• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta 🥺
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Geçmiş olsun cnm. Ne şikayetin var dı??
Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Geçmiş olsun cnm.
Günaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz :KK55::KK55::KK55::KK55:
Hayırrrrr
stres yapıyo olmasin hergün neden tartıyorsun
Bugün diyetisyen için tartıldım cnm, ama diğer günler meraktan tartılıyorum ne durumdayım göreyim ve önlem alayım diye, kilo verirsem 2-3 güne 1 tartılıyorum da vermeyince her saniye😂 umut işte😂
Kendimi kilo vermiş hissediyorum ama tartı öyle demiyor😭

Geçmiş olsun cnm. Ne şikayetin var dı??

Geçmiş olsun cnm.

Hayırrrrr

Bugün diyetisyen için tartıldım cnm, ama diğer günler meraktan tartılıyorum ne durumdayım göreyim ve önlem alayım diye, kilo verirsem 2-3 güne 1 tartılıyorum da vermeyince her saniye😂 umut işte😂
Kendimi kilo vermiş hissediyorum ama tartı öyle demiyor😭
bende bi hafta sonra diyetisyene gidicem sonuçlari merak ediyorum.
bakalım ne olacak.

Merhaba şuan yeni katıldım aranıza.
Ben Nehir
Yaş 35
Boy 1. 62
Kilo 87.1
Hedef kilo 67
Meslek şuan çalışmıyorum
2 çocuğum var
Guatırım az çalıştığı için kilo vermekte zorlanıyorum . Motivasyona ihtiyacım var . Beni de takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim .
Hosgeldin canim aramiza ben elif 31 yaşındayım
Insallah hedefine birlikte ulasiriiz 🤗
Gunluk menu ve spor paylasimi yapıyoruz
2 hafta deneme suresi var

Aklina takilanlari her zaman sorabilirsin 🤗

Ben Nehir
Yaş 35
Boy 1. 62
Kilo 87.1
Hedef kilo 67
Meslek şuan çalışmıyorum
2 çocuğum var
Guatırım az çalıştığı için kilo vermekte zorlanıyorum . Motivasyona ihtiyacım var . Beni de takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim .
Hosgeldin canim aramıza enkisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle🤗

Yarın aşımı olucam :KK73:
Hayırlısı olsun canım 🌺
Aaa hadi hayirli olsun bakalim
HaFtaya benim sira gelse keske köye gidecegiz 29 haziranda ilcede asi sayisi az
Hastaneler full dolu çoğu asi oluyor bol sıra var geçen eşim gitti gece 11 de çok kalabalık dedi. Sana da gelir büyük ihtimal.
Ben Nehir
Yaş 35
Boy 1. 62
Kilo 87.1
Hedef kilo 67
Meslek şuan çalışmıyorum
2 çocuğum var
Aramıza hoşgeldiniz 🌺

Günaydın kızlar :KK24:
Günaydın tekrar kızlar Zipzip- Zipzip- Free listede olduğum için haftaya izinliyim şehir dişındayım tatil modu haftaya cuma için bildirim yapmazsam olur mu izne çıkmama gerek yok sanırım değil mi
Günaydın kızlar ❤️❤️ sporumu yaptım kızım uyanana kadar yesıl fasulye ayıklıyım yemek işini halledeyım😊💃
Günaydın gençler. ❤️

Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Günaydın kızlar🥰😘
Ben Nehir
Yaş 35
Boy 1. 62
Kilo 87.1
Hedef kilo 67
Meslek şuan çalışmıyorum
2 çocuğum var
Hoşgeldin canım 🥰😘

Günaydın
Hava kapalı bir günü ile 🌺
Menümü yazayım
16.06
sabah 7:00

Eki Görüntüle 2872074
ara: bi avuç kiraz
öğle 12:00
Tavuk suyuna çorba 1 tabak patatesli tavuk sote bi avuç maydanoz
Karpuz
Ara: 3 adet kayısı ve kiraz fitre kahve
Akşam 20:00 (annemdeydim )
2 kase et suyuna çorba
salata
Karpuz
Adım :Eki Görüntüle 2872076
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @SaskinAnne
Günaydın afiyet olsun canim 😘
Günaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz :KK55::KK55::KK55::KK55:
Günaydın canim 😘

Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta 🥺
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Ailecek geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Vitamini eksik etme... bağışıklık için ne gerekiyorsa yap. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim. :dua::dua:

Back
X