- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Yenilen pehlivan güreşe doymaz diyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenilen pehlivan güreşe doymaz diyosun
BilirimEkmek severim![]()
Canım diyorum ya ameliyat ile çözüm değil irade meselesi bu senin aklın yemekteyse bugün verirsin yarın alırsın dengelemekte önemli.@lavinia
Bir tanıdığım oldu tüp mide ameliyatı zayıfladı tekrar yedi geri kilo şimdi tekrar bir operasyon geçirdi sonu yokkk yaaaa ne olursa olsun boğazınıza hakim olmak zorundayız![]()
Iyi oluyor ama benim icin 6 binde kalacaksam kalkip en kötü 10 bine tamamliyorumYenilen pehlivan güreşe doymaz diyosun
Şu andan itibaren sıkı takibimdesin menülerin falan bi bakayımİnşaAllah verirsin canım
Bende bu ayın sonuna 65 görmek istiyorum o yüzden sıkı tutuyorum diyeti![]()
Sen yaparsin örnek bir takim kaptanısinIyi oluyor ama benim icin 6 binde kalacaksam kalkip en kötü 10 bine tamamliyorum
Dun enerjim düşüktu yinede tamamladim
Tebrikler canım eksin çok iyi
Günlük 10.000 en güzeli haraket etmeyince gitmiyo kilolarIyi oluyor ama benim icin 6 binde kalacaksam kalkip en kötü 10 bine tamamliyorum
Dun enerjim düşüktu yinede tamamladim
geçmiş olsun canım. bana da dağıtsaydınAşımı oldum bitti gitti![]()
![]()
Kazandigim 15tane pınar beyazlarimi aldim migrostan geldim mahalleye dagittim![]()
Hey maşallahhhhSagol canim
52taneydi yaa gecen 11 tane almistim simdi 15tane aldim etti 26 dahada var![]()
oo rakibem gramımız aynı ama yüzdemiz farklı ben kazandım iyi yarıştı teşekkürler eşlik ettiğin içinKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 74.9
Güncel = 74.1
Fark = 0.8
Yüzde = 1.068
tebrikler canım
aa neden acaba ya? her bünyede etki farklı işte.Dün daha güzeldi. Bir daha Dukan birası icmeyecegim.![]()
takımca yapalım.
tebrik ederim canımm
Tamam canım etiketlerim seni deŞu andan itibaren sıkı takibimdesin menülerin falan bi bakayım
Beni hamur işi rahatsiz ediyor zaten canimEvet canım koca bir tabak salata yesen mesela 90/100 kalori ve midenin %60 hepsini doyuruyor neredeyse gerisi zaten ya sebze protein ya da çorba yoğurt. Ama kızartma ile nuget, sosis ile çiğ köfte ile ancak verdiğin kiloyu geri alır 2 gün artı çıkarsın.
Bak şimdi sen dün simit yedin bugün artı gördün diyelim haftasonu dikkat edersen pazartesi eksi ile gelirsin. Bunları deneye deneye öğrendik önce vücuda ne iyi gelir ne zarar verir bilmezsen değil haftalarca aylarca aynı kiloda bir ileri iki geri gideriz.
Maşallah canım çok güzel
Oh oh maşallah 65 gelmiş 64 yolda![]()
10.000 adim az cok kilomu korumami sağlıyor diger türlü kilo alirimGünlük 10.000 en güzeli haraket etmeyince gitmiyo kilolar
Takimca yapiyoruz zaten canimtakımca yapalım.
Toparlarsin canım emin ol herşey bizim elimizdeBeni hamur işi rahatsiz ediyor zaten canim
Artik o mecburi oldu ama insaallah yarına toparlarım
Canım eksin çok güzel yeni listeylemi yapıyorsun hala daha gittinmi
Teşekkür ederim canımSenin menulerin örnek alincak bir menü canim buyuzdende cok guzel kilo veriyosun![]()
Pasta yiyeceksen kabak yiyebilirsin :)Sabah kahvaltıda tb krep yaptım şekersiz üzerine muz ve bitterle 3ince krep yedim ay şiştim pişmanım yada regliden şişim bilmiyorum
Akşam da doğum günü varmış akrabanın bebişinin yine kabak mı yesem
Kalkayım evi toplayayım bari 10.000 yapmam lazım