- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Kabak yiyeyim pastayı da orda karar vereyim ama az olacak çocykkarın olmasının bi artısı tabağını onlar yiyo kimse farketmiyoPasta yiyeceksen kabak yiyebilirsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabak yiyeyim pastayı da orda karar vereyim ama az olacak çocykkarın olmasının bi artısı tabağını onlar yiyo kimse farketmiyoPasta yiyeceksen kabak yiyebilirsin :)
Canım ben de senin gibiyim inanki sana söylenilenleri kendime gibi alındım çünkü haklılarsonuna kadar haklısın arkadaşlar.ne diyeyim..
![]()
Harikasın canım.Kilo Bildirimi
Geçen Hafta = 74.9
Güncel = 74.1
Fark = 0.8
Yüzde = 1.068
Gecmis olsun canimSuan asimi oldum beklemedeyim![]()
tamamdır kaptanım. ay kendimi okulu bitirmiş gibi hüzünlü ve heyecanlı hissettimBence seni mezun edelim canim biraz yediklerine dikkat et bu hafta vitamin eksikliklerini tamamla derim![]()
Mezun oldun ama devam.ederiz 51 e kadar asil hedefine birlikte ulasiriz canimtamamdır kaptanım. ay kendimi okulu bitirmiş gibi hüzünlü ve heyecanlı hissettim
Sardunyacim Akdeniz' de misiniz?Yazın pazar günleri çok güzel yiyoruz denizde o yüzden 65 ye mezuniyet istiyorum![]()
O hüznünü yerim bentamamdır kaptanım. ay kendimi okulu bitirmiş gibi hüzünlü ve heyecanlı hissettim
+1Canım ben de senin gibiyim inanki sana söylenilenleri kendime gibi alındım çünkü haklılar
Madem bu halimizden memnun değiliz çabalayalım
Gerçekten hayatlarımızda kötü şeyler oluyo ama biz kendimiz için bişey yaptıkça mutlu olabiliriz
Ameliyatmış çaymış kahveymiş ilaçmış hepsi boş hangini kullanırsan kullan diyet ve spor şart hatta sağlıklı beslenmeyi alışkanlık edinmek lazım
Evet çünkü ameliyat gibi şeyi seçmeyi sağlıklı yemek ve spora tercih etmene üzüldüm açıkçası.sonuna kadar haklısın arkadaşlar.ne diyeyim..
![]()
Geçmiş olsun canımSuan asimi oldum beklemedeyim![]()
Ben coktan oldum sifa olsun insallah canimSuan asimi oldum beklemedeyim![]()
Ben artik bisey demicem sanaEki Görüntüle 2873052
Geçen hafta :80,0
Bugun 80,3
+300
Ve hepinizden çok özür diliyorumne dersen de haklısın
Canim ne gerek var bicak altina yatmayamide tüp ameliyati düşünüyorum. kimse razi degil olmuyor diye yaptırmak istiyorum.
ama korkuyorum. bi kadin mide tüp ameliyati geçirdikten kısa süre sonra vefat etmiş.
Tartini attin mi canim, kacirmis olabilirim
Takimda o kadar güzel örnekler var ki aslinda onlari izlese coktan hedefine ulasmistiCanim ne gerek var bicak altina yatmaya
Surada 15 20 kilo versen yeterli
Benim yasadigim ulkede 100kiloyu asmak gerekiyo bu tur ameliyat icin
Cunku cok riskli