• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim kardeşlerim de öyle metabolizma işte napalım tutucaz boğazımızı
Ü

Hı hı şade cnm. Filtreyi severim dışarıda içiyorum da evde makinem yok yapmaya

Oooo kimleri görüyorum 💕 evet ibre 76,8 olunca başladım Meryem anlam buraya yolladı beni çok memnun oldum valla. Sen zayıfsın zaten diyet mi yapıyorsun canım 😬

Benim eşimde korse almış kendine 🤣🤣

Değişim dersek çarpılırız resmen devrim 😳 MaşAllah Harika olmuşsun

Aa hemşehriymişiz ya 💕 kaderimiz bu yapacak şey diyet 🤣🤣

Benim eşimde popon mu büyümüş diyor sonra Doğum yaptım 1 gün sonra göbeğin kalmış diyor! Diyet yaparken de Sıfır destek! Peh bak sinir oldum yine iyi ki işte 😬
Benim ki de büyümüş diye hoşuna gidiyo ilk evlendiğimizde düzdü yok gibi ama bu seferde kocaman oldu işte
Ah bu kocalar

Ü

Oooo kimleri görüyorum 💕 evet ibre 76,8 olunca başladım Meryem anlam buraya yolladı beni çok memnun oldum valla. Sen zayıfsın zaten diyet mi yapıyorsun canım 😬

Benim eşimde popon mu büyümüş diyor sonra Doğum yaptım 1 gün sonra göbeğin kalmış diyor! Diyet yaparken de Sıfır destek! Peh bak sinir oldum yine iyi ki işte 😬
Kendimi hiç zayıf hissetmiyorum🤪🤪🤪
Boğazımı kesmem lazım yoksa kilolar hoppadanak geri geliyor😰😰😰

Gecen ablamla konusurken istanbuldan haber geldi 8-5 çalışacağız demişti, kurum kurum değişiyor olabilir canim

Banada gelmedi ama işyeri kendi değişti 🙄 dün akşam bildirdiler baktım bizim ilde tüm kurumda 8-5 başlamış hepsi

Ay bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür

Teşekkür ederim kaptancım ❤️

Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef 😢

Haha bazen iyi bazen kötü 🤣🤣 senin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık 🤣🤣 hayattaki tek kompleksim kilom 😬

Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme sen 🤣🤣 ay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa 🤣🤣

Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence

Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldum 😢 kardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar

Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah ☺️

Ben de öyleyim kabullendim 😬 2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek 😜

Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu
Genelgede hala kamu kurumları 10-16 mesai saati. Birtek nüfusu değiştirdiler 9-17 çalışıyorlar şuanda. Başka kurumların mesaisi değişse de bize yazı geliyor da ondan şaşırdım.

Ü

Teşekkürler canım.♥️♥️♥️

LCW nın bedenleri geniş mi oluyor ki🙄🙄🙄

Bu arada ben geçenlerde netten kot ceket sipariş verdim 38 beden ama geldiki ne göreyim resmen çuval gibi kalıbı büyükmüş demek ki 🥴🥴
Sen çıtırsin. 🧿🧿🧿
LCW nin bir çok kalıbı büyük. Eskiden anca LCW den buluyordum. 😭😭😭😭

Cordelia Cordelia Cnm
14 haziran 5768 adım
15 haziran 7097 adım +50 dk pilates 300p
16 haziran 14681 adım
IMG_20210616_214121.webp
Menülerimi de ekliyoreee

Geldim canısı buradayım
Ama şu an eşimin ateşi var ve endişem tavan, dün öğleden sonra AŞI oldu ateşi 38 den inmiyor menülerimi yazıcam
38 ateş ateş degildir yaaa endiselenmeyin Rabbim şifasini verir

Geldim canısı buradayım
Ama şu an eşimin ateşi var ve endişem tavan, dün öğleden sonra AŞI oldu ateşi 38 den inmiyor menülerimi yazıcam
Canım geçmiş olsun aşının ertesi gün ağrı ateş olabiliyo endişelenmene gerek yok

Benimkini de iğne tutuyo beni bekliyo aşı olmak için birlikte vurulcaz benimki ayılıp bayılır kesin

Back
X