- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 308
- 39
O zaaamaaannnn...
Let's the hunger game begins...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2873560
Yazdıklarıma hiç cevap vermiyorsun ama şu kimler kimler yazdı yerine ismini yaz bu takımda yazdığın tüm mesajlar görülecek...kendin oku bahane var mı yok mu karar ver...bu neyin tribi şimdi. Seni yıllardır tanıyorum. Sevdiğim bir hatunsun ama çok da garip birisin. Yıkılmadım toparlayacagim vs vs lafları sonrası yine hüsranlar. Çelişkiler çelişkiler ...kilo vermek gerçekten çok zor alışkanlıklar bir anda bırakılmıyor ama sen artık diyetin uzmanı oldun ne yapacağını herkesten çok iyi biliyorsun. Diğerlerini bilmem ama ben bıktım artık bu kısır döngünden. Seni tanımayanlar sabırla yol gosteriyorlar onlara üzülüyorum artık....kendine gel migi silkelen kendine gel... Bogazimiza sahip çıkacağız. Şu an ben de senin gibi şişkoyum ama aldığım kararımin arkasında duracak kadar da bilinçliyim. Bu takımın sahibi değilim kalmana gitmene karar verecek hadsizligim yok ama zayıflamak istemiyorsan gidersin istiyorsan da saçmalıkları bırakır tertemiz bir sayfa açarsın...kilo veremeyenler uyum sağlayamayanlar gidiyor biliyorsun...yeter migi gerçekten yeter....az bir zora girince ajitasyon yapıyorsun ya yapma istersen...
Bugün müydü
Bugun diye biliyorum hatta kutlama yapacağız yazmistiBugün müydü![]()

Abla ben olsam güzel çenemi yormam bile takip takip kurgulayipta nerden ne çıkartiyo sürekli ilgi cekmeye çalisirmi insan biseyler yazip dikkat cekmeye calistigina emin oldum artik bundan sonra birkere bile agzimi acmicam migiye karsi insandada sabır denen bisey var yeter yani iyilik icin bas bas söylüyo herkes
Canım migi istediği gibi anlıyor istediğine cevap veriyor istediğine vermiyor. Çünkü cevaplar onun istediği gibi olmuyor
Ah be migi bu kadar söylenenden anladığın bu mu![]()
Herkes yanlış anladı demek istediğim şuydu yani ben bahane ediyormuşum onu anladım herkes haklı sonuçta o yüzden bişey demeyeceğim sadece menü spor yazayım eleştirenlere hak veriyorum
Ah be migi bu kadar söylenenden anladığın bu mu![]()
Bugün müydü![]()
Diyorsun peki öyle olsunCanım migi istediği gibi anlıyor istediğine cevap veriyor istediğine vermiyor. Çünkü cevaplar onun istediği gibi olmuyoryani haftaya da 80de
![]()
![]()
![]()
![]()
MuhteşemsinNorth River de yazmisti onunda kızının dogum günüydü bugun dogum günü kutlu olsun saglikli mutlu yaslari olsun
![]()
![]()
Hahaha yedirmem
Afiyet olsun canım da hic yemek yok öğlen yeseydin keskeDun menü yazmayi unutmusum özür diliyorum.
18 haziran
Sabah
1 yumurta omlet
1 dilim peynir
Domates salatalik kapya biber
Öğle
1 Türk kahvesi
1 avuç çiğ karışık kuruyemis
Aksam
Saat 9a kadar disardaydik dışarıda da yemedim o saatten sonra da yemek istemedim
20 tane kiraz yedim
1 tane activia
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia