• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin yakama yapisan 80le 🙈😭😅

Eklentiler

• IMG_20210614_103933.webp
    IMG_20210614_103933.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın kıslar 🙋🏻‍♀️ ömrü hayatında bir daha bakliyat yemem galiba hay nerden yaptım bu detoksu ölüyordum az kalsın regl ağrım da üstüne bindi dün herşeyi eşim yaptı benden bi hayır göremedi 🤦🏻‍♀️ çok fena gaz sancısı çektim hepsini de yemedim sadece 2 tabak 2 tabağı da yemeden bıraktım dün daha da yapmam eşim bile dedi ki bu karnına ne oldu 5 aylık hamile gibi duruyorsun diyor 🤦🏻‍♀️ bugün wc ye çıkmadan tartıldım 61 çıktım tahmini 60.5 civarı kilom bugün yapabilirsem yürüyüş yapacağım insaAllah😊
Bakliyat herkese. Yaramıyor ben ayran detoksunda ıyıkılo verir ve rahatsız olmazdım Zuhal ablAyı şışırır artı çıkarırdı mesala.

Günaydın kıslar 🙋🏻‍♀️ ömrü hayatında bir daha bakliyat yemem galiba hay nerden yaptım bu detoksu ölüyordum az kalsın regl ağrım da üstüne bindi dün herşeyi eşim yaptı benden bi hayır göremedi 🤦🏻‍♀️ çok fena gaz sancısı çektim hepsini de yemedim sadece 2 tabak 2 tabağı da yemeden bıraktım dün daha da yapmam eşim bile dedi ki bu karnına ne oldu 5 aylık hamile gibi duruyorsun diyor 🤦🏻‍♀️ bugün wc ye çıkmadan tartıldım 61 çıktım tahmini 60.5 civarı kilom bugün yapabilirsem yürüyüş yapacağım insaAllah😊
Aslinda karpuz diyeti oncesi yapma yorma bedenini diyecektim ama hevesini kirmak istemedim ,bende eskiden cok ise yarardi ayran detoxu ama tadini hic begenmedigim icin yaklasik 5 yildir denemedim .
herkese mutlu huzurlu günler haftalar canlar :))

kızlar ben izninizle bi süre ayrılmak istiyorum hoş başlamadan bitmiş gibi oluyor ama bu tüp bebek işi bir olsun ondan sonra inşallah yine görüşürüz 💕💕 💕💕 💕💕 💕💕 💕💕
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah basarili sonuclanir
Çok şükür 90 olmadan geldim canım😁Sen nasılsın rızedemısın
Aynen canim Rizedeyim 10gun oldu 3 hafta kadar durup samsuna gecerim belki bilmiyorum ama bayramdan once evde olmam lazim kurban var malum
Cuma 57.8
Bugun 57.5
Fark -300 gram 😊
Ooo cok guzel eski

Back
X