• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iste diyorum bende vız gelir ama evada hersey yapiyorum diyo neyse ben daha konusmayim kıziyo bana🤷🏻‍♀️
Ben evanın vücut tipini beğenmiyorum 🙉🙉🙉

Sürekli aynı sporu yapmamalıyız değiştirirse vücut şaşırıyor daha güzel sonuç alıyoruz bakkkkkk Cordelia Cordelia bırdan sana sesleniyorum bu hafta sana eva yasakkkkkkk 1 temmuza kadar hergün 30 dk leslie 30 dk pilates 10 dk eva yap aradaki farkı göreceksinn🤗🤗🤗

Sürekli aynı sporu yapmamalıyız değiştirirse vücut şaşırıyor daha güzel sonuç alıyoruz bakkkkkk Cordelia Cordelia bırdan sana sesleniyorum bu hafta sana eva yasakkkkkkk 1 temmuza kadar hergün 30 dk leslie 30 dk pilates 10 dk eva yap aradaki farkı göreceksinn🤗🤗🤗
Yok canım yok o Eva da herşeyi yapıyor jj yapmış bu hafta 😂😂😂

Ben bugün kv gidiyorum. Ne zaman eve döneceğim belli değil.
Dua edin bana İnşaAllah her anlamda kolay geçer.
Ne anlamda canim dua edelim🤔insallah iyi gecer 🤲😌

🤷🏻‍♀️ surekli söylüyoruz kendi seviyorum yapiyorum diyo bidaha demem zaten ben🤗

Karpuz Güzeleri Ne durumdayız?:KK36:

Muhteşem Yüzdeler verilecek değil mi? :KK54: :KK75:

6. Takım 731. Etap Karpuz Güzelleri
@Migimkarpuz
@madamhdkarpuz
Cordelia Cordelia karpuz
@I-cell_84karpuz
@Lili 38karpuz
@Tostombalakannekarpuz
@birazhuzurdu2008karpuz
nursenceli nursenceli karpuz
@Poni Bonkarpuz
M MissHayaLet karpuz
Ay ben ayran için hazırlık yapmıştım 😀 karpuz a dönebilirim olmadı ikisini meç edeyim bakıp bu hafta ben 7 den kurtulmak istiyorum ama şu an artiyim inşallah kurtulurum

Ay ben ayran için hazırlık yapmıştım 😀 karpuz a dönebilirim olmadı ikisini meç edeyim bakıp bu hafta ben 7 den kurtulmak istiyorum ama şu an artiyim inşallah kurtulurum
Canım senin ayran detoksunda bakliyat vardi dimi🤔

Back
X