- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
Ben hatırlıyorum.Zıpladım işte6000 yapmıştım en fazla hatırlamıyormusun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hatırlıyorum.Zıpladım işte6000 yapmıştım en fazla hatırlamıyormusun
![]()
Afiyet olsun canım14 haziran menüm
Sabah; 11.17
Tabağa ek + 1.5 wasa
Eki Görüntüle 2870461
Ara; 16 gibi
6 çiğ badem - 1 erik- kayısı yulaf karışımı- sütlü yeşilçay
Akşam 20
Eki Görüntüle 2870460
Su; 3 lt var, üstü de var ama ne kadar bilmiyorum.
Afiyet olsun canım.Mezuniyeti bitti oglumun anaokulu tabi eve geldim ama açlıktan dışarıda oğlumun 1 köftesi ve 1 dilim ekmeğini yedimayran çorbasını 1 kepce içtim o yüzden
Menü
Sabah: 1 haşlama yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir, domates salatalık
Öğlen: 2 kepçe bakliyatli ayran çorbası
Aksam: 1 kepçe bakliyatli çorba, bide 1 dilim ekmek 1 köfte
Zipzip- E Elif_Eylul @Ytmz
Cordelia
Çok güzel görünüyorsun.Kızlar bende resim atacaktım size burdan atayım 65 e insem artık ne güzel olacak ya
Kızlar bende resim atacaktım size burdan atayım 65 e insem artık ne güzel olacak ya
MasallahZıpladım işte6000 yapmıştım en fazla hatırlamıyormusun
![]()
39tl 2tane ama kaç kilo bilmiyorumBen aldım ama şoktan degil. Kaç kilo gelecekmiş
Benlm ki 500 gram 25 TL.39 ise 5 kilo vardır.
Masallah
39tl 2tane ama kaç kilo bilmiyorum
Yaaa şiseye su koycam ama avucuna sıgmiyoBenlm ki 500 gram 25 TL.39 ise 5 kilo vardır.
Şokta ki fazla değil mi. Sana 500 gram yetmez mi hadi 1 kilo olsun.Yaaa şiseye su koycam ama avucuna sıgmiyo![]()
Nebilim valla canim gelseydi bakcaktimdaŞokta ki fazla değil mi. Sana 500 gram yetmez mi hadi 1 kilo olsun.
O 5 kilo. Kol kanatları için çok fazla.Nebilim valla canim gelseydi bakcaktimda![]()
Afiyet olsun canımMenüm
Karpuz diyeti 2. Gün
768 kalori
Karpuz 410 gram yedim.
Patlıcan salatası yerine yoğurtlu semizotu, Ceviz yerine leblebi üzüm yedim.
2 litre su
Eki Görüntüle 2870482 Eki Görüntüle 2870483 Eki Görüntüle 2870484 Eki Görüntüle 2870485
Yine düğün derken ilki ne zamandiYok abla yine düğün var![]()
Valla canım tanıdık falan çıkar diye saklıyoruz kendimizi hahaha o değilde özel mesaj atacaktım kapanmış neyse ondan kapattım yüzümü yine deÇok güzelsinnnn.Nihayetinde seni gördüm.
![]()
Muhteviyatini anlat bacım kimin düğünü...Iyiyiz canım sen nasilsin
Düğün var dediler geldik
2000zıpzıp ne be![]()
Surekli mahallesinde dügun varmis ablada davullu zurnaliYine düğün derken ilki ne zamandi![]()
Çok İyi yaptın.Valla canım tanıdık falan çıkar diye saklıyoruz kendimizi hahaha o değilde özel mesaj atacaktım kapanmış neyse ondan kapattım yüzümü yine de
Seni niye davet ediyor bizim dökülecek kurdumuz yok muSurekli mahallesinde dügun varmis ablada davullu zurnali![]()
He vallaaa.Seni niye davet ediyor bizim dökülecek kurdumuz yok mu![]()

Dök kurtlarını ohIyiyiz canım sen nasilsin
Düğün var dediler geldik
2000zıpzıp ne be![]()