• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin canim Yarin ananas detoksu yapmayi dusunuyorum uzun zamandir yapmiyordum inşallah iyi gelir sen ne yapmayi dusunuyorsun
canım ben detoks yapmadım geçen hafta ve bu hafta da yapmayacağım. kilomu sabit tutmaya çalışıyorum. ananas detoksunu gruptan kim yapmıştı şu an hatırlayamadım ama yapan arkadaşlar vardı sanki

Konuyla alakasi yokta bise sorucam cnm
3hafta sonra Turkiyeye gelicez, internet acisindan en zengin operator hangisi
Malum gittimiz cogu yerde wifi yok sürekli telefondan internet kullanicam
Hangi operator alirsam daha avantajli

Ben sabah nikah yaptimm ordanda restoran kapatmistik 70 kisiydik cok guzel olmustu korona falanda yoktu

Kiz ben merak ediyorum turkiye o acikligi nasil kapatacak
Gecen yil 3ay once kapandi okullar
Aha bugun olmus hala okulda odev ve sinav var
Cuma guni karne var persembeye kadar sinav odev son gaz devam
Buyil birgun odevsiz sinavsiz gecmedi
Gecen yilin acigini kapatmaya calisiyolar

Olan olmus canim afiyet olsun

Valla suan 36585de kaldim 12 sayfa gerideyim birazdan gelirim camasir katlayim 😀
Bimcell turk telekom alt yapisini kullaniyor ve heryerde cekiyor yani ben suan Rize pazar hemsindeyim 4.5 g cekiyor hemde cok avantajli

Geçen sütlü yeşil çay içerken balık kokusu ve tadı geldi, çok tiksindim, şimdi içemiyorum😭 oysaki ne güzel de tok tutuyordu. Süte kahve katıyorum o da psikolojik olarak yanında tatlı istetiyor.
Bende birşeyden tiksindiğim de asla yiyemem icemem
2013 de tarcindan tiksindim ve icinde eser miktarda da olsa onu yiyemiyorum icemiyorum

Eli maşalım, canım ciğerim bu çok mu ? Bir bakar mısın azaltayım mı ? E Elif_Eylul derin tecrübelerine ihtiyacım var .

Eklentiler

• 20210623_102709.webp
    20210623_102709.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 37
Ben bunu hep söyledim takımın ne oldugunu bilmeyenler var hâlâ
öpücük atsam sana :KK15:içimden geldi
Geçen sütlü yeşil çay içerken balık kokusu ve tadı geldi, çok tiksindim, şimdi içemiyorum😭 oysaki ne güzel de tok tutuyordu. Süte kahve katıyorum o da psikolojik olarak yanında tatlı istetiyor.
ay neden acaba ya, çok kötü olmuş gerçekten. koku işi insanı mahvediyor

canım ben detoks yapmadım geçen hafta ve bu hafta da yapmayacağım. kilomu sabit tutmaya çalışıyorum. ananas detoksunu gruptan kim yapmıştı şu an hatırlayamadım ama yapan arkadaşlar vardı sanki
Sen mezun olmustun demi unuttum canim 🥰
Bende ananas yaptim ama uzun zaman gecti yarin bi deneyim bakalim

Tunaydin herkese bugun gune guzel basladim 30dk yuruyus ustune 20dk spining yaptim ve ilk defa yapiyorum resmen pert oldum eliptikten daha fena (gorumcemler getirmis koye spor hocasi)
Eve gecince arastiracagim guzel bir spor salonunda varsa baslarim acayip iyi
Tünaydın canım 💜

Sen mezun olmustun demi unuttum canim 🥰
Bende ananas yaptim ama uzun zaman gecti yarin bi deneyim bakalim
evet canım çok şükür oldum :) darısı tüm takıma inşallah. şifa olsun canım bol eksi diliyorum
Tunaydin herkese bugun gune guzel basladim 30dk yuruyus ustune 20dk spining yaptim ve ilk defa yapiyorum resmen pert oldum eliptikten daha fena (gorumcemler getirmis koye spor hocasi)
Eve gecince arastiracagim guzel bir spor salonunda varsa baslarim acayip iyi
ooo süpersin canım ne güzel sporunu yapmışsın sabahtan. bende sabah işe gelirken parkta yürüyenlere bakıp ne güzel dedim nazar etmiş olabilirim çok içten dedim :deli:inşallah kimse düşüp bileğini burkmamıştır :eek:
O kara gibi görünen mantar kavurması .
afiyet olsun canımm

Back
X