• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkes yanlış anladı demek istediğim şuydu yani ben bahane ediyormuşum onu anladım herkes haklı sonuçta o yüzden bişey demeyeceğim sadece menü spor yazayım eleştirenlere hak veriyorum
Elhan Elhan
Ne diyorsan haklısın gitmemi istiyorsanız gideyim 🙄 ama bu sabah eksiyi gördüm cuma günü kaçamak günüydü ama yemedim gerçekten hiç bişey o menüde ne yazdıysam doğrudur.
IMG_20210619_112746.webp
Herkes seni doğru anladı. Hala aklımızla dalga geciyorsun. Kimse senin gitmeni istemiyor. Herkes senin aklını başına almanı bekliyor. İstikrarlı bir migi görmek istiyor.

Haa karpuz diyeti yapanlar nasıl geçti verdiniz mi ?? Bu arada birincimi olduk
Karpuz 🍉 diyeti güzel geçti 1,1 kilo verdim💃💃💃 arada başka diyetler yapmak lazım her zaman aynı sıkıyor insanı🌺
Kızlar süpersinizzzz tebrik ediyorum hepinizi:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
De hele kaç kilosun unuttum san :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK70:
Eşim tost yiyordu , canım çekti 1 tane yedim . Ben ekmeği bırakamıyorum maalesef. Bıraksam dertlerim çözülecekt e . Gece kalkıp aman karnım kıyıldı diyip hemen ekmeğe saldırıyorum 😔
Eşimde aynı senin gibi ekmeği bırakınca 2 kilo fark ediyor onda ekmek diyette az tüketmek gerekiyor.
Günaydın mutlu hafta sonları :KK36: :KK36:

Hayırlı sabahlar kızlar. Dün çok yorgundum. Kv hamur işi yapar mısın dedi gözleme yaptım. Geçmiş olsuna gelenler oldu. Oğlumu okuldan aldım geldim alışverişe gittim. Ev işleri derken... Gece pertim çıkmış vaziyette uyudum.
Menümü yazamadım dün onu yazıcam. Bir de 1. Olmuşuz sanırım, tebrik ederim bütün arkadaşlarımı. Çok mutlu oldum.
🥰

Günaydın kızlar ❤️❤️ yuruyusumu yapıp dusumu aldım gunun temposuna hazırım💃💃
Annemlere gıdıcez ma aıle babalar gununu kutlumaya.mercımek köftesi ve tatlı yapıcam şımdı.. Fırsat buldukca gelırım opuyorum sızı😘😘😘

Günaydın kızlar 💞💋💋
Herkes yanlış anladı demek istediğim şuydu yani ben bahane ediyormuşum onu anladım herkes haklı sonuçta o yüzden bişey demeyeceğim sadece menü spor yazayım eleştirenlere hak veriyorum
Elhan Elhan
Ne diyorsan haklısın gitmemi istiyorsanız gideyim 🙄 ama bu sabah eksiyi gördüm cuma günü kaçamak günüydü ama yemedim gerçekten hiç bişey o menüde ne yazdıysam doğrudur.
Kimse sana git demiyor sen sürekli lafı dolandirip gitmeyi öne sürüyorsun halbuki senden daha fazla kendine inanıp kilo vermeni bekliyoruz. Çokta birşey istemiyoruz sonuçta kilo vermek için burada herkes.
Teşekkür ederim güzel kaptanlarım🥰🥰

Kızçem bugün 4 yaşına girdi,🥰, ben onu büyütecekken o beni büyütüyor, ilk göz ağrım🥰
Canım kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun💋💋💋🌺🌺🌺

Karpuz 🍉 diyeti güzel geçti 1,1 kilo verdim💃💃💃 arada başka diyetler yapmak lazım her zaman aynı sıkıyor insanı🌺

De hele kaç kilosun unuttum san :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK70:

Eşimde aynı senin gibi ekmeği bırakınca 2 kilo fark ediyor onda ekmek diyette az tüketmek gerekiyor.

Günaydın kızlar 💞💋💋

Kimse sana git demiyor sen sürekli lafı dolandirip gitmeyi öne sürüyorsun halbuki senden daha fazla kendine inanıp kilo vermeni bekliyoruz. Çokta birşey istemiyoruz sonuçta kilo vermek için burada herkes.

Canım kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun💋💋💋🌺🌺🌺
Ben bile unuttum kaç kiloyum🤪🤪🤪
Pazartesi tartılacağım👏👏👏

Back
X