- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Var canim iceyim yaa sökmedi bir türlü ne gicik bir durum yaaAda çayı var mı lilim? Adetini söker belirtilerini yok eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canim iceyim yaa sökmedi bir türlü ne gicik bir durum yaaAda çayı var mı lilim? Adetini söker belirtilerini yok eder.
Ankaraya değil canım karabük eevet canım ankaraya mı gelceksiniz![]()
Karabük e kaptanımAaa Ankaraya mi geliyorsun
Annrm aramış a101e gittin mi diyor, dedim bnm gidebildiğim maksimum uzaklık wcnin önü içi bile değilChedarice ne eksik ne fazla inan ayni durumdayiz. Annem geldi yarim saat durdu pazara gidemedim düşün markete gittim geldim. Yemeğim yok diyor.. ne diyeyim ki. Onlar bizi yapayalniz büyütmüş birşey demeye de hakkim yok. İkinciyi yapmasaydin deyiverirler.. sabrediyorum inşallah büyük okula gidince güzel bir düzen kurulur. Bu ara da bizde sabah 5te küçüğün 'anirmasina' uyandik. 7.30da ikisinide uyuttum. Sonra büyük uyanmış benim telefonu almiş, oyun oynamış. Tuvaletine kaldirdi.. sonra kavga kavga.. aglamalar
birde senin küçük emiyor mu?
Bizde de vardi o sıkıntı hâla var. Bazen koltukta birakiyorum artik, bazen yanimda yatiyor babasi gidince. Hep sabir diyorum işte bir gün buyuyecek ve kendide uyucak.. küçüğü kiskaniyolar ondan..Annrm aramış a101e gittin mi diyor, dedim bnm gidebildiğim maksimum uzaklık wcnin önü içi bile değil
Şuan sakiniz biraz fasülye ayıklıyıruz
Küçük emiyor hala canım, çok bağımlı değil emmeye ama şükür.
Bizde sorun genelde büyük oluyor, gece uyanıp yanımıza geliyor ve saatlerce ağlıyor, ne bende uyku ne komşularda , bir tek eşim uyuyor![]()
Ben de onu düşünüyorum inan ya herjesin çocucuğu var bir tek ben mi böyle deliriyorum diye.
Sabah 8de büyük uyandırdı acıktım diye ama yalan kalkayım diye diyor, kaltık, wc alt değiştirme giyinme faslı, büüyğe küçüğe omlet hazırladım, küçük az yedi, büyük hiç yemedi, ben o sırada tartılmaya gittim, geldiğimde ağlama krizlerine girilmiş, bardak kırılmış, mutfağı süpğrdüm, oyun odasına geçtik, balıkların suyunu döktüler onu temizledim, kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittim , küçük bacağıma yapıştı, sağa sola giderken bırakmıyır, düştü kanadı, neyse biri sağ dizimde diğeri sol kahvaltı yaptım, buarada üstler hep su oldu, değiştirdik, makineye çamaşır attım, küçüğü uyuttum, makine bozulmuş onu kurcaladım biraz, tekrar çalıştırdm, yerleri sileyim dedim bizim odadan başladım, büyük geldi, kavga kavga kavga ağla ağla ağla, can sıkıntısından delirdi çocuk, ben odayı bitirdim, ağlamasına küçük uyandı, tekrar emzirmek için yanına yattım, büyük de yattı , ama küçük uyandı büyük uyudu, kalktık, wc alt değiştir, çamaşırları ser, çorba yap, şuan küçüğe yemek yediriyorum bir elle de.
Diyet için spor için bahane için yazmıyorum cidden kendi akıl sağlığım için yazıyorum. Hiç bir şey yapamıyorum sabahtan beri 1 odanın yeri silindi, evi silmek kaç dk sürer ya ama bitemiyor, sürekli ağlayan 2 çocuk, ve birinin artık ağlamayı anırma aşamasında yapması sürekli karşı çıkması, akşama kadar ağzına lokma atmaması, sürekli kardeş kavgası, wcye bile gidememe,
Saat 3 olmuş, daha akşama yemek yok,
Eminim hepimizin hayatı böyle, eminim çook daha zorlarını yaşayan vardır buna daha kv kp eklenen falan ama bu da bnm zorum, çıkamıyorum işin içinden , her gün ağlıyorum anneme gelin diye, 2-3 güne gelecekler, gece uyumuyorum dün 4-8 uyudum, o da yoruyor ve sinirli yapıyor, kendimden tiksiniyorum ben, sürekli bağıran sinirlenen biri oldum, katlanamıyorum hiç bir şeye, kendime de katlanamıyorum, ben böyle biri değildim. Konu nereden nereye geldi.
