• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın
Hava kapalı bir günü ile 🌺
Menümü yazayım
16.06
sabah 7:00

A42311E4-B2D7-4F00-A699-0A2F108862E5.jpeg

ara: bi avuç kiraz
öğle 12:00
Tavuk suyuna çorba 1 tabak patatesli tavuk sote bi avuç maydanoz
Karpuz
Ara: 3 adet kayısı ve kiraz fitre kahve
Akşam 20:00 (annemdeydim )
2 kase et suyuna çorba
salata
Karpuz
Adım :
E16B8ECF-1C8A-4736-ABD8-6BE5CF080957.jpeg

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia SaskinAnne SaskinAnne

Günaydın gençler. ❤️
Günaydın canım 💜
Günaydın
Menümü yazayım
16.06

Eki Görüntüle 2872074
Karpuz
2 kase et suyuna çorba
salata
Karpuz
Adım :Eki Görüntüle 2872076
Günaydın canım afiyet olsun 💜

Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta 🥺
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
canım çok geçmiş olsun, coraspirin covid sonrası da en az 6 ay kullanmalısın
Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
günaydın canım inşallah temiz çıkar
günaydın canıım
günaydın canıım

Günaydıııııııınn ❤️❤️❤️
Hastalarımıza acil şifalar, adımlarınıza bereket dilerim. :dua: :KK60:
günaydın canıım ablam

Boyun uzun cnm o zaman tebrik ederim ne güzel zsyıflsmışsın kalıcı olsun inş. Darısı da bana çok amin 😜
163 canım boyum keşke çok uzun olsaydım 170 isterdim ama kısmetime bu düştü :deli:
Günaydın gençler. ❤️
günaydın canımm

Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta 🥺
Cok gecmıs olsun Ramazan öncesi bizde aılecek atlatık .Endıse etme çocuklar 1,2 günde ıylesıyor .tavsıyem verılen ılacı kullan ve magnezyum cınko dvıtamın takvıyesını ayrı ayrı al ..ben emzırıyorum dıye ılac almadım ılk basta toparlıyamadım nezaman ılaclara bsladım 2,3 gün ıcıne kendımw geldım ..Helede öksürük varsa kesinlikle ılaclar kullanılmalı

Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Allah şifa versin kızlar😔

Günaydın

Geçmiş olsun kızlar

Kahvaltı
Menemen, 1 salatalık, 1 domates , 2 dilim peynir, dereotu, maydanoz, 3 çilek, 1 kuru kayısı.
Akşam kabak sote, 4 ykyoğurt, salata
Ara 2 hurma, çay

Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 fincan
Spor
5600 adım 560
4000 zıpzıp 1000
300 jj 300 pn
100 mekik 100
30 şınav 30
100 squat 100
240 s plank 240
Toplam 2330
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 2871981

Sabah 10.00 1.5 tb ekmek az kıymalı yumurta domates salatalık 2 siyah zeytin 2 dilim peynir 1 çatal şeftali reçeli

Ara öğün 1 kupa form çayı
Akşam19.00 1 küçük tabak tavuk kavurma 1 kase yoğurt 1 tabak salata 1 dlm tb ekmek
Su 2 lt
SporEki Görüntüle 2871989 adım 200 p Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia @I-cell_84

Mısafırım vardı anca gelebıldım . Hemen menümu yazıyım

Kahvaltı 10.30
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Yesıllık
1 kase bıberlı domates
1 haşlanmış yumurta
1 t k cokokrem

Ara 10 kıraz 2 kayısı

Öğle 15.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü 10 tane fıstık ekledım

Aksam 18.30
1 kase yogurt
Domates salatalık
1 tabak sebzeli tavuk yemeği

3 lt su form çayı
70 dk eliptik
20 dk pilates
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Günaydın
Menümü yazayım
16.06

Eki Görüntüle 2872074
Karpuz
2 kase et suyuna çorba
salata
Karpuz
Adım :Eki Görüntüle 2872076
Afiyet olsun kizlar 💕

Günaydın tekrar kızlar Zipzip- Zipzip- Free listede olduğum için haftaya izinliyim şehir dişındayım tatil modu haftaya cuma için bildirim yapmazsam olur mu izne çıkmama gerek yok sanırım değil mi
Freede gerek yok canim

Back
X