- 9 Ocak 2012
- 15.626
- 30.335
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın gençler.![]()
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın
Hava kapalı bir günü ile
Menümü yazayım
16.06
sabah 7:00
Eki Görüntüle 2872074
ara: bi avuç kiraz
öğle 12:00
Tavuk suyuna çorba 1 tabak patatesli tavuk sote bi avuç maydanoz
Karpuz
Ara: 3 adet kayısı ve kiraz fitre kahve
Akşam 20:00 (annemdeydim )
2 kase et suyuna çorba
salata
Karpuz
Adım :Eki Görüntüle 2872076
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
SaskinAnne
canım çok geçmiş olsun, coraspirin covid sonrası da en az 6 ay kullanmalısınSelam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- E Elif_Eylul
günaydın canım inşallah temiz çıkarGünaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
günaydın canıımGünaydınnn
![]()
günaydın canıımGunaydin kizlar![]()
![]()
günaydın canıım ablamGünaydıııııııınn
Hastalarımıza acil şifalar, adımlarınıza bereket dilerim.![]()
![]()
163 canım boyum keşke çok uzun olsaydım 170 isterdim ama kısmetime bu düştüBoyun uzun cnm o zaman tebrik ederim ne güzel zsyıflsmışsın kalıcı olsun inş. Darısı da bana çok amin![]()

günaydın canımmGünaydın gençler.![]()
Cok gecmıs olsun Ramazan öncesi bizde aılecek atlatık .Endıse etme çocuklar 1,2 günde ıylesıyor .tavsıyem verılen ılacı kullan ve magnezyum cınko dvıtamın takvıyesını ayrı ayrı al ..ben emzırıyorum dıye ılac almadım ılk basta toparlıyamadım nezaman ılaclara bsladım 2,3 gün ıcıne kendımw geldım ..Helede öksürük varsa kesinlikle ılaclar kullanılmalıSelam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- E Elif_Eylul
Evettttt.Günaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz![]()
Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- E Elif_Eylul
Allah şifa versin kızlarGünaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın
Kahvaltı
Menemen, 1 salatalık, 1 domates , 2 dilim peynir, dereotu, maydanoz, 3 çilek, 1 kuru kayısı.
Akşam kabak sote, 4 ykyoğurt, salata
Ara 2 hurma, çay
Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 fincan
Spor
5600 adım 560
4000 zıpzıp 1000
300 jj 300 pn
100 mekik 100
30 şınav 30
100 squat 100
240 s plank 240
Toplam 2330
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Eki Görüntüle 2871981
Sabah 10.00 1.5 tb ekmek az kıymalı yumurta domates salatalık 2 siyah zeytin 2 dilim peynir 1 çatal şeftali reçeli
Ara öğün 1 kupa form çayı
Akşam19.00 1 küçük tabak tavuk kavurma 1 kase yoğurt 1 tabak salata 1 dlm tb ekmek
Su 2 lt
SporEki Görüntüle 2871989 adım 200 pZipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @I-cell_84
Mısafırım vardı anca gelebıldım . Hemen menümu yazıyım
Kahvaltı 10.30
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Yesıllık
1 kase bıberlı domates
1 haşlanmış yumurta
1 t k cokokrem
Ara 10 kıraz 2 kayısı
Öğle 15.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü 10 tane fıstık ekledım
Aksam 18.30
1 kase yogurt
Domates salatalık
1 tabak sebzeli tavuk yemeği
3 lt su form çayı
70 dk eliptik
20 dk pilates
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun kizlarGünaydın
Hava kapalı bir günü ile
Menümü yazayım
16.06
sabah 7:00
Eki Görüntüle 2872074
ara: bi avuç kiraz
öğle 12:00
Tavuk suyuna çorba 1 tabak patatesli tavuk sote bi avuç maydanoz
Karpuz
Ara: 3 adet kayısı ve kiraz fitre kahve
Akşam 20:00 (annemdeydim )
2 kase et suyuna çorba
salata
Karpuz
Adım :Eki Görüntüle 2872076
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
SaskinAnne
Kaptancigim ev ıcındekı hareket halındedı mı adımsayar acık yoksa yürüyüş yaparkenkı adım sayısı bu .
Freede gerek yok canimGünaydın tekrar kızlarZipzip- Free listede olduğum için haftaya izinliyim şehir dişındayım tatil modu haftaya cuma için bildirim yapmazsam olur mu izne çıkmama gerek yok sanırım değil mi