• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@lavinia

Bir tanıdığım oldu tüp mide ameliyatı zayıfladı tekrar yedi geri kilo şimdi tekrar bir operasyon geçirdi sonu yokkk yaaaa ne olursa olsun boğazınıza hakim olmak zorundayız👍👍👍
Canım diyorum ya ameliyat ile çözüm değil irade meselesi bu senin aklın yemekteyse bugün verirsin yarın alırsın dengelemekte önemli.

Aşımı oldum bitti gitti :süslü: :süslü: :süslü:
Kazandigim 15tane pınar beyazlarimi aldim migrostan geldim mahalleye dagittim :KK53:
geçmiş olsun canım. bana da dağıtsaydın :KK53:
Sagol canim🤩
52taneydi yaa gecen 11 tane almistim simdi 15tane aldim etti 26 dahada var🤣
Hey maşallahhhh
Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 74.9
Güncel = 74.1 🤷🏻‍♀️
Fark = 0.8
Yüzde = 1.068
oo rakibem gramımız aynı ama yüzdemiz farklı ben kazandım iyi yarıştı teşekkürler eşlik ettiğin için :KK36::KK36::KK36::rolleyes::rolleyes:
Geçen cuma 66,5 kg.
Bu cuma 65,7 kg.
Fark 800 gram
Oran 1,203Eki Görüntüle 2873022
tebrikler canım :KK36:
Dün daha güzeldi. Bir daha Dukan birası icmeyecegim.😘
aa neden acaba ya? her bünyede etki farklı işte.
E Elif_Eylul spor yarışına devam ediyor muyuz hep yeniliyorum ama 🤣🤣
takımca yapalım.
Eki Görüntüle 2873032
Cuma: 56
Güncel: 55.5
Fark: 0.5
Yüzde: 0.9 Zipzip- Zipzip- 💕
tebrik ederim canımm

Evet canım koca bir tabak salata yesen mesela 90/100 kalori ve midenin %60 hepsini doyuruyor neredeyse gerisi zaten ya sebze protein ya da çorba yoğurt. Ama kızartma ile nuget, sosis ile çiğ köfte ile ancak verdiğin kiloyu geri alır 2 gün artı çıkarsın.

Bak şimdi sen dün simit yedin bugün artı gördün diyelim haftasonu dikkat edersen pazartesi eksi ile gelirsin. Bunları deneye deneye öğrendik önce vücuda ne iyi gelir ne zarar verir bilmezsen değil haftalarca aylarca aynı kiloda bir ileri iki geri gideriz.

Maşallah canım çok güzel 😍

Oh oh maşallah 65 gelmiş 64 yolda 🥰🥰🥰💋
Beni hamur işi rahatsiz ediyor zaten canim
Artik o mecburi oldu ama insaallah yarına toparlarım

Sabah kahvaltıda tb krep yaptım şekersiz üzerine muz ve bitterle 3ince krep yedim ay şiştim pişmanım yada regliden şişim bilmiyorum
Akşam da doğum günü varmış akrabanın bebişinin yine kabak mı yesem
Kalkayım evi toplayayım bari 10.000 yapmam lazım
Pasta yiyeceksen kabak yiyebilirsin :)

Back
X