- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 308
- 39
Kesinlikle o 80den kurtulmam 2 ay sürdü sanki çok zordu 7ue düşüp düşüp 8 görmek80 lanetı dıye bısey var kesinliklekactır 70lere ınıp tekrar 80lerı gordum bende
![]()
Şimdi de 75 belası takıldı sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle o 80den kurtulmam 2 ay sürdü sanki çok zordu 7ue düşüp düşüp 8 görmek80 lanetı dıye bısey var kesinliklekactır 70lere ınıp tekrar 80lerı gordum bende
![]()
Üşüme bendede oluyor.regl olurken komple hasta oluyorum bogaz agrisi burun akıntı.
bide çok üşüyorum resmen sicak havaya ragmen...
var mı benim gibi olan .
Gunaydin canım gecmis olsun cozersin cumaya kadarGünaydın kızlar, geç geldim yine. iki gün kuru fasulye sonrası +300 var bende. ama geçer korkmayın çünkü bugün mideyi bozmuşum resmen tuvalette yaşıyorum![]()
Moralim sıfır regl olmam gerek karnımm ağrıyor. SinirliyimEmojisiz mesajlar![]()
Artin cok değil canım cumaya 74 lu rakamlar gelir75.7, çıktım +350gr, bu hafts 74 görmeliyim, şimdiden başlayayım ağlamaya![]()
DüzenledimEmojisiz mesajlar![]()
Bakliyatla detoxsmu olurmusGünaydın kıslarömrü hayatında bir daha bakliyat yemem galiba hay nerden yaptım bu detoksu ölüyordum az kalsın regl ağrım da üstüne bindi dün herşeyi eşim yaptı benden bi hayır göremedi
çok fena gaz sancısı çektim hepsini de yemedim sadece 2 tabak 2 tabağı da yemeden bıraktım dün daha da yapmam eşim bile dedi ki bu karnına ne oldu 5 aylık hamile gibi duruyorsun diyor
bugün wc ye çıkmadan tartıldım 61 çıktım tahmini 60.5 civarı kilom bugün yapabilirsem yürüyüş yapacağım insaAllah
![]()
Eksin guzel canimCuma 57.8
Bugun 57.5
Fark -300 gram![]()
Eksin guzel canimGunaydin yakama yapisan 80le![]()
Cumaya eksiyle gelirsinCuma 57.
Pazartesi 57.3![]()
Afiyet olsun canımMenu (dunun)
Sabah
1 wasa
1 yumurtadan omlet
1kk peynir
Yesillik
Ogle
2 adet pişi
Domates salatalik
Aksam
1 kase yogurt
5 kucuk taze kayisi
Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 2869982
Cordelia
Zipzip- E Elif_Eylul F Frozen01
ay ben çok severimnohut bulgur mercimekli ayran aşını ama bunda tuz yok tadı hiç güzel değildirBakliyatla detoxsum olurmus![]()
| Üye Adı | baharat |
| C Chikolata_gozlum | Chili peper |
|
| Chili peper |
|
| çörekotu |
|
| çörekotu |
|
| fesleğen |
|
| fesleğen |
|
| karabiber |
|
| karabiber |
|
| kekik |
|
| kekik |
| E Elif_Eylul | kimyoın |
|
| kimyon |
| @I-cell_84 | nane |
| @Ytmz | nane |
|
| sumak |
|
| sumak |
|
| tarçın |
|
| tarçın |
|
| zencefil |
| F Frozen01 | zencefil |
| @Tostombalakanne | zerdeçal |
| @birazhuzurdu2008 | zerdeçal |
İnşallah bir gayretle devam edicem el mahkumGunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim cumaya 7 li rakamlarda gelir
Günaydın canım![]()
Ben ne yaptımMoralim sıfır regl olmam gerek karnımm ağrıyor. Sinirliyim![]()
Bana da hiç gaz yapmazdı ama hem nohut hem mercimek hem bulgur birleşince dokundu demek ki canım ben hiç yapmamıştım ilk dafa yaptım güzel de haşladım kopuklerini vs atmıştım ama fayda etmedi maalesef yapmam zaten bir dahaBakliyat herkese. Yaramıyor ben ayran detoksunda ıyıkılo verir ve rahatsız olmazdım Zuhal ablAyı şışırır artı çıkarırdı mesala.
Canım kaş yaparken göz çıkardım yine anlamıyorum ki niye böyle oluyor neyse moral bozmak yok ben 2 hafta sonra ya hedefim 58 i görmek bakalım kısmet olacak mı, iyi oldu regl olduğum daAslinda karpuz diyeti oncesi yapma yorma bedenini diyecektim ama hevesini kirmak istemedim ,bende eskiden cok ise yarardi ayran detoxu ama tadini hic begenmedigim icin yaklasik 5 yildir denemedim .
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah basarili sonuclanir
Aynen canim Rizedeyim 10gun oldu 3 hafta kadar durup samsuna gecerim belki bilmiyorum ama bayramdan once evde olmam lazim kurban var malum
Ooo cok guzel eski
Kendime fesleğen mi alsam6. Takım Kim daha çok zayıflar Challenge devam ediyor.
Silahlarımız hazırrrrrrr mıııııı?...Kabak,karpuz,semizotu,ayranlarınızı kapınnnnnn. Haydiiiii 6. takım.
Üye Adı baharat C Chikolata_gozlum Chili peper Tutku44
Chili peper AseliccA
çörekotu SaskinAnne
çörekotu kackaloribu
fesleğen madamhd
fesleğen Cordelia
karabiber sidelya
karabiber sandriyon
kekik Less-is-More
kekik E Elif_Eylul kimyoın Zipzip-
kimyon @I-cell_84 nane @Ytmz nane Lili 38
sumak Elhan
sumak sleepy angel
tarçın sardunya1038
tarçın North River
zencefil F Frozen01 zencefil @Tostombalakanne zerdeçal @birazhuzurdu2008 zerdeçal

ben haftasonu yemekten değil ya bakliyat yiyorum ya da sporum az oluyor ondan artı geliyorum canım. yağa dönüşmeden de vücuttan atmaya çabalıyorumvalla sizi hayret ediyorum haftasonu yiyip artı cuma eksi bunu nasıl yapıyorsun![]()
Aman verip almayalimda yavas gitsib80 lanetı dıye bısey var kesinliklekactır 70lere ınıp tekrar 80lerı gordum bende
![]()
Geçmiş olsunGünaydın kızlar, geç geldim yine. iki gün kuru fasulye sonrası +300 var bende. ama geçer korkmayın çünkü bugün mideyi bozmuşum resmen tuvalette yaşıyorum![]()