- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Eksin çok güzel tebrik ederim canımCuma 57.8
Bugun 57.5
Fark -300 gram![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksin çok güzel tebrik ederim canımCuma 57.8
Bugun 57.5
Fark -300 gram![]()
Afiyet olsun rakibeciğimSelam kızlar bugünün menüsü kahvalti 11.00
Domates , salât, kırmızı biber , peynir zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen yok
Ara 3 erik
1 kase kadar dut
Akşam 19.30
Tavuk ızgara iki parca 1 dilim ekmek
2 bardak ayran
2 litre su
Nescafe
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Cordelia
Çok tatlısın kaptancığımGunaydin canım
Günaydın canım
Her zaman bekleriz![]()
Bakliyat herkese. Yaramıyor ben ayran detoksunda ıyıkılo verir ve rahatsız olmazdım Zuhal ablAyı şışırır artı çıkarırdı mesala.Günaydın kıslarömrü hayatında bir daha bakliyat yemem galiba hay nerden yaptım bu detoksu ölüyordum az kalsın regl ağrım da üstüne bindi dün herşeyi eşim yaptı benden bi hayır göremedi
çok fena gaz sancısı çektim hepsini de yemedim sadece 2 tabak 2 tabağı da yemeden bıraktım dün daha da yapmam eşim bile dedi ki bu karnına ne oldu 5 aylık hamile gibi duruyorsun diyor
bugün wc ye çıkmadan tartıldım 61 çıktım tahmini 60.5 civarı kilom bugün yapabilirsem yürüyüş yapacağım insaAllah
![]()
80 lanetı dıye bısey var kesinlikleGunaydin yakama yapisan 80le![]()
Aslinda karpuz diyeti oncesi yapma yorma bedenini diyecektim ama hevesini kirmak istemedim ,bende eskiden cok ise yarardi ayran detoxu ama tadini hic begenmedigim icin yaklasik 5 yildir denemedim .Günaydın kıslarömrü hayatında bir daha bakliyat yemem galiba hay nerden yaptım bu detoksu ölüyordum az kalsın regl ağrım da üstüne bindi dün herşeyi eşim yaptı benden bi hayır göremedi
çok fena gaz sancısı çektim hepsini de yemedim sadece 2 tabak 2 tabağı da yemeden bıraktım dün daha da yapmam eşim bile dedi ki bu karnına ne oldu 5 aylık hamile gibi duruyorsun diyor
bugün wc ye çıkmadan tartıldım 61 çıktım tahmini 60.5 civarı kilom bugün yapabilirsem yürüyüş yapacağım insaAllah
![]()
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah basarili sonuclanirherkese mutlu huzurlu günler haftalar canlar :))
kızlar ben izninizle bi süre ayrılmak istiyorum hoş başlamadan bitmiş gibi oluyor ama bu tüp bebek işi bir olsun ondan sonra inşallah yine görüşürüz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen canim Rizedeyim 10gun oldu 3 hafta kadar durup samsuna gecerim belki bilmiyorum ama bayramdan once evde olmam lazim kurban var malumÇok şükür 90 olmadan geldim canımSen nasılsın rızedemısın
Ooo cok guzel eskiCuma 57.8
Bugun 57.5
Fark -300 gram![]()
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim cumaya 7 li rakamlarda gelirGunaydin yakama yapisan 80le![]()
Günaydın canımHerkese gunaydin![]()
Bence sabitsindir canım cumaya eksiler gelir :))Cuma:72.1
Ptesi:72.7
Kiyafetleri cikaramadim bugun kizim hic durmuyor sanirim 72.3 civariyimdir 400g ancak gelir
Artin cok degil cumaya cozersin eksiyle gelirsin canimCuma 57.
Pazartesi 57.3![]()
Adim 1000 adim 100 puan devam ediyorAdım devam ediyor mu
afiyet olsun canımMenu (dunun)
Sabah
1 wasa
1 yumurtadan omlet
1kk peynir
Yesillik
Ogle
2 adet pişi
Domates salatalik
Aksam
1 kase yogurt
5 kucuk taze kayisi
Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 2869982
Cordelia
Zipzip- E Elif_Eylul F Frozen01
İnşallah canımBence sabitsindir canım cumaya eksiler gelir :))
Artin cok degil cumaya cozersin eksiyle gelirsin canim![]()
Emojisiz mesajlarİnşallah