Bnmki saat15den sonra meyveye karşı, inşallah çook güzel kilolar verirsiniz, hepşmiz çok istetiz kilo vermenizi, çok verirseniz diyetisyen bitince ben de yaparım![]()
Beni anlatmışsın canım büyük olan küçüğe laf atıyor küçük olan buyugun saçını çekiyor kahvaltı hazırlıyorum küçük olan yer bitirir büyük olan dönüp bakmaz.
En küçüğü her gün anca 1 saat uyku uyur sabahın 7sinde ayakta gece uyandığı saatleri harici o kadar zor ki bende şimdi koydum yemeği herkese tavuklu pilav ayran yapacağım kendime tavuklu salataher gün böyleyiz anlattiginin fazlası var eksiği yok inan bende çok sıkıldım
![]()
Ahhhh kızlar bende birtek ben böyle sanıyorum ama öyle değil hepimizin çocukları sıkıldı bizde sıkıldık özellikle pandemi bizi çok yıprattı herşeye sinirlenir hale geldikChedarice ne eksik ne fazla inan ayni durumdayiz. Annem geldi yarim saat durdu pazara gidemedim düşün markete gittim geldim. Yemeğim yok diyor.. ne diyeyim ki. Onlar bizi yapayalniz büyütmüş birşey demeye de hakkim yok. İkinciyi yapmasaydin deyiverirler.. sabrediyorum inşallah büyük okula gidince güzel bir düzen kurulur. Bu ara da bizde sabah 5te küçüğün 'anirmasina' uyandik. 7.30da ikisinide uyuttum. Sonra büyük uyanmış benim telefonu almiş, oyun oynamış. Tuvaletine kaldirdi.. sonra kavga kavga.. aglamalar
birde senin küçük emiyor mu?
Afiyet olsun kulaga hos geliyorKahveyle ara öğün yaptim. Ayni waffle gibi oldu kizlar
Yarim muz, 4 cilegi dilimledim kakao ile kavanozda çalkaladım. Uzerine 1 çk tahin, pekmez gezdirdim ve 2 çk toz ceviz![]()
Benim ust katimdaki de 3 kızlıAhhhh kızlar bende birtek ben böyle sanıyorum ama öyle değil hepimizin çocukları sıkıldı bizde sıkıldık özellikle pandemi bizi çok yıprattı herşeye sinirlenir hale geldik
Benim büyük kız bana çok yardımcı olmasına rağmen küçüğüm bazen çıldırtıyor aslında ben yaramazlıpına döknesine kirletmesine takılmıyorum ama ağlaması beni benden alıyor yaaa sebepsizce herşeye ağlayabilir ağlayınca gözüm altı diyor yine ağlıyor sonra peçete diye ağlıyor silerken peçete yırtılıyor yırtıldı diye ağlıyor sürekli bir döngü içindeyiz bu sefer de ben niye susamıyorum diyor
Hatta öğlen bikaç tane kreş aradım yarım gün çok pahalı yaaa 1500 den aşağı yok Eeee bunun servisi filan devlet destekli bir yer buldum bakalım olursa eylülden sonra oraya başlayacağım yarım gün
Arkadaşımla konuştum bugün 3 kızı var kafayı yicem diyor o ona vuruyor saçını çekiyor bağırıyor filan diyor arkadaşım 40 kilo kalmış![]()
Bizde 3 kız kardeştik ama bizim zamanımızda bir değil sabahtan sokağa çıkar akşama kadar sadece acıkınca eve girerdikBenim ust katimdaki de 3 kızlıbana iki tane yetiyor buyuyunce de dertleri bitmicekte işte okul bahanesiyle azicik değişiklik olcak
İşte büyüyünce de devam edecek sıkıntılar. Allah herkese kolaylık versin. O yuzden bizlerde kendimize bakmak zorundayiz bir şekilde. Kg yaparak, spor yaparak, ya da bakım yaparak. Ruh sagligimiz icinde, fiziksel sagligimiz icinde birseyler yapmak zorundayiz. Annelik hic bitmeyecek nöbetBizde 3 kız kardeştik ama bizim zamanımızda bir değil sabahtan sokağa çıkar akşama kadar sadece acıkınca eve girerdik
Şimdi çocuklarımızı çıkaramıyorum ee çocuklar haklı enerjilerini nerde atacaklar ki
