• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

727 -731 Etap Analizi Asıl Liste
727. Etap728. Etap729. Etap730. Etap731. EtapToplam verilen kiloOran
Cordelia Cordelia
69,05​
67,75​
67,1​
66,5​
65,7​
3,35​
4,852​
@kackaloribu
57,8​
57,3​
56,1​
55,1​
54,3​
3,50​
6,055​
@s i d e l y a
68,4​
68,2​
67,6​
67​
65,95​
2,45​
3,582​
@sardunya1038
72,1​
71,1​
70,2​
69,1​
67,1​
5,00​
6,935​
C Chikolata_gozlum
60,6​
58,95​
58,3​
57​
56,4​
4,20​
6,931​
@Nidsalii
57,8​
57​
56,8​
56​
55,5​
2,30​
3,979​
Chedarice Chedarice
77,1​
75,9​
75,35​
75,15​
1,95​
2,529​
@sleepy angel
70,8​
69,8​
69​
1,80​
2,542​
@madamhd
75,6​
74,9​
74,1​
1,50​
1,984​
En İyi Performanslar
Üye AdıOran
@sardunya1038
6,935​
C Chikolata_gozlum
6,931​
@kackaloribu
6,055​
&

İitiraz ediyorum hakim bey, 728. Etap mezun kilom yazılmış ama ben o etap 77.8 idim, 700 grmımı yedirmem 😂😂😂

Kaptanım takılıyorum değiştirme sakın

İnanılmaz....bayıldım değişimine. :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
10 yaş gençleştirmiş aynı zamanda.
Çedariçem sen kilo verirken eşin göbek yapmış gibi sanki:bicak:ilk fotoda göbeği kızınla kamufle etmediyse daha ince sanki...:eek:
Yok, onda göbek hep baki,çocuga baksana nasıl konforlu oturuyor😂, koyu renk açık renk farkı da var.
Sen harika olmuşsun hiç durma devam et..
Ilk resimde 10 yaş yaşlı gibisin ...
Şimdi mükemmelsin kilo verince bence kendine güvenin de gelmiş 🥰🥰😘😘😘

Günaydın 🥰🥰🥰🥰

Günaydın 🌸🌸🌸🌸🌸

Günaydın 🌺🌺🌺🌺🌺

Günaydın 💞💞💞💞

Günaydın ❤❤❤❤❤
Teşekkürler, gelmez mi , aynaya bakabiliyorum artık🥰
Chedarice Chedarice sen degissimissin ama esinin surati hiç degismemis :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: pis bir espri yapip ekmek almaya gideyim
Hahahaha😂😂, zaten kardeşim de burda diyor ki millet çocuguna koyar emoji sen kocana koymussun yicez sanki, sonuçta kadınlar kulübü erkek resmi olsun istemedim ben de, kendisine de sormadım çünkü.
Maşallah sıze 😍😍Cok guzelsınız arkadaşım 💕💕
Teşekkür ederiz😘
Chedarice Chedarice rakibim çok güzel görünüyorsun maşaAllah sana 🤗 kilo almak yok böyle devam 😉
Almak gibi bir niyetim yok şimdilik, çok teşekkür ederim.😘
Chedarice Chedarice
Canım fotoğrafta harika görünüyosun en az 10yaş gençleşmişsin 🧿🧿🧿🧿🌷🌷🌷
Teşekkür ederim😘
Teşekkür ederim herkese burada birçok yazımda zaten bahsetmişimdir eşimle biz gerçekten senelerdir anlaşmak da ciddi sıkıntılar yaşıyoruz Çünkü birbirimizden huy olarak artık gerçekten Çok Farklıyız sevmiyor muyuz birbirimizi çok seviyoruz o da beni seviyor Ben de onu seviyorum ama Sevgi gerçekten bir yerden sonra durumu kurtarmıyor Yani benim zaten 3-4 hafta gibi bir süredir ciddi problemler vardı evin içinde bir huzursuzluk sürekli olumsuz konuşmalar artık son raddeye geldim
Bilmiyorum toparlanirmiyiz benim de hatam var hemde çok var
Okul iş derken evimle ilgilenemedim ihmal ettim biraz
Hakkımızda hayırlısı olsun
Aileler de karıştı ise ayrılmayın diyorlar ama bilmiyorum çok üzgünüm
Canım, hakkınızda hayırlı olsun, seviyorum dedin iş değişti, resmi bir boşanma olmadan boşanmış gibi bir süre ayrı takılıp duygularınızı gözden geöirmenizi öneriyorum,
Hakkinizda hayirlisi olsun. Severek ayrilmak daha zordur. Hepimiz dönem dönem cok zor şeyler yaşıyoruz. Geçen yil bizde pandemi ve 2. Bebegin dogumuyla cok sarsildik. Karşılıklı hatalarimiz oldu. Ben köye gittim cocuklarla, dönmeden önceki gün düşün taşın kararını ver dedi bana. 45 gün köyde kaldim arada bayrama falan geldi gitti. Ama biraz ayri kalmak ikimize de iyi geldi o günden sonra o da cok degisti bende öyle
Ben de çok zorlandım çocuklardan sonra, hiç birbirimiE ayıracak vakit yoktu, çocukalrdan önce de atışırdık ama çok eğlenirdik de, şimdi sürekli emir veren bir ben ve beni artık duymayan duysa da sallamayan bir adam var. Depresyon tedavisi geçmişi de tuzu biberi oldu, belki hatırlarsın 22 saat uyuyordu, çok yoruldum ve biriktim.
Ben bu yüzden pandemi de 10 ay ve tam kapanmada 1.5 ay annemlerde kaldım, evde kapansak kesin kan çıkardı😂
Çook zor süreçlerden geçtik ve belki de hala geçiyoruz, hakkımızda hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim herkese burada birçok yazımda zaten bahsetmişimdir eşimle biz gerçekten senelerdir anlaşmak da ciddi sıkıntılar yaşıyoruz Çünkü birbirimizden huy olarak artık gerçekten Çok Farklıyız sevmiyor muyuz birbirimizi çok seviyoruz o da beni seviyor Ben de onu seviyorum ama Sevgi gerçekten bir yerden sonra durumu kurtarmıyor Yani benim zaten 3-4 hafta gibi bir süredir ciddi problemler vardı evin içinde bir huzursuzluk sürekli olumsuz konuşmalar artık son raddeye geldim
Bilmiyorum toparlanirmiyiz benim de hatam var hemde çok var
Okul iş derken evimle ilgilenemedim ihmal ettim biraz
Hakkımızda hayırlısı olsun
Aileler de karıştı ise ayrılmayın diyorlar ama bilmiyorum çok üzgünüm
Şimdi daha çok üzüldüm. Canım aşilmayacak problemler değil sizinki. Lütfen profesyonel bir yardım alın.

Dünki menüm
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 2 siyqh zeytin 2 sahanda yumurta 2 dilim peynir domates salatalık 1 çatal reçel
Ara15.30 1 simit
Akşam19.00 2 patlıcandan imambayıldı 1 dilim beyaz ekmek ayran
Su 2 lt
Spor
Screenshot_20210620-130715_Samsung Health.webp
500 p Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul

:KK45: :KK45:bizim takım hep yürüyor da :KK70::KK70:cok canim sıkılıyor boş evde yalnız kalmış çocuk gibi hissediyorum :KK45:sizin ev hep dolu ben napam:KK45:
Allah seni napmasin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: şu nufus kagidini ver hele seni evlatlik alcam

Back
X