• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım 💜
Simdi tartida niye o rakami gösteriyor ayari değişmiyor mu
Baslangicin hayirli olsun 🤗
Denedim olmadı, eşimin bir bakması lazım . Normalde düne kadar kilo gösteriyordu. Artık tartıda benim kilolarından dayanamadı resti çekti bana 🤭
Eşim bakalım yapabilirse yapar . 😒

Denedim olmadı, eşimin bir bakması lazım . Normalde düne kadar kilo gösteriyordu. Artık tartıda benim kilolarından dayanamadı resti çekti bana 🤭
Eşim bakalım yapabilirse yapar . 😒
Arkasında küçük bir nokta var bnm tartının pil yerinin üstünde reset gibi oraya dokundukça değişiyor kilo ayarı

Günaydın gençler geçmiş ve bildirimlere cevap veremiyorum kusura bakmayın. Ben de ilk bildirimimi yapayım
Geçen hafta başlangıç:76.8
Bu hafta: 74.6
Fark:2.2
Eksin çok güzel canım tebrik ederim :KK36:

Günaydın gençler geçmiş ve bildirimlere cevap veremiyorum kusura bakmayın. Ben de ilk bildirimimi yapayım
Geçen hafta başlangıç:76.8
Bu hafta: 74.6
Fark:2.2
Tebrikler canim eksin cok guzel💕
Günaydın güzellikler
Buda 84.9 ediyor
Haydi Bismillah başladık bir yola utandırma yarabbi 😁
Baslangicin hayırlı olsun canim 💕
Insaallah 💜
Bende kronik hastalıklar olduğu için endokrin doktorum gecen sene saxenda başlayalım sana demisti
6 ay gibi bir sürede 60 kiloyu görürüz dedi ama bir yan etkisi var o da olacak değil ama olma ihtimali de var o da pankreas kanseri %10 luk bir ihtimal o yüzden obezite dışında kullanılmıyor kararı sen ver dedi
Esimle ben gerek yok dedik ama ben o kadar çabalamaya rağmen gecen sene ile gram oynamadım
Acaba kullansam mi diye yoğun bir istek içindeyim birkac gundur
Canim bana kızma ama zaten senin listeye girmen taraftari degilim free listede ilerle cunku bir hafta eksi gelip diger haftalar arti gelebilme ihtimalin yuksek hastaligin oldugu icin burda gordukte bunu oyuzden zayiflamaya odaklan hastayim ben yada şu var bu var deyip kafani doldurma kilo veremezsin nacizene benim fikrim

Tebrikler canim eksin cok guzel💕

Baslangicin hayırlı olsun canim 💕

Canim bana kızma ama zaten senin listeye girmen taraftari degilim free listede ilerle cunku bir hafta eksi gelip diger haftalar arti gelebilme ihtimalin yuksek hastaligin oldugu icin burda gordukte bunu oyuzden zayiflamaya odaklan hastayim ben yada şu var bu var deyip kafani doldurma kilo vermezsin nacizene benim fikrim
Yok neden kızayım
Tabiki takımı riske atmak istemem

Eklentiler

• IMG_20210618_091531.webp
    IMG_20210618_091531.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 28
Back
X