava::oklava::oklava:a.s.a.s.:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızlar bu hayal cadısı varya profilnde bile gizli iksiri için arkasında ehbiyaı(ıhp) gezdiriyor

yav durun bi deneyel didik yav anam ne zayıflama meraklısı karılarsınız yav :roflol:
güzeller inanın söleyecem ama yaradı yada yaramadı diye sölicem az sabredin nolur
sizide şimdi yok yere umutlandırmak istemeyom valla boşa para harcamayın ya...

Back
X