• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım +500 bendede artı var 3günkü dikkatsizliği cumaya kadar kapatıcam inşallah gerekirse tek öğün beslencem bugün bi denicem Zipzip- Zipzip-
Tek ögunde sana eksi getirirmi onu düşün ilk önce aç bırakarak vücudunu, haftasonu kimse dikkat etmiyo menulere bakiyorum bisey yok ama hep artı nedense bende anlamis degilim çıldircam

Son düzenleme:
Kaptanım +500 bendede artı var 3günkü dikkatsizliği cumaya kadar kapatıcam inşallah gerekirse tek öğün beslencem bugün bi denicem Zipzip- Zipzip-
Tek öğün yapma bence bugun yediklerine dikkat et yarina eksiye gecersin

Odem atici cay yapabilirsin ,su miktarini artirabilirsin

Tek ögunde sana eksi getirirmi onu düşün ilk önce aç bırakarak vücudu haftasonu kimse dikkat etmiyo menulere bakiyorum bisey yok ama hep artı nedense bende anlamis degilim çıldircam
Menulerde birsey yoktu ama anlamadim bende
Spor yok bazı uyelerde
Biz daha cok spor yapiyoruz kilo vermesi gereken biziz sanki🤭🤭

Menulerde birsey yoktu ama anlamadim bende
Spor yok bazı uyelerde
Biz daha cok spor yapiyoruz kilo vermesi gereken biziz sanki🤭🤭
Nebilim canim yaa ne yiyip ne iciyolar birine diyorum hep kacamak var menunde cevap bile vermiyo birine diyosun pizza yiyosun eksi geldim diyo ertesi gun ama gene artiyla geliyo kimisinde kacamak yok arti 500 400 anlamis degilim catladim spor yapmaktan ben bugun🤷🏻‍♀️

Nebilim canim yaa ne yiyip ne iciyolar birine diyorum hep kacamak var menunde cevap bile vermiyo birine diyosun pizza yiyosun eksi geldim diyo ertesi gun ama gene artiyla geliyo kimisinde kacamak yok arti 500 400 anlamis degilim catladim spor yapmaktan ben bugun🤷🏻‍♀️
Farkındayım canim mesajlarina cevap gelmedi 🙄🙄

Aman herkes kendi bilir yaa biz yaza fit gireceğiz :süslü::süslü:

Back
X