• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benımde rahmım ters aman aman bı ağrı yaşamıyorum.Doktorlarda atıyor bazen 😁
Basından savmış olabilir beni 🤦🏻‍♀️ çok ağrım oluyor canım cidden doktor öyle diyince üstüne düşmedim ben de giderim tekrar kadın doğuma bakalım bu sefer ne sallayacaklar😂
Çok ilginç neyse iyi olsa yürüyüşe başla bekliyorum ☺️
Başladım canım çok şükür 😊

Kızlar kızlar ....:KK55::KK55::KK55:
Her zamanki gibi kaçirdigim mesajlarımdan biri :eek:
Tugbam benim hiç eskimeyen eskilerden tanıdığım bir bacım. Çok şükür iletişimimiz kesilmedi yıllardır. Memlekete gittiğimde iş yerine baskın yapmışlığım beraber kahve içmişliğim de vardır. :KK50:Canim tubim; su gibi güzel, datlı dilli, kibar , çok iyi yürekli hep pozitif, çok da akıllı bir bacımsın. Buradaki arkadaşlarım seni çok sevecekler bundan eminim....:KK60::KK68::KK200:

teşekkür ederim canım, kahve fikri gayet iyi gerçekten tatlı isteğini kırdığını bende çok duydum
Ben de deneyeceğim bugün ilk kez. İnş işe yarar zaafım tatlılar 😬 rica ederim ne demek
İki senedir 60-65 kilo arasında gidip geliyorum canım ❤️ bu aralıkta kıyafet değiştirme derdi olmuyor çok şükür. Senin de aklındaki kiloya sağlıklı bir şekilde ulasmani diliyorum. :dua::dua: danslarımiz hiç bitmesin. :KK76::KK76::KK76:
En önemlisi bu ablam MaşAllah iradene. İnş çok amin 💕💋

Geçmiş olsun canım diareyi daire diye okudum bian 😁🤗🤗 hem o ne ilk defa duydum .
Diyare ishal demek canim
Sagol tesekkur ederim

Diger arkadaslarimada tesekkur ederim alinti yapamadim ama gordum msjlarinizi
Kolayi sevmeyen ben kola icmeye calisiyorum
Midemde bulaniyo 🤢

alıntılamamaışım seni geçmiş olsun sana da, gazı kaçmış kola ve ayrıca 1 kaşık türk kahvesi üzerine bi kaç damla limon da iyi gelir.
Sagol canim
Kola icmeye calisiyorum pek sevmem kendisini 🤢
Kahvede ictim
Limonuda deneyim
Cok sagol

Diyare ishal demek canim
Sagol tesekkur ederim

Diger arkadaslarimada tesekkur ederim alinti yapamadim ama gordum msjlarinizi
Kolayi sevmeyen ben kola icmeye calisiyorum
Midemde bulaniyo 🤢
Canım patates hasla ye çok iyi gelir yada probiyotik al .hemen keser ishali reflor şase al yada hapini hemen etki eder

Canım patates hasla ye çok iyi gelir yada probiyotik al .hemen keser ishali reflor şase al yada hapini hemen etki eder
Reflor maflor kesinlikle hemen kesiyor, belki yurtdışında zor olabilşr alması, yada daha kolaydır😂

Back
X