Bence de büyümesine büyük kızım 14yaşında acaba hayatı nasıl olacak diye gece uykularım kaçıyor![]()
Yok canım hepimiz aynı durumdayız dışarı cikamadigimiz için bizde çocuklara eşlere sarıyoruz napalim bu zamanlar da geçecek ama iste hepimiz ruh sağlığımızı yitirmeyelim yeterAhhhh kızlar bende birtek ben böyle sanıyorum ama öyle değil hepimizin çocukları sıkıldı bizde sıkıldık özellikle pandemi bizi çok yıprattı herşeye sinirlenir hale geldik
Benim büyük kız bana çok yardımcı olmasına rağmen küçüğüm bazen çıldırtıyor aslında ben yaramazlıpına döknesine kirletmesine takılmıyorum ama ağlaması beni benden alıyor yaaa sebepsizce herşeye ağlayabilir ağlayınca gözüm altı diyor yine ağlıyor sonra peçete diye ağlıyor silerken peçete yırtılıyor yırtıldı diye ağlıyor sürekli bir döngü içindeyiz bu sefer de ben niye susamıyorum diyor
Hatta öğlen bikaç tane kreş aradım yarım gün çok pahalı yaaa 1500 den aşağı yok Eeee bunun servisi filan devlet destekli bir yer buldum bakalım olursa eylülden sonra oraya başlayacağım yarım gün
Arkadaşımla konuştum bugün 3 kızı var kafayı yicem diyor o ona vuruyor saçını çekiyor bağırıyor filan diyor arkadaşım 40 kilo kalmış![]()
Menüm;
Sabah 9.30
acelem vardı
2 tb ekmek arası biraz beyaz peynir koyup evdeb asansöre gidene kadar yedim
Ara; çeyrek muz
Öğle; et dönerin eti sadece ve 3 patates kızartma, 1 ısırık da kaşarlı pide
Ara; 10 civarı kuru elma parçası
Akşam 8Eki Görüntüle 2869316
Su ; 1.5 lt
Yakinmis canım 8 yil önce gitmiştim hatta kilolu fotografimda ordan kalma bir anı:)))Karabük e kaptanımama ankarada akrabalarımız var keşke uğrayabilsek
![]()
11 Haziran adımını atmadın galiba canım. ?Cordelia adımım canım herkese iyi geceler
| 726 -730 Etap Analizi Asıl Liste | |||||||
| 726. Etap | 727. Etap | 728. Etap | 729. Etap | 730. Etap | Toplam verilen kilo | Oran | |
|
| 69,55 | 69,05 | 67,75 | 67,1 | 66,5 | 2,45 | 3,523 |
|
| 58,3 | 57,8 | 57,3 | 56,1 | 55,1 | 2,20 | 3,774 |
|
| 69,4 | 68,4 | 68,2 | 67,6 | 67 | 1,80 | 2,594 |
|
| 72,6 | 72,1 | 71,1 | 70,2 | 69,1 | 2,40 | 3,306 |
| @chikolatagozlum | 61,2 | 60,6 | 58,95 | 58,3 | 57 | 2,90 | 4,739 |
| N Nidsalii | 59 | 57,8 | 57 | 56,8 | 56 | 2,20 | 3,729 |
| E ebru92 | 61,95 | 63,4 | 62,15 | 61,55 | 61,55 | 0,40 | 0,646 |
|
| 77,1 | 75,9 | 75,35 | 1,75 | 2,270 | ||
|
| 70,8 | 69,8 | 1,00 | 1,412 | |||
|
| 75,6 | 74,9 | 0,70 | 0,926 | |||
| En İyi Performanslar | |||||||
| Üye Adı | Oran | ||||||
| @chikolatagozlum | 4,739 | ||||||
|
| 3,774 | ||||||
| N Nidsalii | 3,729 |
iyi gezmeler tatlııımAnkaraya değil canım karabük eçok yakınlar ama
eline sağlık canım teşekkürlerr
726 -730 Etap Analizi Asıl Liste 726. Etap 727. Etap 728. Etap 729. Etap 730. Etap Toplam verilen kilo Oran Cordelia
69,55 69,05 67,75 67,1 66,5 2,45 3,523kackaloribu
58,3 57,8 57,3 56,1 55,1 2,20 3,774sidelya
69,4 68,4 68,2 67,6 67 1,80 2,594sardunya1038
72,6 72,1 71,1 70,2 69,1 2,40 3,306@chikolatagozlum 61,2 60,6 58,95 58,3 57 2,90 4,739N Nidsalii 59 57,8 57 56,8 56 2,20 3,729E ebru92 61,95 63,4 62,15 61,55 61,55 0,40 0,646Chedarice
77,1 75,9 75,35 1,75 2,270sleepy angel
70,8 69,8 1,00 1,412madamhd
75,6 74,9 0,70 0,926En İyi Performanslar Üye Adı Oran @chikolatagozlum 4,739kackaloribu
3,774N Nidsalii 3,729